Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Dune

  Gepost op wo. 27 oktober, 2021, 12:45


  In Dune, een verfilming van de gelijknamige roman van Frank Herbert, speelt Timothée Chalamet Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekend staat als Dune.

  Dune, geregisseerd door Denis Villeneuve, bekend van onder andere Blade Runner 2049 en Sicario, is de eerste van een geplande tweedelige verfilming van de gelijknamige roman van Frank Herbert uit 1965. Dune heeft een ensemblecast met onder andere Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, en Zendaya.

  Dune is vanaf 1 november op PVOD & PEST te bekijken via Telenet, Proximus, BeTV, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.

  SYNOPSIS
  Het mythische en emotioneel geladen heldenepos 'Dune' vertelt het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een grootse lotsbestemming, die naar de gevaarlijkste planeet in het universum moet reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Op de planeet komen kwaadwillende krachten in conflict met elkaar naar aanleiding van de exclusieve voorraad van de kostbaarste grondstof ooit (een middel om het grootste potentieel van de mensheid te ontgrendelen). Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen, zullen overleven.
 • Events / Back for Blood

  Gepost op za. 23 oktober, 2021, 08:59
  Back for Blood, ik heb wel nog geen ervaring met headset/PS5
 • Films en Series / Reminiscence

  Gepost op za. 02 oktober, 2021, 12:04


  Hugh Jackman speelt Nick Bannister, een privédetective van de geest, die navigeert door de verleidelijke wereld van het verleden wanneer zijn leven wordt veranderd door een nieuwe cliënt: Mae. Een eenvoudige zaak wordt een obsessie, nadat ze verdwijnt en hij vecht om de waarheid over haar te achterhalen.

  Reminiscence is vanaf 4 oktober op PVOD & PEST te bekijken via Telenet, Proximus, BeTV, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.

  SYNOPSIS
  Nick Bannister (Hugh Jackman) is een geheugendetective. Hij leidt zijn cliënten door het duistere, verleidelijke verleden en geeft ze toegang tot verloren herinneringen. Zijn leven aan de rand van de gezonken kust van Miami verandert voorgoed door Mae (Ferguson), een nieuwe cliënt. Maar in het verleden duiken kan een gevaarlijke obsessie worden. Als Bannister probeert te achterhalen hoe Mae is verdwenen, stuit hij op een een gewelddadig complot dat hem uiteindelijk confronteert met de vraag: Hoe ver ga je voor een geliefde?
 • Films en Series / Malignant

  Gepost op za. 02 oktober, 2021, 11:04


  Malignant is een originele horrorthriller van James Wan, bedenker van onder andere de Conjuring Universe. In deze 'new vision of terror' valt het leven van de hoogzwangere Madison in duigen als ze zowel haar echtgenoot als haar ongeboren kind door een onverklaarbare aanval verliest en visioenen van soortgelijke moordpartijen krijgt.

  Malignant is vanaf 4 oktober op PVOD & PEST te bekijken via Telenet, Proximus, BeTV, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.

  SYNOPSIS
  In deze film wordt Madison gekweld door schokkende visioenen van gruwelijke moorden, waarna ook nog eens blijkt dat deze angstaanjagende beelden daadwerkelijk plaatsvinden. Malignant is de nieuwste film van regisseur James Wan, de schepper van de Conjuring Universe. Met deze originele horrorthriller keert Wan terug naar zijn roots.
 • Films en Series / The Nevers - seizoen 1

  Gepost op za. 02 oktober, 2021, 10:49


  In deze, voor een Emmy genomineerde, serie van Joss Whedon schudt het Victoriaanse Londen op z’n grondvesten als door een bovennatuurnatuurlijk verschijnsel bepaalde mensen – voornamelijk vrouwen – van de ene op de andere dag beschikken over bijzondere gaven, variërend van wonderbaarlijk tot verontrustend.
   
