Wolfenstein: the Old Blood nu beschikbaar als retail

Wolfenstein: the Old Blood nu beschikbaar als retail

Wolfenstein: the Old Blood - Let's Get PhysicalWolfenstein: The Old Blood, de standalone prequel van de alomgeprezen first-person action-adventure shooter Wolfenstein: The New Order is te koop voor €19.99. In het avontuur, dat acht nieuwe hoofdstukken omvat en twee verhalen die elkaar ook gaandeweg kruisen, bemerk je duidelijk de MachineGames signatuur met zinderende actie, een meeslepend verhaal en intense first-person combat.
 
Het jaar is 1946 en de nazi's staan op het punt de 2e Wereldoorlog te winnen.  In een poging om het tij alsnog te keren vertrekt B.J Blazkowicz op avontuur tot diep in de regio Bavaria.
In deel 1 van Wolfenstein: The Old Blood - Rudi Jäger and the Den of Wolves neemt BJ Blazkowicz het op tegen een maniakale gevangenisbewaker, wanneer hij Castle Wolfenstein binnendringt om de coördinaten van General Deathshead zijn uitvalsbasis te stelen.

In deel 2 - The Dark Secrets of Helga Von Schabbs - leidt onze held zijn zoektocht naar de coördinaten hem naar de stad Wulfburg, waar een geobseerde Nazi archeoloog mysterieuze artefacten opgraaft en een duistere, oude kracht dreigt te ontketenen.

Wolfenstein: The Old Blood

Wolfenstein: The Old Blood
Release
di 05 mei, 2015
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Bethesda Softworks
Ontwikkelaar
MachineGames

Wolfenstein: The Old Blood kopen?