F1 2017 is nu verkrijgbaar!

F1 2017 is nu verkrijgbaar!

Een game waar vele racefanaten naar uitkeken is nu beschikbaar!F1 2017, de officiële videogame van de 2017 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4. Vol met nieuwe features en verbeteringen, zorgt ervoor dat Codemasters’ F1 2017 de meest complete Formule 1 game ooit is.

F1 2017 staat klaar om wereldwijd een hit te worden, met dit jaar een nog bredere Career-mode waaraan Classic Car Invitational Events zijn toegevoegd, een nieuwe Championships mode, vier alternatieve circuit lay-outs en een verbeterde multiplayer.

UITGEBREIDE CAREER-MODE
Spelers kunnen geschiedenis schrijven doordat ze over meerdere seizoenen in de carrière hun vaardigheden kunnen aanscherpen en hun auto kunnen ontwikkelen. Eerst creëren ze hun coureur door uit een reeks avatars te kiezen, waaronder voor het eerst ook vrouwelijke coureurs. Vervolgens kan een helmontwerp (inclusief versies die door de community zijn gemaakt), race nummer en dan het team waarmee de carrière wordt begonnen, gekozen worden. Het Research & Development systeem is sterk uitgebreid, met in deze editie 115 upgrades, waarbij de speler bovendien de motor en versnellingsbak moet beheren. Verdien punten door deel te nemen aan nieuwe praktijkprogramma's, waaronder 'Fuel Management' en 'Race Pace'. De klassieke auto's zijn ook de basis in de verbeterde carrière modus, omdat spelers uitgenodigd worden om in de auto’s te racen in de nieuwe Invitational events

NIEUWE ‘CHAMPIONSHIPS’ MODE EN GAMEPLAY TYPES
Championship mode laat spelers unieke race-evenementen volgen op basis van verschillende regels en structuren van het officiële kampioenschap, in zowel moderne als klassieke auto's. De Classic Street Series laat je bijvoorbeeld in de iconische auto's op de zes stratencircuits rijden.

NIEUWE CLASSIC F1 CARS
Kruip achter het stuur van 12 iconische F1 auto's uit de geschiedenis van de sport. De klassieke auto's zijn ook geïntegreerd in de carrière modus en kunnen worden gespeeld in zowel Single Class als Multi Class Races.

ALTERNATIEVE CIRCUIT LAYOUTS
Naast de 20 officiële 2017 circuits, zijn er voor de eerste keer vier aanvullende verkorte circuit layouts in het spel: Groot-Brittannië, Bahrein, USA en Japan. Spelers kunnen ook 's nachts op het prachtige Monaco circuit racen.

VERBETERDE MULTIPLAYER
Race de moderne of klassieke auto's online met een volledige opstelling van 20 spelers in zowel publieke als privé sessies. Het spel biedt nu twee toegewijde toeschouwerspots, evenals verbeterde multiplayer matchmaking, nieuwe online statistieken en een nivelleringssysteem, net als alle multiplayer-sessie types.

F1 2017

F1 2017
Release
vr 25 aug, 2017
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Codemasters
Ontwikkelaar
Codemasters

Steun playstationclan.be