Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction krijgt nieuw event

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction krijgt nieuw event

Maak je klaar voor Nightmare Fog!

Nightmare Fog, het nieuwe in-game Crisis event voor Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, is nu beschikbaar tot en met 2 juni. Dit tijdelijk event stelt de zintuigen van alle Operators op de proef terwijl een onvermijdelijke mist van giftige stoffen zich een weg baant door de Containment Zone. Deze ambitieuze update voegt ook een nieuwe dodelijke vijand toe: Protean Vigil. Tevens verdienen spelers vanaf nu extra XP om hun Operators tien extra levels te laten groeien met een nieuw prestige-systeem.

Terwijl spelers zich een weg banen door de Containment Zone, worden ze blootgesteld aan een mist die hun neurotoxineniveau verhoogt. Nadat de blootstelling een bepaald niveau heeft bereikt, veroorzaakt dit gif psychedelische effecten voor Operators, zoals vijandelijke hallucinaties, verstoringen die hun gezichtsvermogen aantasten en aftakeling die schade veroorzaakt.

Om zichzelf te genezen, moeten spelers een Neurostim-voorraadkoffer vinden die tijdelijk een deel van het neurotoxineniveau van een Operator verwijdert. De koffers zijn helaas wel maar beperkt beschikbaar in elke map. Deze beperkte voorraad daagt spelers uit om nieuwe strategieën voor invasies te bedenken en zich goed voor te bereiden om het op te nemen tegen Archæans terwijl ze vechten tegen psychedelische effecten.


Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction
Release
vr 12 nov, 2021
Genre
Actie
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft

Steun playstationclan.be