Reviews

  • 72

    The Last Kids on Earth and the Staff of Doom

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 22 juni, 2021, 18:22 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na de grafische novelle en de tekenfilmreeks komen The Last Kids on Earth ook naar onze console. Benieuwd naar onze ervaringen?
  • 70

    Operation: Tango

    Review geschreven door JohnCena op ma. 21 juni, 2021, 10:28 - 0 Comments
    ps4 ps5 Beschik je over een vaste gamebuddy, maar ben je die potjes Destiny, Rocket League, FIFA en zelfs PUBG kotsbeu, dan is er goed nieuws! Dankzij Operation Tango is er immers een nieuwe, pure, co-op game op de markt. Eentje van hetzelfde kaliber als It Takes Two? Wij hoopten alvast op uren speelplezier.
  • 74

    Mighty Goose

    Review geschreven door JohnCena op zo. 20 juni, 2021, 10:43 - 0 Comments
    ps4 ps5 Metal Slug is al even van onze beeldbuis verdwenen, maar weet nog altijd een bron van inspiratie te zijn voor bepaalde indiegame-ontwikkelaars. Zo probeert ook Mighty Goose een ode te brengen aan het retrogenre. Benieuwd of men met g(l)ans zou slagen.
  • 58

    Beautiful Desolation

    Review geschreven door JohnCena op ma. 14 juni, 2021, 19:23 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het point-and-click genre is er eentje die op pc nog steeds erg in aantrek is, maar op console niet in grote getallen aanwezig is. Met Beautiful Desolation brengt ontwikkelaar The Brotherhood daar voor heel even verandering in.
  • 66

    Tour de France 2021

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 13 juni, 2021, 08:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 We kennen allemaal de prachtige beelden uit de koers van Sporza, NOS en Eurosport. Maar is Tour de France 2021 ook pracht en praal of fietsen we binnen de kortste keren rond met de pap in de benen?
  • 86

    Ratchet and Clank: Rift Apart

    Review geschreven door JohnCena op di. 08 juni, 2021, 16:00 - 0 Comments
    ps4 Na Returnal moesten we niet heel lang wachten op een nieuwe PS5-exclusive en weet het olijke duo Ratchet en Clank terug zijn intrede te maken met Ratchet and Clank: Rift Apart. Een geslaagde action-platformer zoals we van Insomniac Games gewoon zijn?
  • 88

    Mass Effect Legendary Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 07 juni, 2021, 19:26 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na Andromeda heeft EA besloten om ons te verblijden met de originele Mass Effect-trilogie, gebundeld in een Legendary Edition. Enjoy!
  • 65

    R-Type Final 2

    Review geschreven door JohnCena op ma. 24 mei, 2021, 21:20 - 0 Comments
    ps4 R-Type Final moest in 2004 het einde betekenen van de shoot ‘em up franchise, maar in realiteit kon men geen afscheid nemen. R-Type Final 2 is dan ook het resultaat van een crowdfunding project dat in 2019 bakken geld wist op te halen. Wij waren alvast benieuwd naar het eindresultaat.
  • 84

    Returnal

    Review geschreven door JohnCena op za. 22 mei, 2021, 15:46 - 0 Comments
    ps5 Het was even wachten op de eerste echte AAA PS5-exclusive gamerelease (Demon’s Souls niet meegerekend), maar met Returnal brengt Sony heel wat spanning in huis. Een aanrader? Wij gingen met Housmarque’s roguelike shooter aan de slag. Opnieuw en opnieuw en opnieuw…
  • 78

    NieR Replicant ver.1.22474487139

    Review geschreven door Heisenberg op zo. 16 mei, 2021, 21:29 - 0 Comments
    ps4 Nier Replicant ver.1.22474487139 is de ge-upgrade versie van Nier: Automata. Voorheen is deze enkel in Japan gereleased, waar deze Nier Replicant een ware culthit was. Zorgt zijn komst naar het westen voor hetzelfde resultaat?
  • 54

    Touhou Hyouibana - Antinomy of Common Flowers

    Review geschreven door JohnCena op zo. 16 mei, 2021, 21:00 - 0 Comments
    ps4 Het fighting game genre is er eentje die al sinds onze prille jeugd meegaat. Of het nu in 2D of 3D is; we zijn altijd voor een pak slaag te vinden. Tot we Touhou Hyouibana - Antinomy of Common Flowers voorgeschoteld kregen…
  • 62

    DOOM 3: VR Edition

    Review geschreven door JohnCena op za. 08 mei, 2021, 20:50 - 0 Comments
    ps4 ps5 We waren blij onze VR-headset nog eens van onder het stof te kunnen halen, maar of Bethesda ook weet te scoren met hun VR-versie van DOOM 3, dat moest nog blijken.
  • 73

    MotoGP 21

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 05 mei, 2021, 09:10 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met MotoGP 21 levert Milestone het vervolg in hun langlopende serie. Hebben wij met MotoGP 21 de meest realistische MotoGP racesimulatie tot dusver in handen?
  • 64

    Balan Wonderworld

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 25 april, 2021, 08:25 - 0 Comments
    ps4 Balan Wonderworld is een game die zicht richt op de jongere gamers onder ons. Verplichte kost voor onze jongeren of niet, dat lees je hier!
  • 83

    Outriders

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 24 april, 2021, 20:21 - 0 Comments
    ps4 ps5 Outriders was bij velen wat onder de radar gevlogen. Terecht of niet? Dat kom je hier te weten!
  • 42

