Reviews

  • 60

    Escape from Terror City

    Review geschreven door JohnCena op do. 28 september, 2023, 18:51 - 0 Comments
    ps4 ps5 Escape from Terror City beloofde interessant te worden door diens low poly graphics en arcade-achtige speelstijl. We waren dan ook benieuwd wat dat zou geven!
  • 79

    Mortal Kombat 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 27 september, 2023, 17:18 - 0 Comments
    ps4 ps5 Ed Boon en de zijnen willen nieuw leven blazen in de legendarische Mortal Kombat franchise. Een frisse wind of eerder een stormachtige orkaan? Dat lees je hier!
  • 70

    Ad Infinitum

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 27 september, 2023, 17:16 - 0 Comments
    ps4 ps5 In Ad Infinitum leren we de keerzijde van de spreekwoordelijke en letterlijke medaille van de eerste wereldoorlog kennen. Gruwel jij mee?
  • 60

    Farworld Pioneers

    Review geschreven door JohnCena op wo. 27 september, 2023, 13:51 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na het succes van Minecraft zijn heel wat gelijkaardige games de revue gepasseerd en, na een release op pc, duikt nu ook Farworld Pioneers op voor de PlayStation. Een nieuwe wereld verkennen en een kolonie starten? Daar zeggen we geen neen tegen.
  • 93

    Red Dead Redemption Remastered

    Review geschreven door JohnCena op zo. 17 september, 2023, 09:57 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het zat er al even aan te komen, maar eindelijk is Red Dead Redemption beschikbaar op PlayStation 4 (en uiteraard ook op PS5). Geen remake welteverstaan, maar wel een verbeterde - volledig uitgebreide - versie voor de huidige generatie consoles. Yiehaa!
  • 20

    Neko Journey

    Review geschreven door JohnCena op zo. 17 september, 2023, 09:52 - 0 Comments
    ps4 ps5 Neko Journey moet een ode zijn aan het platformen zoals Mario, maar slaagt men ook in hun opzet? Wij zochten het uit!
  • 83

    Immortals of Aveum

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 14 september, 2023, 09:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 In de Everwar ontmoeten we onderdaan Jak, die tegen wil en dank gerekruteerd wordt in het leger van Lucium, dat strijdt tegen de Rasharnians. Zal Jak een verschil maken of niet?
  • 70

    Death Becomes You

    Review geschreven door JohnCena op wo. 13 september, 2023, 19:01 - 0 Comments
    ps4 ps5 Visual novels zijn vaak een hit or miss, maar na de pc-release van Death Becomes You in 2021 weten we intussen wat ons te wachten staat. Benieuwd of het verhaal ons kon weten te overtuigen!
  • 64

    Fluffy Milo

    Review geschreven door JohnCena op wo. 13 september, 2023, 18:58 - 0 Comments
    ps4 ps5 Eastasiasoft staat gekend om hun kleine, doch vaak leuke puzzelgames en komt deze keer op de proppen met Fluffy Milo. Een titel waarin je als kat de melkkartonnen rond moet duwen tot ze op de juiste plek staan.
  • 71

    Ride 5

    Review geschreven door Vinsanity op za. 09 september, 2023, 09:23 - 0 Comments
    ps5 De Ride-serie staat bekend als de Gran Turismo onder de tweewielers. Wij zochten uit of Ride 5 die naam eer aan doet.
  • 78

    Atlas Fallen

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 31 augustus, 2023, 21:03 - 0 Comments
    ps5 In een wereld waar een god het allemaal voor het zeggen heeft, is het niet altijd goed vertoeven voor iedereen. Ga jij daar verandering in brengen?
  • 77

    Aliens: Dark Descent

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 19 juli, 2023, 15:17 - 0 Comments
    ps4 ps5 Wanneer we de ruimte verkennen en werelden naar de onze willen vormen, kan het al eens mislopen. Hoe wij het ervan af brachten in Aliens: Dark Descent, kan je hier lezen!
  • 80

    Dr. Fetus' Mean Meat Machine

    Review geschreven door JohnCena op za. 15 juli, 2023, 21:21 - 0 Comments
    ps4 ps5 Super Meat Boy is terug! Of toch niet helemaal, want het is Dr. Fetus en zijn Mean Meat Machine die in deze spin-off titel de hoofdrol speelt.
  • 60

    Brave Soldier: Invasion of Cyborgs

    Review geschreven door JohnCena op za. 15 juli, 2023, 21:18 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het moest er ooit van komen; de cyborgs vallen aan. Maar daar is gelukkig Rambo, euh, Brave Soldier om in deze run-and-gun titel de wereld te redden!
  • 73

    Crash Team Rumble

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 13 juli, 2023, 10:28 - 0 Comments
    ps4 ps5 Zin in een teamspelletje dat je tegenover anderen zet in het Crash-universum? Dat is Crash Team Rumble!
  • 73

    Park Beyond

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 13 juli, 2023, 10:04 - 0 Comments
    ps5 Walibi, Plopsaland en Europapark zijn wel leuk, maar hoe zou jij het ervan afbrengen als pretparkbeheerder? Strooi daar nog een snuifje 'over the top'-building bij en je komt uit bij Park Beyond!
  • 80

