Reviews

  • 84

    Mutant Year Zero: Road to Eden

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 14 december, 2018, 20:53 - 0 Comments
    ps4 Mutant Year Zero was destijds een populaire RPG. Hoe is zijn ontvangst op het digitale platform?
  • 82

    Assassin's Creed Odyssey: Legacy Of The First Blade - episode 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 13 december, 2018, 20:58 - 0 Comments
    ps4 Het verhaal van Alexios neemt een nieuwe wending in Legacy Of The First Blade!
  • 84

    Spyro Reignited Trilogy

    Review geschreven door JohnCena op do. 13 december, 2018, 20:48 - 0 Comments
    ps4 Nadat de fans schreeuwden om een remaster van de Crash Bandicoot-trilogie, en ze die vorig jaar ook kregen, was Spyro als volgende aan de beurt. Na een paar kleine teasers, kwam Activision dan ook met Spyro Reignited Trilogy op de proppen. Een geslaagde remaster?
  • 85

    Ride 3

    Review geschreven door Vinsanity op di. 11 december, 2018, 08:38 - 0 Comments
    ps4 Milestone kwam in 2016 met Ride 2. Nu, twee jaar later, komt men met de opvolger, Ride 3. Wij zochten uit of de nieuwste telg in deze serie zich stand kan houden tussen al het andere racegeweld.
  • 80

    Grip: Combat Racing

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 10 december, 2018, 08:22 - 0 Comments
    ps4 Grip is een nieuw type racer die een heus driedimensionaal gedeelte toevoegt aan het genre. Lees hier hoe wij over het plafond scheurden!
  • 71

    Achtung! Cthulhu Tactics

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 04 december, 2018, 18:16 - 0 Comments
    ps4 Deze turn-based game is het tweede Mythos-spel dat we in korte tijd mogen reviewen. Hoe bevalt deze Achtung! Cthulhu Tactics?
  • 53

    Fallout 76

    Review geschreven door Kenneth op do. 29 november, 2018, 20:10 - 0 Comments
    ps4 Met Fallout 76 besloot Bethesda om hun populaire, post-apocalyptische RPG te verhuizen van de meer gesloten, intiemere singleplayer-ervaring naar de socialere habitat van de online multiplayer. Een logische keuze denk je dan, aangezien multiplayergames de maatstaf der dingen zijn geworden, maar is het ook een succesvolle keuze geworden?
  • 71

    Omen of Sorrow

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 29 november, 2018, 18:29 - 0 Comments
    ps4 Omen of Sorrow is een nieuwe IP/brawler die zijn opkomst maakt. Mogen Mortal Kombat, Tekken en dergelijke op hun lauweren rusten of niet? Dat kan je hier lezen!
  • 86

    Battlefield V

    Review geschreven door Vinsanity op di. 27 november, 2018, 10:00 - 0 Comments
    ps4 Na Battlefield 1 is nu Battlefield 5 verschenen. Wij zochten uit wat je van deze Tweede Wereldoorlog-game kan verwachten.
  • 83

    Hitman 2

    Review geschreven door xXiNiXx op zo. 25 november, 2018, 19:13 - 0 Comments
    ps4 Agent 47 is terug in deze achtste Hitman-game. Deze keer wordt het geheel niet onderverdeeld in verschillende episodes waar je een tijdje moet op wachten, maar krijg je alles in één keer. Is het de moeite? Dat lees je hier.
  • 80

    11-11: Memories Retold

    Review geschreven door Vinsanity op do. 22 november, 2018, 19:57 - 0 Comments
    ps4 Afgelopen 11 november was het honderd jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog tot een eind is gekomen, en 11-11: Memories Retold gaat dieper in op die gebeurtenissen. Kan deze 'Point and Click'-game die waanzin van destijds geloofwaardig laten overkomen?
  • 77

    SoulCalibur VI

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 18 november, 2018, 17:25 - 0 Comments
    ps4 We hebben er enige tijd op moeten wachten, maar hier hebben we eindelijk de nieuwe editie van SoulCalibur!
  • 67

    My Hero One's Justice

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 11 november, 2018, 16:56 - 0 Comments
    ps4 My Hero One's Justice is gebaseerd op de mangareeks My Hero Academia. Onbekend? Dat was het voor ons ook!
  • 74

    Space Hulk Tactics

    Review geschreven door xXiNiXx op di. 06 november, 2018, 18:13 - 0 Comments
    ps4 Space Hulk bestaat al sinds 1989 als een bordspel van Games Workshop. Er zijn al enkele pogingen geweest om hier een videogame van te maken, niet altijd met het beste resultaat. Space Hulk Tactics is de nieuwste poging die veel inspiratie haalt uit het bordspel.
  • 72

    Starlink: Battle for Atlas

    Review geschreven door JohnCena op di. 06 november, 2018, 18:10 - 0 Comments
    ps4 Jarenlang zijn de Skylanders populair geweest, waardoor zelfs Disney het er op heeft gewaagd, alsook Warner Bros. met hun LEGO Dimensions, maar ondertussen is aan al die (kinder)pret een einde gekomen. Ideaal, dacht Ubisoft, om met hun eigen ‘toys to life’-concept op te draven genaamd Starlink: Battle for Atlas.
  • 69

    Nickelodeon Kart Racers

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 04 november, 2018, 16:01 - 0 Comments
    ps4 Met Nickelodeon Kart Racers is het nu mogelijk om met je helden van Nickelodeon te spelen. Wij zochten uit wat je kan verwachten.
  • 95