    Tennis World Tour 2 - Complete Edition

    Review geschreven door JohnCena op zo. 11 april, 2021, 17:49 - 0 Comments
    ps4 ps5 Tennis World Tour 2 was helaas een rampzalig slechte sportgame. Nu rest de vraag: heeft ontwikkelaar Big Ant Studios zich weten te herpakken met deze next-gen versie? Wij zochten het voor jullie uit.
  • 90

    Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 - PS5

    Review geschreven door JohnCena op zo. 11 april, 2021, 17:47 - 0 Comments
    ps4 We hebben het niet onder stoelen of banken gestoken, maar Activision wist ons enorm te charmeren met de remake van Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2 op de PlayStation 4. We waren dan ook benieuwd wat dat zou geven op de PS5.
  • 60

    GENSOU Skydrift

    Review geschreven door JohnCena op di. 30 maart, 2021, 11:24 - 0 Comments
    ps4 ps5 Bij PlayStationClan zijn we altijd te vinden voor een racegame, of het nu een pure simracer is of meer arcade. Toen we GENSOU Skydrift voorgeschoteld kregen, fronsten we toch even de wenkbrauwen. Waarom precies, dat lees je in onze review.
  • 68

    Black Legend

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 28 maart, 2021, 20:56 - 0 Comments
    ps4 ps5 Black Legend is van Belgische makelij, en dat heb je snel door! Dit spelletje speelt zich namelijk af in de Lage Landen van de 17e eeuw.
  • 73

    Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 28 maart, 2021, 20:55 - 0 Comments
    ps4 ps5 Inmiddels zijn we bij het vierde deel aangekomen van de Monster Energy Supercross-serie. Wij zochten uit of Monster Energy Supercross 4 voldoende energie geeft.
  • 62

    Bite the Bullet

    Review geschreven door Heisenberg op zo. 21 maart, 2021, 19:47 - 0 Comments
    ps4 Bite the Bullet, voor velen een nobele onbekende. Het is een run and gun game gemodelleerd naar de 16bit pixelgames van weleer. En ja, dit genre is aan een heropleving bezig. Of deze er bovenuit steekt en of hij überhaupt potten kan breken, lees je hier.
  • 90

    Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PS5)

    Review geschreven door JohnCena op za. 20 maart, 2021, 07:52 - 0 Comments
    ps4 We zouden het bijna vergeten dat Crash Bandicoot 4: It’s About Time zijn weg nog niet naar de PS5 had gevonden, maar daar is nu eindelijk verandering in gebracht. Benieuwd wat dat zou geven op Sony's klassebak!
  • 66

    Fallen Legion Revenants

    Review geschreven door JohnCena op wo. 24 februari, 2021, 17:57 - 0 Comments
    ps4 Welgeteld vier jaar na de intrede van Fallen Legion op de PS4 (met als ondertitel Sins of an Empire) zijn we alweer aan een vervolg aanbeland: Revenants. Heeft de Indonesische ontwikkelaar echter uit zijn fout geleerd en wist het de nodige verbeteringen door te voeren?
  • 73

    Immortals Fenyx Rising - A New God

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 24 februari, 2021, 14:32 - 0 Comments
    ps4 ps5 Hoe vergaat het Fenyx na haar avonturen? Dat kan je hier lezen! Let op, deze review bevat grote spoilers ten aanzien van het hoofdverhaal!
  • 80

    Little Nightmares 2

    Review geschreven door Kenneth op za. 20 februari, 2021, 08:49 - 0 Comments
    ps4 Little Nightmares was in 2017 zo succesvol dat Tarsier Studios dat succes nog eens losjes probeert over te doen. Of hun griezelige hersenspinsels je opnieuw de daver op het lijf dagen, lees je in deze review.
  • 70

    Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 04 februari, 2021, 10:08 - 0 Comments
    ps4 Al vele maanden laat Werewolf: The Apocalypse - Earthblood ons kwijlen met zijn prachtige CGI trailers. Werden wij hondsdol door deze game of kropen wij terug in onze mand?
  • 74

    Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition

    Review geschreven door JohnCena op wo. 03 februari, 2021, 10:05 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het was even schrikken toen Scott Pilgrim vs. The World: The Game uit de digitale rekken verdween, een PS3-titel die 10 jaar geleden het arcade beat ‘em up genre wat nieuw leven inblies. Een tijdelijke beslissing zo bleek, want daar is redder Ubisoft met een heruitgave op PS4.
  • 72

    Hitman 3

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 20 januari, 2021, 21:16 - 0 Comments
    ps4 Alle goede dingen komen in drievoud, zo ook de Hitman-trilogie die zijn einde kent met dit derde deel. Hoe het verder gaat met Agent 47 lees je hier!
  • 88

    Cyberpunk 2077

    Review geschreven door Heisenberg op za. 19 december, 2020, 22:23 - 0 Comments
    ps4 De allereerste aankondiging van Cyberpunk 2077 dateert intussen al van mei 2012. Sindsdien heeft onder meer het succes van ‘The Witcher’, het paradepaardje van CD Projekt Red, en een resem uitstellingen van de releasedatum, de verwachtingen rond Cyberpunk tot een torenhoog niveau gebracht. De vraag die er bij hoort is uiteraard of het überhaupt mogelijk is om zulke verwachtingen in te lossen.
  • 62

    Twin Mirror

    Review geschreven door Kelthor op za. 19 december, 2020, 22:20 - 0 Comments
    ps4 Twin Mirror is een waar psychologisch drama. Een spannend verhaal van mysterie en samenzwering. Wil jij weten wat we van deze detective game vonden? Lees het hier!

Steun playstationclan.be