Boardgames Reviews

  • Villainous: Despicable Plots

    Villainous: Despicable Plots

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 16 april, 2024, 13:10 - 0 Comments
    Disney Villainous komt af en toe met een nieuwe uitbreiding op de proppen die enkele nieuwe personages introduceert. Wie maakt er toch allemaal die... Despicable Plots?
  • Karak II

    Karak II

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 15 april, 2024, 09:40 - 0 Comments
    Na het doorgraven van de kerker en het handelen met de geest in Karak Goblin is het nu tijd om naar buiten te treden en in Karak II de open gebieden te verkennen. Als dat maar goed afloopt!
  • That's Not A Hat Pop Culture

    That's Not A Hat Pop Culture

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 14 april, 2024, 16:16 - 0 Comments
    That's Not A Hat is reeds een gekend en populair partyspel, deze Pop Culture zorgt voor een extra twist!
  • Marabunta

    Marabunta

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 11 april, 2024, 09:57 - 0 Comments
    Twee mierenkolonies zijn van plan om een nieuw gebied in te palmen. Doen jouw mieren dat beter dan die van je tegenstander? Dat kom je te weten in Marabunta!
  • CoraQuest

    CoraQuest

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 10 april, 2024, 13:11 - 0 Comments
    Ga samen met jou en je vrienden op queeste voor tovenaar Kiezelsteen en zijn hulpjes, de kabouters Kevin en Annabel. Versla jij de ongure types en breng je de missie tot een goed einde?
  • Cabanga

    Cabanga

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 09 april, 2024, 09:41 - 0 Comments
    Cabanga is een spel waarbij je alert moet blijven, zodat je anderen minpunten kan geven en hier en daar tactisch met je kaarten moet omspringen om er zelf zo weinig mogelijk te kunnen krijgen.
  • KoeHandel Festival

    KoeHandel Festival

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 08 april, 2024, 09:39 - 0 Comments
    Ben jij in staat om als veehouder de beste koeien voor jezelf aan te kopen. Slaag je er ook nog in om de meeste types te verzamelen? Dan ben jij waarschijnlijk de winnaar van het KoeHandel Festival!
  • Drakenherders

    Drakenherders

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 07 april, 2024, 14:22 - 0 Comments
    Als drakenherder moet je ervoor zorgen dat de draken goed terechtkomen, en het liefst in jouw speelgebied. Speel je hand goed en benvloed het magische boek voor winst!
  • MLEM Space Agency

    MLEM Space Agency

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 06 april, 2024, 12:23 - 0 Comments
    Het is gebeurd! Katten hebben de mensheid overgenomen en sturen nu succesvol katstronauten richting de ruimte. Zullen jouw poezen de meeste punten sprokkelen of niet? Dat kom je te weten in MLEM Space Agency!
  • Ontmasker de Weerwolven

    Ontmasker de Weerwolven

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 04 april, 2024, 12:28 - 0 Comments
    Ben je als burger in staat om de weerwolven te ontmaskeren, of blijf je als weerwolf uit het vizier van de burgers? Dat staat je te wachten in Ontmasker de Weerwolven!
  • Wyrmspan

    Wyrmspan

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 31 maart, 2024, 12:55 - 0 Comments
    Na het succes van Wingspan, en de vele uitbreidingen, heeft men het idee gehad om de gameplay toe te passen, met hier en daar een wijziging, op draken. Ziedaar, de geboorte van Wyrmspan!
  • Roll Camera!: The Filmmaking Board Game

    Roll Camera!: The Filmmaking Board Game

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 27 maart, 2024, 16:29 - 0 Comments
    Altijd al met je vrienden een film willen maken? Dan is het nu je kans! Neem n van de functies aan en maak samen een hit, of een cultfilm, maar dat ligt in jullie handen in Roll Camera!
  • Sheep Hop!

    Sheep Hop!

