We're going on an adventure!

We're going on an adventure!

Lees hier meer over de langverwachte Lego: The Hobbit game

Tom Stone, Managing Director, TT Games

Citaat

De LEGO The Hobbit videogame biedt LEGO en Midden-aarde fans van alle leeftijden een nieuwe manier om de legendarische avonturen van Bilbo en zijn metgezellen uit de eerste twee films van Peter Jacksons The Hobbit trilogie te ervaren,” “Er is voor ouders geen betere manier om het geliefde klassieke verhaal dat in The Hobbit films verteld wordt te delen met hun kinderen, dan via de LEGO The Hobbit videogame. In de videogame kunnen zij samen ontdekken, onderzoeken en bouwen in Midden-aarde zoals nooit tevoren. 
   

LEGO The Hobbit is gebaseerd op de eerste twee films uit The Hobbit trilogie; The Hobbit: An Unexpected Journey en The Hobbit: Desolation of Smaug, beiden producties van New Line Cinema en Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM). De release van extra content gebaseerd op de derde film, The Hobbit: There and Back Again, staat gepland voor de toekomst.

LEGO The Hobbit neemt spelers mee op epische zoektochten en een variëteit aan avonturen. Spelers gaan op onderzoek uit op bekende locaties uit de film zoals Meerstad, Dal, Erebor, Balingshoek, Aardman-stad, Demsterwold, Rivendel en de High Pass over de Nevelbergen. Fans kunnen daarnaast in de huid kruipen van hun favoriete personage waaronder Bilbo Balings, Gandalf en de Dwergen van Erebor: Thorin, Fíli, Kíli, Óin, Glóin, Dwalin, Balin, Bifur, Bofur, Bombur, Dori, Nori en Ori. Elk personage heeft zijn eigen unieke en hilarische vaardigheden. Een van de belangrijkste nieuwe kenmerken van de game is de mogelijkheid om  de vaardigheden van de Dwergen te combineren, zoals ‘buddy fighting’, ‘two-player attack’, ‘staff climb’, ‘mace swing’ en ‘belly bounce’. Dit helpt de Dwergen in hun strijd tegen tegen Orcs en andere wezens of om voortuitgang te boeken in de game.
 
Vrienden en familie zullen genieten van de ontdekkingstocht door Midden-aarde door middel van de gemakkelijke drop-in, drop-out gameplay optie die beschikbaar is voor consoles. Spelers kunnen door 16 levels navigeren, meer dan 90 speelbare personages vrijspelen, deelnemen aan diverse schatzoektochten, edelstenen delven, de buit van vijanden ontdekken, krachtige magische items maken en objecten verzamelen, terwijl ze schitteren in een game vol raadsels.
 
LEGO The Hobbit is ontwikkeld door TT Games en heeft een PEGI rating van 7. De game is vanaf 9 april beschikbaar op PlayStation®4 voor € 59,99, PS3™ en PS®Vita voor €39,99.

Lego The Hobbit

Lego The Hobbit
Release
wo 09 apr, 2014
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps3 ps4 vita
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
TT Games

Lego The Hobbit kopen?