  The Nevers Seizoen 1 - Deel 1 is vanaf 6 oktober beschikbaar op Blu-ray & DVD

  SYNOPSIS
  In de laatste jaren van het Victoriaanse tijdperk wordt de stad Londen geteisterd door de "Touched": mensen (voornamelijk vrouwen) die plotseling buitengewone gaven krijgen. Sommige zijn charmant, andere zeer verontrustend. Amalia True, een mysterieuze weduwe met een vlotte babbel, en Penance Adair, een briljante jonge uitvinder, zijn de twee leiders van deze elitegroep. Zij creëren een thuis voor de "Touched", terwijl zij de krachten van het kwaad bestrijden, om plaats te maken voor hen die de geschiedenis, zoals wij die kennen, zou willen vergeten.
 • Films en Series / The Conjuring: The Devil Made Me Do It

  Gepost op zo. 26 september, 2021, 08:30


  In The Conjuring: The Devil Made Me Do It volgen we het huiveringwekkende onderzoek van Ed en Lorraine naar de waarheid. Vera Farmiga en Patrick Wilson schitteren opnieuw in dit derde Conjuring-deel geregisseerd door Michael Chaves ('The Curse of La Llorona').

  The Conjuring: The Devil Made Me Do It is binnenkort beschikbaar:
  29/9/2021 - EST via iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  13/10/2021 - VOD via Telenet, Proximus, BE TV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  13/10/2021  - Blu-ray™ & DVD

  SYNOPSIS
  'The Conjuring: The Devil Made Me Do It' onthult een beklemmend verhaal vol angst, moord en ongekend kwaad, en schokte zelfs ervaren paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Een van de meest sensationele zaken uit hun archieven begint met een gevecht om de ziel van een jongen en voert ze naar nooit eerder geziene plekken. De zaak markeert de eerste keer in de Amerikaanse geschiedenis dat een moordverdachte bezit door demonen aanvoert als verdediging.
 • Films en Series / The Suicide Squad

  Gepost op wo. 08 september, 2021, 14:59


  The Suicide Squad, een van de verrassingen van dit bioscoopjaar, is een doldwaze rit die je aan je stoel gekluisterd houdt. Met onder andere Margot Robbie, John Cena, Idris Elba, Joel Kinnaman en Viola Davis kon regisseur James Gunn rekenen op een ijzersterke cast!

  The Suicide Squad is vanaf 13 september thuis te bekijken via Telenet, Proximus, BeTV, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.
   
  SYNOPSIS
  Welkom in de hel, oftewel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer van de Verenigde Staten. Hier zitten superschurken die tot alles bereid zijn om eruit te mogen, zelfs lid worden van de supergeheime, superschimmige Task Force X. En wat is de opdracht van vandaag? Verzamel schurken, zoals o.a. Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en Harley Quinn. Bewapen ze tot de tanden en drop ze (letterlijk) op het afgelegen eiland Corto Maltese waar het wemelt van de vijanden.
 • Films en Series / Mare of Easttown

  Gepost op do. 26 augustus, 2021, 10:05


  Mare of Easttown is het volgende paradepaardje uit de bijzonder kwalitatieve HBO-stal. De reeks vertelt het verhaal van detective Mare Sheehan, briljant vertolkt door Oscarwinnares Kate Winslet. Tijdens het onderzoek naar een moord op een lokale tiener moet zij ook met haar eigen persoonlijke demonen afrekenen.

  De serie werd alom geprezen door pers en publiek en is met maar liefst 15 nominaties een van de grote kanshebbers op meervoudig succes bij de Emmy's.

  Mare of Easttown is vanaf 15 september beschikbaar op Blu-ray en DVD.
   
  SYNOPSIS
  Terwijl haar eigen wereld in elkaar dreigt te storten, onderzoekt de enige rechercheur van een stadje in Pennsylvania de moord op een tiener in deze meeslepende, zinderende HBO original limited serie.
 • Films en Series / Space Jam: A New Legacy

  Gepost op do. 26 augustus, 2021, 10:04


  Sneller dan ooit kan je nu thuis reeds het virtuele parket op samen met LeBron James, Bugs Bunny, Daffy Duck en andere Tunes in Space Jam: A New Legacy!

