DLC packs voor de kleinsten onder ons

DLC packs voor de kleinsten onder ons

The Hobbit voegt drie nieuwe DLC pakketten toe.

 

Reizende spelers door Midden-aarde hebben toegang tot meer bekende personages, coole nieuwe wapens en duizenden nieuwe side quests met twee nieuwe character pakketten en een fantastisch nieuw item pakket.
 
The Big Little Character Pack – Breng een beetje angst en terreur in de harten van je vijanden met Baby Smaug, of geniet van een gastoptreden van Baby Gimli uit de Lord of the Rings Trilogie. De LEGO big figure Snow Troll schudt iedereen wakker en je hebt de kans om als Bandobras “Bullroarer” Took of een Stone Dwarf uit Erebor te spelen.

De Side Quest Character Pack – Neem de leiding over LEGO big figures, River Troll of Girion, de laatste heer van Dale. De edele Elk biedt je transport aan naar de bestemming van je keuze, of ga de strijd aan met de onverschrokken Dwarf soldaat.
 
The Battle Pack - Vernietig Morgul LEGO met het Shadow Sword, rust jezelf uit met Jeweled Mithril Armor gemaakt door het beste vakmanschap van de dwergen, of activeer de Light Orb Shield voor de ultieme bescherming. De Axe Guitar, Orc Cleaver en Orc Bow maken korte metten met je tegenstanders, terwijl een paar Lake-town Boots en Smaug zijn voeten je in stijl het avontuur tegemoet laten gaan. Met de Buddy-up Gloves kun je dwars door Buddy-up slaan, terwijl Smaug zijn hoofdtooi en de Dwarf King Wig ervoor zorgen dat je aanwezigheid te allen tijde majestueus is.

Lees de review van de game hier!

Lego The Hobbit

Lego The Hobbit
Release
wo 09 apr, 2014
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps3 ps4 vita
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
TT Games

Lego The Hobbit kopen?