    Red Dead Redemption 2

    Review geschreven door JohnCena op zo. 04 november, 2018, 12:40 - 0 Comments
    ps4 Er is een reden waarom er amper nog westernfilms worden gemaakt, maar wanneer Rockstar Red Dead Redemption 2 aankondigde, was er ongelofelijk veel interesse. Zoveel zelfs dat de game na 3 dagen al meer had opgebracht dan Marvels meest recente kaskraker. Waarom de game zo succesvol is, lees je in onze review.
  • 87

    Call of Cthulhu

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 04 november, 2018, 12:38 - 0 Comments
    ps4 Cthulhu is populair bij zowel bordspelspelers als bij gamers. Binnenkort komen er nog enkele varianten (van zowel bord- als computerspellen) op de markt, maar wij gingen alvast aan de slag met Call of Cthulhu!
  • 80

    Call of Duty: Black Ops 4

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 31 oktober, 2018, 14:34 - 0 Comments
    ps4 Call of Duty is terug! Deze keer met een nieuw deel voor de Black Ops-reeks. Wij namen dit vierde deel onder handen en hier kan je onze mening lezen.
  • 74

    Fist of the North Star: Lost Paradise

    Review geschreven door JohnCena op di. 30 oktober, 2018, 15:28 - 0 Comments
    ps4 Wanneer SEGA aankondigde dat de heren achter de Yakuza-games een nieuwe iteratie rond een van de meest populaire manga-/anime-reeksen uit de jaren ’80, zijnde Fist of the North Star, zouden ontwikkelen, werd onze interesse uiteraard gewekt. We waren dan ook benieuwd naar het eindresultaat. Atatatatatatatata!
  • 79

    LEGO DC Super Villains

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 27 oktober, 2018, 19:00 - 0 Comments
    ps4 In dit nieuw deel van LEGO bekijk je het leven van de andere kant, want deze keer neem je de schurkenpositie in, en zal je het moeten opnemen tegen de helden ... of toch soort van.
  • 84

    NBA 2K Playgrounds 2

    Review geschreven door Vinsanity op za. 27 oktober, 2018, 18:59 - 0 Comments
    ps4 Vorig jaar werden we aangenaam verrast met NBA Playgrounds. Kan 2K met het vervolg deze lijn doortrekken?
  • 55

    Dakar 18

    Review geschreven door JohnCena op ma. 22 oktober, 2018, 19:33 - 0 Comments
    ps4 Op de markt kunnen we al enkele rallygames terugvinden, gaande van Codemasters’ succesvolle DiRT-reeks tot Kylotonn’s minder gegeerde WRC-games. Met Dakar 18 komt er nu een nieuwe speler bij, namelijk Bigmoon Studios, die de fans van simulators op hun eigen manier over de streep moet trekken.
  • 86

    Assassin's Creed Odyssey

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 17 oktober, 2018, 20:21 - 0 Comments
    ps4 Na de Egyptische verrijzenis van de Assassin's Creed-reeks met Origins is het nu tijd om zelf je epos te vertellen. Maak je klaar voor je Griekse Odyssee!
  • 80

    WWE 2K19

    Review geschreven door JohnCena op wo. 17 oktober, 2018, 20:13 - 0 Comments
    ps4 Wat hebben we de afgelopen jaren zitten wenen toen uitgever 2K er maar niet in wist te slagen ontwikkelaar Yuke’s een deftige WWE-game te laten maken. Is dit jaar echter hét moment van de terugkeer? Wij kruisten onze vingers en gingen met een bang hartje met de game aan de slag.
  • 78

    Fast Striker

    Review geschreven door JohnCena op wo. 17 oktober, 2018, 20:13 - 0 Comments
    ps4 De fans van shoot‘em up games kunnen sinds kort terug met een nieuwe iteratie aan de slag namelijk Fast Striker, gebracht door de makers van het beter gekende Gunlord. Staat de titel zijn mannetje op zowel de PlayStation 4 als de Vita? Lees het in onze review.
  • 84

    FIFA 19

    Review geschreven door JohnCena op di. 16 oktober, 2018, 15:24 - 0 Comments
    ps4 Het zijn terug hoogdagen voor de voetbalfans, want wanneer EA Sports een nieuwe FIFA uitbrengt, dan wordt er urenlang gespeeld. Is het deze keer het vervolg op Alex Hunter’s verhaal, het verslavende spelelement Ultimate Team of dan toch de online competitie die voor de nodige opwinding weet te zorgen? Wij zochten het voor jullie uit!
  • 74

    Life is Strange 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 16 oktober, 2018, 11:55 - 0 Comments
    ps4 Na het verhaal van Max gooit DONTNOD het over een andere boeg. De ontwikkelaar van Life is Strange brengt ons, na een spin-off van het eerste deel, een volwaardig tweede deel, bestaande uit vijf episodes.
  • 46

    Downward Spiral: Horus Station

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 02 oktober, 2018, 20:26 - 0 Comments
    ps4 Wie bij het spelen van Prey in zichzelf dacht: “Dit moet ik kunnen spelen in VR”, krijgt met Downward Spiral: Horus Station wél de kans door de ruimte te zweven en zichzelf een virtuele ruimtevaarder te wanen.
  • 68

    My Brother Rabbit

    Review geschreven door JohnCena op zo. 30 september, 2018, 10:29 - 0 Comments
    ps4 Niet enkele AAA-games hebben de mogelijkheid een gevoelige snaar te raken, waar My Brother Rabbit het levende bewijs van hoopt te worden. Een kleurrijke game, maar ook een aanrader?

Steun playstationclan.be