Reviews

  • 86

    The Last of Us Part 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 18 september, 2022, 15:57 - 0 Comments
    ps5 The Last of Us heeft na een Remaster op PS4 nu ook een heuse PS5 upgrade gekregen. Maak je alvast klaar voor The Last of Us Part 1!
  • 82

    Two Point Campus

    Review geschreven door JohnCena op wo. 07 september, 2022, 10:20 - 0 Comments
    ps4 ps5 School is terug van start gegaan, maar voor wie dat lang vervlogen tijden zijn, is er nu gelukkig Two Point Campus. Altijd al voor directeur willen spelen? Nu is je moment aangebroken!
  • 75

    Sword and Fairy: Together Forever

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 03 september, 2022, 23:29 - 0 Comments
    ps4 ps5 Sword and Fairy: Together Forever plaatst je in het midden van de Chinese mythologie. Hoe je verwikkeld raakt in de strijd tussen goden en demonen lees je hier!
  • 34

    Arsonist Heaven

    Review geschreven door JohnCena op wo. 31 augustus, 2022, 20:52 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een 2D Platformer waarbij we de gecontamineerde wereld mogen redden door middel van een vlammenwerper? Het klonk te goed om waar te zijn in Arsonist Heaven.
  • 82

    Avenging Spirit

    Review geschreven door JohnCena op wo. 31 augustus, 2022, 20:47 - 0 Comments
    Met Avenging Spirit keren we terug in de tijd naar 1991 en herontdekken we een klassieker uit het arcadegenre!
  • 86

    Rollerdrome

    Review geschreven door JohnCena op wo. 31 augustus, 2022, 20:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na het geslaagde OlliOlli World was Roll7 klaar voor een nieuwe uitdaging. Het is echter geen skateboardgame geworden deze keer, maar eentje op rolschaatsen!
  • 70

    Hell Pie

    Review geschreven door JohnCena op do. 18 augustus, 2022, 20:57 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het gouden tijdperk van de platformer ligt al een generatie of twee achter ons, maar dat laat bepaalde ontwikkelaars zich niet aan het hart komen. Een ode aan vroeger, al is het met een bizarre twist; ontmoet Hell Pie.
  • 71

    Bright Memory: Infinite

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 28 juli, 2022, 09:39 - 0 Comments
    ps5 Bright Memory: Infinite is al een tijdje beschikbaar voor PC en XBOX en komt nu naar onze PS5. Een bright future of niet, dat lees je hier!
  • 80

    Outriders Worldslayer

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 27 juli, 2022, 09:15 - 0 Comments
    ps4 ps5 Worldslayer is de eerste verhalende uitbreiding van Outriders en introduceert niet alleen een nieuw verhaal, maar ook bijhorende gameplay.
  • 56

    Krut: The Mythic Wings

    Review geschreven door JohnCena op zo. 24 juli, 2022, 13:43 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een CGI-kortfilm die inspiratie brengt voor een nieuwe videogame? Waarom niet, dachten ze bij Pixel Perfex, en dus brachten ze Krut: The Mythic Wings tot leven.
  • 54

    Drunken Fist 2: Zombie Hangover

    Review geschreven door JohnCena op za. 23 juli, 2022, 12:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het leven als rockster is vaak niet zo simpel, laat staan als je geliefde stad dan nog eens wordt overspoeld door zombies. Wat dat geeft, ontdekten we in Drunken Fist 2: Zombie Hangover.
  • 76

    F1 2022

    Review geschreven door Vinsanity op vr. 22 juli, 2022, 11:42 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het huidige seizoen is inmiddels een paar races onderweg en de kaarten lijken geschud. Maar hoe staat F1 22 ervoor? Wij zochten het uit.
  • 80

    The Quarry

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 13 juli, 2022, 10:13 - 0 Comments
    ps4 ps5 Supermassive Games, ondertussen bekend van het maken van horrorgames, gaat ons terug aan het huiveren brengen. Maak je alvast klaar om op kamp te gaan in The Quarry!
  • 78

    Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 04 juli, 2022, 09:11 - 0 Comments
    ps4 ps5 Wie al enkele jaren op zijn gameteller heeft staan, denkt terug aan een nostalgische tijd waarbij The Turtles zowel op tv kwamen, als de cassette die we in onze NES mochten duwen. Vandaar mogen we aan de slag met een nieuwe telg: Shredder's Revenge!
  • 68

    Dolmen

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 22 juni, 2022, 11:32 - 0 Comments
    ps4 Dolmen is een Souls-game die al een tijdje op de PC te verkrijgen is, maar komt nu ook naar onze console!
  • 70

