The Crew 2 Season 3 Episode 1: US Speed Tour East nu gratis beschikbaar

The Crew 2 Season 3 Episode 1: US Speed Tour East nu gratis beschikbaar

The Crew 2 Season 3 Episode 1: US Speed Tour East is nu gratis beschikbaar voor alle spelers.Season 3 Episode 1: US Speed Tour East verwelkomt spelers tot de grootste tour ooit langs de gehele oostkust van de Verenigde Staten. Elke week ontdekken spelers een nieuwe race naar een andere stad waarin ook speciale events onderweg plaatsvinden. In totaal zijn er 16 events beschikbaar door de episode heen.Tevens brengt Season 3 Episode 1 ook nieuwe verbeteringen naar The Crew 2. De LIVE Summit is verbeterd met een nieuwe user interface, een competitiesysteem met meer beloningen en de toelating van Star level-spelers. Het nieuwe seizoen bevat ook grote updates om de quality-of-life te verbeteren, zoals een verandering in het scoresysteem in Stunt Mode, een optie om Performance Parts van voertuig naar voertuig te brengen en verbeteringen aan de plaatsing van checkpoints.

Episode 1: US Speed Tour East bevat ook een gloednieuw Motorpass met exclusieve voertuigen, zoals de Porsche 911 Carrera Turbo Pulse Performance Ed. (Touring Car), de Pontiac GTO The Judge Sparrow Competition Ed. (Rally Raid) en de KTM XBOW-R Spear Racing Ed. (Alpha Grand Prix).

In het gratis weekend van The Crew 2 hebben spelers toegang tot de volledige game, waaronder Season 3 Episode 1: US Speed Tour East en honderden andere uitdagingen. Kijkers op Twitch hebben ook de mogelijkheid om Drops te verdienen voor de game gedurende deze periode.

Het gratis weekend verandert ook de verschillende The Crew 2-edities. De Special Edition vervangt de huidige Deluxe Edition. Deze speciale editie bevat het Digital Special Pack, de Dodge Challenger SRT Demon Interception Unit en de Porsche 911 Speedster. Daarnaast wordt het Digital Special Pack toegevoegd aan de Gold Edition.

The Crew 2

The Crew 2
Release
vr 29 jun, 2018
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft

Steun playstationclan.be