  Trek je basketschoenen aan, slam dunk jezelf in de zetel en geniet thuis van een heerlijke trip naar het land waar de grootste basketsterren en de gekste tekenfilmhelden het terrein onveilig maken. Naast LeBron James maken onder andere ook Don Cheadle en Sonequa Martin-Green hun opwachting in de film.

  Space Jam: A New Legacy is vanaf 30 augustus thuis te bekijken via Telenet, BeTV, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.
   
  SYNOPSIS
  Wanneer LeBron James en zijn zoon door een kwaadaardige artificiële intelligentie gevangen worden genomen in een digitale wereld, zal hij samen met de Tunes om zijn vrijheid moeten strijden in een basketbalwedstrijd en tegelijkertijd de band met zijn zoon redden.
 • Films en Series / Harry Potter en de Steen der Wijzen

  Gepost op wo. 11 augustus, 2021, 10:09
  Een wonderbaarlijke nieuwe manier om de magische wereld van Harry Potter te beleven! Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen zoals je hem nog nooit hebt gezien, nu in 4K-resolutie. Ontdek filmgeheimen, bezweringen, magische wezens en artefacten, en meer in deze betoverende verzameling van leuke activiteiten en curiosa. Test je kennis met de Zweinstein Trivia Wedstrijd, en laat de magie beginnen!

  Harry Potter en de Steen der Wijzen is vanaf 25 augustus beschikbaar op 4K Ultra HD.
   
  SYNOPSIS
  Harry Potter krijgt op zijn elfde verjaardag te horen dat zijn ouders tovenaars waren en dat hij zelf ook over magische krachten beschikt. Op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus leert hij nieuwe toverspreuken, speelt hij de populaire sport Zwerkbal en komt hij met zijn beste vrienden Ron en Hermelien opnieuw tegenover de Heer van het Duister te staan.
 • Films en Series / Godzilla vs. Kong

  Gepost op ma. 26 juli, 2021, 08:51


  Beleef de titanenstrijd tussen Godzilla en King Kong vanaf 2 augustus vanuit het comfort van je eigen huis! Godzilla en King Kong, de twee machtigste natuurkrachten, komen met elkaar in aanraking in een spectaculaire nieuwe strijd. Terwijl Monarch op een gevaarlijke missie naar onbekend terrein gaat, en aanwijzingen ontdekt over de oorsprong van de Titanen, dreigt een menselijk complot deze wezens - zowel de goede als de kwade - van de planeet te verdelgen.

  SYNOPSIS
  Nu hun oorsprong eindelijk onthuld wordt, nemen Godzilla en Kong het tegen elkaar op in een epische en spectaculaire strijd. Ze beseffen alleen nog niet dat er een serieuzere dreiging boven de twee titanen en de mensheid hangt.
 • Films en Series / Tom & Jerry The Movie

  Gepost op ma. 26 juli, 2021, 08:46


  Ga mee terug naar hoe het allemaal begon! Het iconische duo kruist elkaar voor het eerst wanneer Jerry naar New York City verhuist op de dag wanneer "de bruiloft van de eeuw" gepland staat. Tom heeft de taak Jerry uit de weg te ruimen voordat het evenement plaatsvindt. In klassieke Tom en Jerry mode, zullen de twee moeten samenwerken als ze willen overleven wanneer een duivelse schurk zijn zinnen op hen heeft gezet.

  Tom & Jerry The Movie is vanaf 26 juli thuis te bekijken via Telenet, BeTV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.

  SYNOPSIS
  Als Jerry op de avond voor de bruiloft van de eeuw in het chicste hotel van New York trekt, huurt de jonge bruiloftsplanner Kayla, Tom in om van hem af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel te ruïneren.