Harley-Davidson motoren exclusief in The Crew 2

Harley-Davidson motoren exclusief in The Crew 2

Vandaag hebben Ubisoft en Harley-Davidson aangekondigd dat spelers met verschillende exclusieve Harley-Davidson motoren door de Amerikaanse open wereld van The Crew 2 kunnen cruisen.De samenwerking past goed binnen de visie van Harley-Davidson en de visie van The Crew 2, beiden gericht op snelheid en dominantie binnen de Amerikaanse motorsportcultuur. The Crew 2 is de nieuwste game binnen de The Crew-serie, die helemaal draait om unieke avonturen in een open wereld met verschillende motorsporten.
 
De Harley-Davidson Iron 883 is de eerste motor die in de game verschijnt. De Iron 883 wordt gekenmerkt door zijn minimalistische ontwerp en het feit dat deze stadsmachine zich echt thuis voelt op het asfalt. Andere modellen die speelbaar gaan zijn in de game, worden later onthuld. Spelers van The Crew 2 kunnen er in ieder geval zeker van zijn dat zij volgend jaar op hun favoriete Harley-Davidson motor een digitale roadtrip door Amerika kunnen maken. Harley-Davidson mag dan ook niet ontbreken in een game die helemaal draait om de Amerikaanse motorsportcultuur.
 
Citaat van: Ahmed Boukhelifa, Ivory Tower Studio Managing Director

We vinden het geweldig om samen te werken met Harley-Davidson in The Crew 2. Harley-Davidson is wereldwijd een legendarisch merk dat diep geworteld zit in de Amerikaanse cultuur. De samenwerking was logisch, aangezien Harley-Davidson staat voor hetzelfde gevoel voor avontuur en dezelfde Amerikaanse passie voor alles met een motor als The Crew 2.


Citaat van: Heather Malenshek, Vice President Global Marketing & Brand bij Harley-Davidson Motor Company

Harley-Davidson heeft een rijk verleden waarbij de Amerikaanse cultuur, vrijheid en liefde voor de weg worden geŽerd. Al bijna 115 jaar ontdekken klanten de Amerikaanse steden en wegen op onze motoren. Met de lancering van The Crew 2 hopen we nog meer mensen, jong en oud, te inspireren en te overtuigen van de charmes van de motorsport.


Meer dan twee jaar na de lancering van The Crew is Ivory Tower, een Ubisoft Studio gebaseerd in Lyon (Frankrijk), terug met een vervolg dat spelers de sensatie van de Amerikaanse motorsport laat ervaren in de volledig herontworpen Verenigde Staten. Het speelterrein van The Crew 2 gaat verder dan alleen de weg, de lucht en het water zijn hier nu ook onderdeel van. Fans testen hun vaardigheden, alleen of met vrienden, non-stop dankzij competities of ontdekken de enorme wereld op hun eigen tempo. Spelers vertrouwen op autoís, motoren, boten en vliegtuigen om zo de allergrootste motorsportkampioen worden.

The Crew 2

The Crew 2
Release
vr 29 jun, 2018
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft

Steun playstationclan.be