Reviews

  • 85

    Call of Duty: Vanguard

    Review geschreven door JohnCena op zo. 05 december, 2021, 16:09 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het gebeurt dat Activision niet elk jaar werk maakt van een deftige Call of Duty en het de focus legt op enkel de multiplayer, maar met Vanguard haalt het deze keer alle registers uit de kast. Een uitgebreide singleplayer campaign, multiplayer en Zombies? Here we go!
  • 70

    Just Dance 2022

    Review geschreven door JohnCena op zo. 28 november, 2021, 21:53 - 0 Comments
    ps4 ps5 Zolang er een doelpubliek is, blijft Ubisoft elk jaar met een nieuwe Just Dance-game afkomen en ook dit jaar is dat niet anders. Biedt Just Dance 2022 echter meer van hetzelfde of waait er een nieuwe wind doorheen de franchise?
  • 60

    Alex Kidd in Miracle World DX

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 27 november, 2021, 09:44 - 0 Comments
    ps4 ps5 Alex Kidd in Miracle World DX is een remake van een game uit 1986. Met gepolijste graphics gingen wij het avontuur aan in de wondere wereld.
  • 77

    Sherlock Holmes Chapter One

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 23 november, 2021, 16:26 - 0 Comments
    ps4 Met Crimes and Punishments en The Devil's Daughter heeft Frogwares al enkele Sherlock Holmes games achter de kiezen. Met Chapter One keren we terug in het verleden, naar de jonge versie van de allombekende detective.
  • 64

    Battlefield 2042

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 21 november, 2021, 09:37 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na Battlefield 1 en Battlefield V laten we het verleden rusten en gaan we met Battlefield 2042 de nabije toekomst in.
  • 91

    Riders Republic

    Review geschreven door Vinsanity op vr. 19 november, 2021, 09:10 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met Riders Republic zoekt Ubisoft het extreme in de sport op. Wij zochten uit hoe extreem Riders Republic daadwerkelijk is.
  • 70

    Back 4 Blood

    Review geschreven door JohnCena op wo. 10 november, 2021, 11:23 - 0 Comments
    ps4 ps5 Toen de spirituele opvolger van de succesvolle pc zombieshooter Left 4 Dead werd aangekondigd, gingen fans uit het dak. Is Back 4 Blood echter dé game waar iedereen op zat te wachten?
  • 50

    Cotton 100% / Panorama Cotton

    Review geschreven door JohnCena op zo. 07 november, 2021, 20:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 De cute’ em up Cotton duikt, na een eerste reboot, terug op en ditmaal is het de beurt aan de heruitgave van zowel Cotton 100% als Panorama Cotton.
  • 78

    Voice of Cards: The Isle Dragon Roars

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 07 november, 2021, 20:09 - 0 Comments
    ps4 ps5 Voice of Cards kan je het best vergelijken met een kaartspel dat gedigitaliseerd werd. Bleven we de digitale kaartjes schudden, of hebben we liever het echte werk? Dat lees je hier!
  • 50

    Pretty Girls Panic! PLUS

    Review geschreven door JohnCena op zo. 07 november, 2021, 15:41 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na het legendarische Pretty Girls Panic! zijn we alweer aanbeland aan een nieuwe titel binnen de reeks: Pretty Girls Panic! PLUS. Waar de ‘plus’ precies voor staat, dat kom je in deze review te weten!
  • 28

    Lucid Cycle

    Review geschreven door JohnCena op zo. 07 november, 2021, 15:37 - 0 Comments
    ps4 ps5 Soms heb je wel eens van die rare dromen waarbij enige vorm van logica ver zoek is. In Lucid Cycle krijgen we exact van die dromen voorgeschoteld, maar slaan deze wél op iets? Wij dommelden alvast even in…
  • 75

    Crysis Remastered Trilogy

    Review geschreven door JohnCena op zo. 07 november, 2021, 10:49 - 0 Comments
    ps4 ps5 Crysis, destijds dé benchmark voor gaming pc’s, maakte een tijd geleden de overstap naar consoles en zit nu - samen met Crysis 2 en Crysis 3 - in een remastered jasjes voor PlayStation. But can it run Crysis?
  • 70

    Actraiser Renaissance

    Review geschreven door Heisenberg op vr. 05 november, 2021, 09:54 - 0 Comments
    ps4 ps5 Actraiser: Renaissance, een remaster van de SNES-hit uit de jaren ‘90. Is deze combinatie van een sidescroller met een city builder gedateerd? Of valt hij ook in deze moderne tijden te pruimen? Lees het hier.
  • 55

    Shadows of Kurgansk

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 02 november, 2021, 11:04 - 0 Comments
    ps4 ps5 In Shadows of Kurgansk worden we ergens in het gebied van de voormalige USSR gedropt en moeten we trachten te overleven. Overleefde de game onze review?
  • 88

    Marvel’s Guardians of the Galaxy

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 02 november, 2021, 11:02 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na het avontuur met The Avengers waagt Square Enix zich aan Guardians of the Galaxy. Reizen we met plezier in het verre universum of blijven we liever thuis? Dat kom je hier te weten!
  • 75