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 23 maart, 2024, 10:54 - 0 Comments
    Kan jij meer schapen naar de schapenstal brengen dan de wolven kunnen vangen?
  • Trio

    Trio

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 12 maart, 2024, 09:43 - 0 Comments
    Kan jij als eerste de trio's verzamelen in Trio ?
  • The 7 Seas - Prototype

    The 7 Seas - Prototype

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 maart, 2024, 19:03 - 0 Comments
    Critical Hut, een Belgische ontwikkelaar komt binnenkort met The 7 Seas op gamefound, een crowdfunding-platform. Lees hier wat je kan verwachten!
  • After Us

    After Us

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 08 maart, 2024, 09:26 - 0 Comments
    Nadat de mensheid het heeft verkorven is het tijd voor onze neven, de apen, om het over te nemen, al dan niet gebruik makend van de overgebleven technologie.
  • Sagaland: Time to Wish

    Sagaland: Time to Wish

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 07 maart, 2024, 10:32 - 0 Comments
    Sagaland: Time to Wish is een pocketspel waar je de verstopte figuren zo snel mogelijk naar het kasteel moet brengen!
  • maXimaal - maaltafels en deeltafels

    maXimaal - maaltafels en deeltafels

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 06 maart, 2024, 14:14 - 0 Comments
    Spelenderwijs de maal- en deeltafels leren met maXimaal!
  • Tucana Builders

    Tucana Builders

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 28 februari, 2024, 11:27 - 0 Comments
    Gestrand op een eiland wil je de vele dieren leiden naar de verschillende soorten hutten. De vele toekans gelden als bonus. Ben jij een echte Tucana Builder?
  • Hokkaido

    Hokkaido

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 28 februari, 2024, 10:54 - 0 Comments
    Bouw jouw Japans landschap en scoor de meeste punten in Hokkaido!
  • Mind Up

    Mind Up

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 22 februari, 2024, 13:00 - 0 Comments
    Mind Up is een snel spelletje waarbij je best gedachtenlezer bent. Kan jij jouw tegenstanders doorzien en aan de haal gaan met jouw favoriete kaart?
  • Vedur

    Vedur

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 15 februari, 2024, 13:02 - 0 Comments
    In Vedur wil jij het weer voorspellen zodat je onder de hoede genomen wordt door je Jarl. Vergaar jij de meeste punten en ben jij de beste weerman- of vrouw?
  • El Grande

    El Grande

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 13 februari, 2024, 14:39 - 0 Comments
    El Grande bestaat al enkele decennia, maar vorig jaar werd het spelletje opgefrist en samen met enkele uitbreidingen opnieuw uitgebracht. Wat vonden wij van deze klassieker?
  • Maps of Misterra

    Maps of Misterra

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 04 februari, 2024, 13:30 - 0 Comments
    Aangekomen op het strand van een onbekend, mistig eiland, is het jouw taak om het in kaart te brengen. Zal jij dat beter doen dan je medecartografen?
  • All Stars Playlist

    All Stars Playlist

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 03 februari, 2024, 15:08 - 0 Comments
    Muziek beluisteren doen we allemaal. Ben jij in staat om de leukste playlist samen te stellen en de liedjes bij elkaar te laten passen? Als je denkt dat je dat beter kan dan je vrienden, dan ben je klaar voor All Stars Playlist!
  • Karak Goblin

    Karak Goblin

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 31 januari, 2024, 11:25 - 0 Comments
    Karak is bekend om zijn dungeon crawler, gericht tot de jongsten onder ons. In datzelfde universum dwalen we opnieuw in de kerkers op zoek naar de eindbaas in Karak Goblin!
  • Sagnir

    Sagnir

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 24 januari, 2024, 13:59 - 0 Comments
    Sagnir is een spel uit de 'Nordic Heritage' reeks, niet toevallig uitgegeven door de IJslandse uitgever Gamia Games. Zijn we in staat om het landschap zo te vormen en de mythische wezens een thuis te bieden?
  • Runir

    Runir

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 18 januari, 2024, 12:09 - 0 Comments
    Ben je in staat om de mooiste runen te vervaardigen en aan de haal te gaan met de meeste punten? Dan ben je klaar voor het spelletje Runir.
  • Bosbuit

    Bosbuit

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 17 januari, 2024, 17:03 - 0 Comments
    De dieren in het bos hebben honger. Ben jij in staat om hen naar de juiste voeding te leiden en kan je dat beter doen dan je tegenstander? Dan ben je klaar voor Bosbuit!
  • Honeymoon Hotel

    Honeymoon Hotel

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 10 januari, 2024, 13:39 - 0 Comments
    Darkpark wil zijn escape room ervaring naar de bordspeltafel brengen. Zijn zij erin geslaagd met hun Honeymoon Hotel?

Steun playstationclan.be