The Crew 2 Season 4 Episode II: The Contractor nu beschikbaar

The Crew 2 Season 4 Episode II: The Contractor nu beschikbaar

Een nieuwe uitdaging staat ons te wachten!

Na een reis door Amerika's meest iconische steden om missies te voltooien voor Marco's Cab, Diamond Limousine en Rocket Co, staat spelers hun een nieuwe uitdaging te wachten. In de tweede episode van The Contractor verkennen spelers de wildste plekken van de Verenigde Staten door leveringen uit te voeren voor twee gloednieuwe bedrijven: Intrepid Outdoor, gespecialiseerd in het leveren van kampeeruitrusting, en US Wildlife Watchers, een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor de bescherming van dieren en hun herintroductie in de natuur.

Season 4 Episode 2: The Contractor bevat een gloednieuwe Motorpass met exclusieve voertuigen zoals de Koenigsegg Gemera Outclassed Edition (Hypercar), de Land Rover Defender V8 Works Intrepid Outdoors (Rally Raid), de Hummer H1 Alpha US Wildlife Watchers (Rally Raid) en een gloednieuwe creatie van het Ubisoft Ivory Tower-team, de Creators Hunter 51 (Rally Raid).

Naast de Motorpass gaat Season 4 Episode 2: The Contractor verder met het maandelijks uitgeven van nieuwe gratis auto's waardoor spelers de straten nu direct onveilig kunnen maken met onder andere de Chevrolet Silverado Intrepid Outdoors (Rally Raid) of de Ariel Atom (Street Race). Aanvullende voertuigen, rooftops, smokes, tires, underglows en window tints zijn in de loop van het seizoen beschikbaar.  


The Crew 2

The Crew 2
Release
vr 29 jun, 2018
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft

Steun playstationclan.be