The Crew 2 Gator Rush vanaf 26 september beschikbaar

The Crew 2 Gator Rush vanaf 26 september beschikbaar

In het hart van de zuidelijke moerassen beleven spelers met drie nieuwe Hovercraft-voertuigen de compleet nieuwe Hovercraft-discipline.Naast de Bayou krijgen ook andere iconische locaties door de Verenigde Staten toevoegingen, zoals steile hellingen en scherpe bochten. Spelers genieten van deze toevoegingen in nieuwe events, een Live Xtrem Series-race en free drive met nieuwe beschikbare vaardigheden die in de open wereld nieuwe locaties brengen om te ontdekken.
 
Voor spelers die beter presteren onder druk brengt The Crew 2 Gator Rush de nieuwe moeilijkheidsgraad, Ace Mode. Spelers die succes boeken in de Ace Mode verdienen Legendary Loot. Dit zijn onderdelen die betere prestaties belonen en exclusieve beloningen toevoegen die spelers nieuwe combinaties geeft om prestaties van elk voertuig aan te passen aan hun voorkeur.
 
Op 26 september krijgen Season Pass-bezitters zeven dagen eerder toegang tot twee nieuwe voertuigen als onderdeel van de maandelijkse voertuig-drop.
 
De release van Gator Rush is slechts het begin van het avontuur. Het team is vastberaden om in de komende maanden regelmatig nieuwe content te introduceren via updates, waaronder een PvP-modus in december, nieuwe disciplines, events, voertuigen en meer.

The Crew 2

The Crew 2
Release
vr 29 jun, 2018
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft

Steun playstationclan.be