    Blaze en de Monsterwielen: Axle City Racers

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 01 november, 2021, 18:25 - 0 Comments
    ps4 ps5 Blaze maakt zijn opkomst naar onze console en richt zich op de jeugdige gamer. Lees hier of de game de finish haat, of vroegtijdig moet opgeven.
  • 80

    The Dark Pictures: House of Ashes

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 01 november, 2021, 18:24 - 0 Comments
    ps4 ps5 Supermassive Games is er met opnieuw een deel van The Dark Pictures. Hoe ons het griezelen verging in House of Ashes lees je hier!
  • 85

    Life is Strange: True Colors

    Review geschreven door JohnCena op ma. 01 november, 2021, 13:16 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een nieuwe Life is Strange-game, een nieuw paar superkrachten. Slaagt True Colors er in ons te verplaatsen in een emotionele rollercoaster?
  • 62

    G-Darius HD

    Review geschreven door JohnCena op di. 26 oktober, 2021, 15:21 - 0 Comments
    ps4 Na de Darius Cozmic Collection was het de beurt aan een heruitgave van G-Darius. Wist ook deze shoot ‘em up de tand des tijds te doorstaan?
  • 70

    Chernobylite

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 23 oktober, 2021, 08:56 - 0 Comments
    ps4 ps5 Chernobylite heeft zich met enkele maandjes na de release op computer naar onze console geworsteld. Lees hier hoe wij ons radioactief avontuur begonnen.
  • 74

    Xuan Yuan Sword 7

    Review geschreven door JohnCena op wo. 20 oktober, 2021, 17:13 - 0 Comments
    ps4 ps5 Xuan Yuan Sword is een langlopende videogamefranchise van Taiwanese makelij die, bij deel zeven, eindelijk de overstap naar het Westen weet te maken. Krijgen we te maken met goedkope namaak of ontdekken we een prachtige franchise?
  • 87

    Lost Judgment

    Review geschreven door JohnCena op wo. 20 oktober, 2021, 17:08 - 0 Comments
    ps4 ps5 SEGA’s Judgment zag het levenslicht als spin-off op de Yakuza-reeks en deed het bijlange niet slecht. De game wist fans en nieuwkomers zodanig te verbazen dat men meteen aan een vervolg begon te werken: Lost Judgment. Opnieuw een schot in de roos?
  • 75

    FIFA 22

    Review geschreven door JohnCena op wo. 13 oktober, 2021, 20:48 - 0 Comments
    ps4 ps5 EA Sports heeft, na een klein intermezzo genaamd FIFA 21, eindelijk een volwaardige next-gen release beet en introduceert op PlayStation 5 met FIFA 22 een ‘nieuwe’ ervaring. Een binnenkopper of flater van jewelste?
  • 69

    The Addams Family: Huize Herrie

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 oktober, 2021, 20:53 - 0 Comments
    ps4 ps5 In deze partygame moet je er als gezin voor zorgen dat je je huis kan redden, maar in de eerste plaats om plezier te maken met de anderen rondom je met couch co-op. Plezier of horror? Dat ondervonden we in The Addams Family: Huize Herrie!
  • 90

    Death Stranding Director's Cut

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 oktober, 2021, 20:50 - 0 Comments
    ps5 Na Ghost of Tsushima krijgt ook Death Stranding een upgrade naar PS5 onder de noemer van Director's Cut. Wij trokken er alvast opnieuw op uit!
  • 83

    Tales of Arise

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 oktober, 2021, 20:49 - 0 Comments
    ps4 Tales of Arise is ondertussen de 17e (!) game uit de Tales-reeks en is meerdere keren uitgesteld. Het wachten waard of niet? Dat lees je hier!
  • 87

    Far Cry 6

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 06 oktober, 2021, 13:00 - 0 Comments
    ps4 We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar na ons avontuur in Amerika trekken we naar het fictieve, tropische paradijs Yara, waar uiteraard een nieuwe dictator de plak zwaait.
  • 80

    Lost in Random

    Review geschreven door JohnCena op zo. 03 oktober, 2021, 13:14 - 0 Comments
    ps4 ps5 Electronic Arts wist recent nog met It Takes Two te scoren dankzij hun EA Originals, waarbij het indie-ontwikkelaars de nodige steun biedt, waarna nu ontwikkelaar Zoink aan de beurt is. Welkom in de wereld van Lost in Random, waar een dobbelsteen gooien een wel heel erg duister kantje heeft gekregen.
  • 68

    UnMetal

    Review geschreven door JohnCena op zo. 03 oktober, 2021, 13:11 - 0 Comments
    ps4 ps5 Videogames die zijn ontwikkeld om zowel te spotten met iconische franchises als te kunnen worden aanzien als een ode aan bepaalde titels? We verwelkomen ze met open armen en heten ditmaal UnMetal welkom! Benieuwd wat dat zou geven…
  • 89

    NBA 2K22

    Review geschreven door Vinsanity op za. 02 oktober, 2021, 15:05 - 0 Comments
    ps4 ps5 NBA 2K22 gaat dieper dan alleen basketbal. Ben jij klaar om je te verliezen in The City?

Steun playstationclan.be