Wees op je hoede in Apex Legends: Escape - Gameplay-trailer

Wees op je hoede in Apex Legends: Escape - Gameplay-trailer

EA en Respawn Entertainment hebben een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht, die de diepten van de Oceanen van Gaia, een land met een rijke geschiedenis en een ongerepte wildernis, laat zien.Nieuwe map: Storm Point - Deze map ziet er misschien verleidelijk uit, maar de smetteloze stranden en kristalheldere wateren zijn slechts het oog van de orkaan. Het wemelt van wilde Prowlers, een nieuw soort vijandelijke zwermen, en giftige spinnen. Legends zijn gearriveerd op het eiland en vinden nieuwe manieren om over de diverse POI's op de map te reizen, waaronder eilandclusters, jungle-complexen en een basis in een enorme berg die de hoogste locatie op een Apex Legends-map tot nu toe markeert.

Nieuwe Legend: Ash - Een schim van de vrouw die ooit Dr. Ashleigh Reid was, detecteert overal de dood, en spiest tegenstanders met elektrische vallen die ze op hun plaats houden, terwijl ze door de ruimte scheurt om meer levens te nemen.

Nieuw wapen: C.A.R. SMG - Dit flexibele wapen kan zowel lichte als zware munitie afvuren. Het Combat Advanced Round-machinegeweer is volledig automatisch, maar zorgt voor een redelijk grote terugslag.

Apex Legends

Apex Legends
Release
ma 28 okt, 2019
Genre
Free To Play
Platform
ps4
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
EA

Steun playstationclan.be