    SILT

    Review geschreven door JohnCena op wo. 22 juni, 2022, 11:25 - 0 Comments
    ps4 ps5 Visueel speciale games met een diepere laag waar niet de gameplay, maar de moraal van het verhaal primeert; dat type games intrigeert ons telkens. Vervoegt SILT het rijtje succesvol?
  • 70

    Trek to Yomi

    Review geschreven door JohnCena op do. 09 juni, 2022, 08:47 - 0 Comments
    ps4 ps5 Tegen een verhaal waarin samoerais de plak zwaaien, zeggen we geen neen tegen. We waren dan ook benieuwd of Trek to Yomi onze (hoge) verwachtingen ging weten in te lossen.
  • 71

    Vampire: The Masquerade - Swansong

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 01 juni, 2022, 10:05 - 0 Comments
    ps4 Vampire: The Masquerade is een algemeen gegeven in de spelwereld: het is zowel een RPG (zoals dungeons and dragons) en er zijn reeds bordspellen van gemaakt. Met Swansong wordt er een digitaal verhaal neergezet in datzelfde universum.
  • 54

    Pretty Girls Rivers

    Review geschreven door JohnCena op zo. 15 mei, 2022, 11:01 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een nieuwe Pretty Girls-game, maar is Pretty Girls Rivers deze keer wel je puzzeltijd waard?
  • 70

    Weird West

    Review geschreven door JohnCena op vr. 13 mei, 2022, 14:44 - 0 Comments
    ps4 Het Wilde Westen dient na al die jaren nog steeds als onuitputtelijke inspiratiebron voor videogames. We waren dan ook benieuwd of Weird West ons zou weten te verrassen.
  • 72

    Rogue Lords

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 13 mei, 2022, 09:37 - 0 Comments
    ps4 ps5 In Rogue Lords kies je de kant van het kwade en help je duivel op zoek naar artefacten doorheen de wereld!
  • 60

    Ayo the Clown

    Review geschreven door JohnCena op za. 07 mei, 2022, 13:40 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een zielig klein clowntje is zijn hondje verloren. Weet Ayo zijn metgezel terug te vinden? Ontdek het in de 2D-platformer: Ayo the Clown.
  • 75

    Z-Warp

    Review geschreven door JohnCena op za. 07 mei, 2022, 13:38 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met Z-Warp krijgen we opnieuw een SHMUP voorgeschoteld die het traditioneel, toch vernieuwend probeert aan te pakken. Een geslaagde ruimtemissie?
  • 90

    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

    Review geschreven door Vinsanity op di. 03 mei, 2022, 15:11 - 0 Comments
    ps4 De eerste Star Wars film verscheen alweer in 1977. Nu 45 jaar later (!) kunnen we aan de slag met LEGO Star Wars The Skywalker Saga. Wij zochten uit of deze game de toevoeging aan je collectie waard is, of dat je hem moet laten in a galaxy far, far away.
  • 78

    Shadow Warrior 3

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 03 mei, 2022, 14:50 - 0 Comments
    ps4 Lo Wang keert terug en verliest zijn mojo! Kan jij hem helpen die terug te halen?
  • 82

    Tiny Tina's Wonderlands

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 08 april, 2022, 09:33 - 0 Comments
    ps4 ps5 Tiny Tina's Wonderlands, een spiritueel tussendoortje na Borderlands 3 is nu beschikbaar!
  • 86

    Ghostwire: Tokyo

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 07 april, 2022, 09:40 - 0 Comments
    ps4 ps5 Ghostwire: Tokyo brengt ons naar 'het met geesten overspoelde'-Tokio. Wij zochten voor jullie uit hoe veilig het was om daar te vertoeven.
  • 80

    Destiny 2 - The Witch Queen

    Review geschreven door JohnCena op wo. 30 maart, 2022, 10:34 - 0 Comments
    ps4 Met Destiny 2: The Witch Queen wil ontwikkelaar Bungie de kers op de taart zetten en tijdens het vijfde loopjaar nog eens flink uitpakken. Is de DLC echter lijvig genoeg om ons van de nodige uurtjes entertainment te voorzien?
  • 65

    Hotel Transylvania: Scary-tale Adventures

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 27 maart, 2022, 08:54 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een vreemde twist op klassieke verhalen voor de jongsten onder ons, dat is Hotel Transylvania: Scary-tale Adventures!
  • 58

    Babylon's Fall

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 26 maart, 2022, 19:59 - 0 Comments
    ps4 ps5 We wisten weinig over Babylon's Fall wanneer we onze reviewcode ontvingen. Staat de toren van Babylon trots recht of werd hij beter omver gegooid? Dat lees je hier!

Steun playstationclan.be