Battlefield 2042 Season 3: Escalation is nu beschikbaar

Battlefield 2042 Season 3: Escalation is nu beschikbaar

Season 3 introduceert een nieuwe map, Specialist, meerdere wapens, een unieke tank, 100 nieuwe Battle Pass-tiers en nog veel meer!In Season 3 wordt de strijd verplaatst naar de ongetemde wildernis van Zweden. De nieuwe map genaamd Spearhead zit vol met productiefaciliteiten voor hightech-wapens. Spelers moeten door nauwe ruimtes navigeren en tactische beslissingen nemen om de overwinning te behalen. Dit doen ze middels de vuurkracht van de nieuwe wapens.

Veel schade en een hogere tactische inzet worden allesbepalend met de wapens van Season 3. De Rorsch Mk-4 Railgun beschikt over meerdere vuurmodi, waardoor veel spelers dit geavanceerde wapen ongetwijfeld als bijzonder veelzijdig en krachtig gaan ervaren. De NVK-S22 Smart Shotgun is compact en wendbaar, terwijl het NVK-P125 Bullpup Pistol het ideale wapen is voor lange afstanden. De klassieke Battlefield Throwing Knives zijn ook aan het wapenarsenaal toegevoegd.

De nieuwe Battlefield 2042 Specialist Rasheed Zain kan vijanden goed verjagen met zijn XM370A Airburst Rifle. Hij kan zijn gezondheid onmiddellijk herstellen, nadat hij een vijand heeft uitgeschakeld.

Spelers kunnen de strijd aangaan met de nieuwe multimodale EMKV90-TOR Tank. Met de Mobility Mode kunnen ze zich snel verplaatsen en met de langzamere Siege Mode kunnen ze enorme schade aanrichten. Deze baanbrekende tank beschikt over een speciaal detectivesysteem dat spelers informeert over inkomende aanvallen.

Season 3: Escalation bevat ook nieuwe Assignments die spelers de mogelijkheid bieden om meer Vault Weapons te ontgrendelen, waaronder de XM8 en A-91. Er komt nog veel meer aan in toekomstige Season 3-updates.

Extra updates die later in Season 3 komen, zijn de langverwachte toevoeging van klassen voor Specialists en een reeks balansaanpassingen, evenals vernieuwingen aan de maps Manifest en Breakaway.

Battlefield 2042

Battlefield 2042
Release
vr 22 okt, 2021
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
DICE

Steun playstationclan.be