South Park - seizoen 23

South Park - seizoen 23

South Park brengt alweer zijn drieŽntwintigste seizoen op de markt. Wat hebben de jongens nu nog te vertellen?

 

In het vorige seizoen besloot Randy samen met zijn gezin te 'boeren', al is het wel een vreemd gewas: marihuana. Het grootste deel van het seizoen staat dan ook in teken van Tegridy Farm, de naam die Randy aan zijn boerderij heeft gegeven.

Samen met Towelie, die toch wel expert van dienst is, wil Randy zijn geld verdienen, en dat lukt hem aardig. Uiteraard wil hij uitbreiden naar bijvoorbeeld China, maar hij merkt dat er al veel kapers op de kust zijn om hun stempel op dit land te drukken, waaronder Disney onder leiding van de dictatoriale Mickey Mouse.We kennen de reeks ook als eentje die verschillende actuele onderwerpen hekelt, en die in het belachelijke trekt. De anti-vaxers komen aan bod, alsook het gevecht tussen de vaste kabel en de verschillende streamingdiensten. Zoals gewoonlijk doorspekt met een absurd laagje, en soms groteske humor, maar daarom zien we de reeks ook zo graag.

Seizoen 23 is er eentje die de lijn doortrekt van de vorige seizoenen, zo hebben de episodes invloed op elkaar - wat in het begin niet zo was - en is een seizoen eigenlijk ťťn groot verhaal, en in dit geval is de rode draad Randy's boerderij. Jammer genoeg duurt dit seizoen slechts tien afleveringen, want we hadden liever wat langer in het dorpje dat South Park noemt, vertoeft.

Steun playstationclan.be