Festival of the Lost keert vandaag terug naar Destiny 2

Festival of the Lost keert vandaag terug naar Destiny 2

Het gratis in-game-evenement bevat Haunted Sectors, nieuwe gear en beloningen en duurt tot 2 november!Festival of the Lost keert vandaag terug naar Destiny 2 en is gratis voor alle spelers. Het is een jaarlijks in-game-evenement waarbij Guardians het licht in de duisternis vieren. Spelers krijgen toegang tot drie Haunted Sectors en kunnen nieuwe gear en beloningen vrijspelen. Festival of the Lost loopt vanaf vandaag tot 2 november.

Spelers kunnen aan de slag met drie nieuwe verhalen  in de vorm van Haunted Sectors. Onthoofde wezens bevinden zich in de donkere krochten van de maan, op Nessus wordt er gejaagd op een Guardian en er is iets nieuws en angstaanjagends ontstaan nadat een Vex Mind en een Exo samengevoegd zijn.

Spelers kunnen tijdens Festival of the Lost de nieuwe Exotic Jurassic Green Pulse Rifle, een nieuwe Exotic Sparrow en meerdere andere beloningen vrijspelen. Een daarvan is het Bump in the Night-embleem, dat spelers van Eva krijgen wanneer ze de Haunted Sectors doorspelen. Ook zijn op dinosaurus ge´nspireerde ornament sets nu verkrijgbaar in de Eververse Store.

Destiny 2

Destiny 2
Release
wo 06 sep, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be