    EA SPORTS F1 23

    Review geschreven door JohnCena op di. 04 juli, 2023, 15:54 - 0 Comments
    ps4 ps5 Sinds EA ontwikkelaar Codemasters wist over te nemen, hebben we elk jaar een solide F1-game voorgeschoteld gekregen. Met de terugkeer van Braking Point waren we dan ook benieuwd of F1 23 opnieuw een solide racingtitel ging zijn.
  • 75

    MotoGP 23

    Review geschreven door JohnCena op zo. 02 juli, 2023, 18:09 - 0 Comments
    ps4 ps5 Milestone is heer en meester in het motorracinggamegenre, maar slaagt het dit jaar om enkele beloftes waar te maken? Wij zochten het uit en gingen met MotoGP 23 aan de slag!
  • 92

    Final Fantasy XVI

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 21 juni, 2023, 16:42 - 0 Comments
    ps4 ps5 Final Fantasy is er met een nieuwe telg in de familie. Dit zestiende deel brengt ons naar een land vol magie en strijd. Hoe wij het uitvochten kan je hier lezen.
  • 64

    Forspoken

    Review geschreven door Heisenberg op di. 20 juni, 2023, 11:05 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na het succes van Forspoken komt Square Enix met de DLC 'In Tanta we trust'. Of dit de game een grotere must maakt lees je hier.
  • 92

    Diablo IV

    Review geschreven door Heisenberg op di. 20 juni, 2023, 10:56 - 0 Comments
    ps4 ps5 Diablo is terug voor een vierde toer rond de toren. Vertoont deze welgevestigde naam enig teken van verval of stoomt hij genadeloos door?
  • 71

    Pretty Girls 2048 Strike

    Review geschreven door JohnCena op wo. 07 juni, 2023, 15:43 - 0 Comments
    ps4 ps5 We zijn nog geen maand verder of we worden opnieuw getrakteerd op een Pretty Girls-game. Deze keer gaan we terug met blokjes schuiven in Pretty Girls 2048 Strike.
  • 70

    SkateBIRD

    Review geschreven door JohnCena op vr. 02 juni, 2023, 09:18 - 0 Comments
    ps4 ps5 Uit de kant, Tony Hawk, want er is een nieuwe skater die met alle aandacht gaat lopen. Of moeten we vogel zeggen? Met SkateBIRD krijgen we namelijk een ideale combinatie te spelen.
  • 60

    After Us

    Review geschreven door JohnCena op vr. 02 juni, 2023, 09:16 - 0 Comments
    ps4 ps5 Videogames die een gevoelig onderwerp aansnijden, zoals de natuur in het geval van After Us, kunnen we alleen maar aanmoedigen. Maar slaagt de Spaanse ontwikkelaar er ook in onze aandacht vast te houden?
  • 80

    LEGO 2K Drive

    Review geschreven door JohnCena op ma. 29 mei, 2023, 10:56 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het iconische deuntje en speelplezier van LEGO Racers staan nog steeds in ons geheugen gegrift. We waren dan ook dolblij om te horen dat 2K met een eigen LEGO-racetitel op de proppen kwam. Benieuwd wat dat zou geven!
  • 88

    Horizon Forbidden West: Burning Shores

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 24 mei, 2023, 12:15 - 0 Comments
    ps4 ps5 Horizon Forbidden West is er met een eerste DLC die zich afspeelt in een nieuw gebied: de Burning Shores. Wij namen onze wapens en uitrusting weer op en vertrokken in het land van Aloy. Opgelet: deze review bevat spoilers van het hoofdverhaal.
  • 68

    TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

    Review geschreven door Vinsanity op vr. 19 mei, 2023, 09:29 - 0 Comments
    ps4 ps5 De Isle of Man is een klein eilandje tussen Groot-BrittanniŽ en Ierland. Niets bijzonders zou je zeggen, maar dit kleine eilandje verandert elk jaar in een feest voor motorliefhebbers. En dit feest is te spelen op jouw Playstation. Welkom bij TT Isle of Man: Ride on the Edge 3!
  • 86

    Star Wars Jedi: Survivor

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 11 mei, 2023, 21:16 - 0 Comments
    ps5 Cal Kestis' heeft ervoor gezorgd dat The Empire de Force-gevoelige kinderen niet gemakkelijk kan traceren. Toch laat hij het daar niet bij en vervolgt hij zijn avontuur in Jedi: Survivor!
  • 80

    Dead Island 2

    Review geschreven door JohnCena op wo. 26 april, 2023, 17:27 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na een ietwat teleurstellend Dying Light 2 worden we, weliswaar door een andere ontwikkelaar, eindelijk getrakteerd op Dead Island 2. Back to the roots?
  • 80

    Dogfight: A Sausage Bomber Story

    Review geschreven door JohnCena op wo. 26 april, 2023, 17:22 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een shoot Ďem up die de draak steekt met veganisten en er nog eens leuk uitziet ook? Wij gingen met plezier aan de slag!

Steun playstationclan.be