Gehen Sie nach Berlin?

Gehen Sie nach Berlin?

Bethesda geeft twee trailers vrij van de nieuwe Wolfenstein

Vandaag worden twee nieuwe video's voor Wolfenstein: The New Order vrijgegeven.  In het recentste deel van de Bethesda Underground video serie Know your Devs, geeft narrative designer Tommy Tordsson Björk achtergrond bij zijn werk aan Wolfenstein: The New Order, inclusief het schrijven aan the Chapter 3 train sequence, één van de opvallendste momenten uit de game.  Ook een video On a Train to Berlin die inzoomt op de trein scène in de game, wordt vandaag op de wereld losgelaten.
Daarin ontmoet B.J. Blazkowicz voor het eerst één van de meest sinistere opponenten uit de nieuwe Wolfenstein, Frau Engel, op een trein die van Polen naar Eisenwald Prison spoort.

Wolfenstein: The New Order, in ontwikkeling bij MachineGames, blaast nieuw leven in de alom bekende franchise die aan de wieg stond van het first-person shooter genre. Het verhaal speelt zich af tijdens de jaren '60, waar het monsterlijke naziregime geavanceerde technologie heeft gebruikt om de Tweede Wereldoorlog te winnen en voortaan met ijzeren vuist over de wereld regeert.
Wolfenstein: The New Order laat je door Europa trekken om in een heroïsche missie de oorlogsmachines van de nazi's te vernietigen.
 
Wolfenstein: The New Order zal op vrijdag 23 mei beschikbaar zijn voor Playstation 3 én 4.

Ga jij deze halen?

Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein: The New Order
Release
di 20 mei, 2014
Genre
Shooter
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Bethesda
Ontwikkelaar
MachineGames

Wolfenstein: The New Order kopen?