Boss Baby 2: Familiezaken

Boss Baby 2: Familiezaken

De protagonisten van Baby Boss zijn opgegroeid en leiden hun eigen leven. Dit tot er iets aan de hand is met BabyCorp...

 

In dit vervolg zijn de Templeton broers volwassen geworden. Tim, die zich nog alles herinnert van film 1, merkt dat zijn jongste dochter Tina vreemde dingen doet achter zijn rug. Hij komt al snel te weten dat zij de nieuwe baas is van BabyCorp: een nieuw type school die alle vrije tijd van de kinderen inneemt. Zij roept de hulp in van haar vader en zijn carrièregerichte broer - vroegere BabyCorp-baas Ted - om het fijne van die school te weten te komen. Toevallig gaat Tims oudste dochter Tabitha naar zo'n school, en met een magisch drankje worden de twee volwassen weer de kinderen van toen.

Deze vermakelijke familiefilm heeft zowel elementen van een 'becoming'-verhaal, als heuse actiescènes. Langs de ene kent leert een vader zijn dochter beter kennen, broers elkaar, en dit allemaal overgoten met een sausje intrige en achtervolgingsscènes. De humoristische kaart is dikwijls getrokken waardoor deze film er eentje wordt voor jong en oud.
Steun playstationclan.be