The Big Bang Theory - seizoen 10

The Big Bang Theory - seizoen 10

Net zoals het vorige seizoen eindigde seizoen 9 ook met de trouw van Leanord en Penny. Zetten zij door of niet?De vader van Leonard en de moeder van Sheldon zetten het samen op een loopje en eindigen ergens in een hotelletje. Toch gaat de serie daar niet dieper op in, dus we kunnen enkel raden wat daar gebeurd is.

Penny en Leonard zijn dus getrouwd, maar met een inwonende Sheldon is dat allesbehalve simpel. Door de bouwwerken in Amy's appartement trachten zij Sheldon te overhalen om, eventueel tijdelijk en onder strikte voorwaarden, samen te wonen in het appartement van Penny dat nu toch leeg staat. Als bij wonder ziet Sheldon het zitten en gaat het nieuwe avontuur van Amy in.Bernadette bevalt van een  ... (dat moet je zelf ontdekken), en zoals iedere ouder ons wel weet brengt dat ook de nodige zorgen en frustraties met zich mee. Stuart en Raj eigenen zich de zorg van de baby toe, grotendeels omdat zij toch niets anders te doen hebben in hun leven. Raj neemt ook de moedige beslissing om geen geld meer te aanvaarden van zijn vader, wat ook onverwachte moeilijkheden met zich meebrengt.

In het vorige seizoen konden we reeds zien hoe de vrienden een futuristische GPS hebben ontwikkeld. Hier pikt dit seizoen op in en Leonard, Wolowitz en Sheldon zijn nu in dienst van het leger. Het werk gaat niet zo vlot als ze initieel dachten. Hopelijk is het leger begripvol!


Steun playstationclan.be