Ontdek de zes rijken van Lost in Random

Ontdek de zes rijken van Lost in Random

Spelers komen in Lost in Random zes unieke rijken tegen, elk met unieke personages en obstakels die de hoofdrolspelers uit het spel, Even en Dicey, op nieuwe manieren op de proef stellen.

  • Onecroft, het meest vervallen rijk, is een verwaarloosd gebied dat is gevuld met de rotzooi die is weggegooid in de andere vijf sectoren. Dit is het thuis van Even en haar zus Odd, die hier troost vinden binnen de veiligheid van haar muren.
  • Two-Town is een plek van dualiteiten en gespleten persoonlijkheden, die elke dag veranderen met een dobbelsteenworp van de koningin. Dit magische rijk verandert altijd en kan er elke ochtend weer heel anders uitzien.
  • Threedom: Deze regio verkeert in chaos sinds de koning er jaren geleden is vermoord. Zijn overlevende triolen lanceerden kort daarna een eindeloze en drieledige burgeroorlog.
  • Fourburg, dat is gebouwd op de ru´nes van Four-town, is een rijk van wetteloosheid waarin gokken de enige manier is om te krijgen wat je wilt.
  • Fivetropolis, ooit een mythisch en machtig land boordevol wonderen en grootsheid, werd net als de andere rijken een schaduw van zichzelf na de No Dice War.
  • Sixtopia, dat door de hier residerende koningin wordt beschouwd als het grootste rijk, staat bekend als een magisch paradijs van luxe. Maar iedereen die dit domein betreedt, keert om een of andere reden nooit meer terug naar zijn thuisland.

Lost in Random

Lost in Random
Release
vr 19 nov, 2021
Genre
Avontuur
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
Zoink Games

Steun playstationclan.be