Reviews

  • 68

    Dolmen

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 22 juni, 2022, 11:32 - 0 Comments
    ps4 Dolmen is een Souls-game die al een tijdje op de PC te verkrijgen is, maar komt nu ook naar onze console!
  • 70

    SILT

    Review geschreven door JohnCena op wo. 22 juni, 2022, 11:25 - 0 Comments
    ps4 ps5 Visueel speciale games met een diepere laag waar niet de gameplay, maar de moraal van het verhaal primeert; dat type games intrigeert ons telkens. Vervoegt SILT het rijtje succesvol?
  • 70

    Trek to Yomi

    Review geschreven door JohnCena op do. 09 juni, 2022, 08:47 - 0 Comments
    ps4 ps5 Tegen een verhaal waarin samoerais de plak zwaaien, zeggen we geen neen tegen. We waren dan ook benieuwd of Trek to Yomi onze (hoge) verwachtingen ging weten in te lossen.
  • 71

    Vampire: The Masquerade - Swansong

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 01 juni, 2022, 10:05 - 0 Comments
    ps4 Vampire: The Masquerade is een algemeen gegeven in de spelwereld: het is zowel een RPG (zoals dungeons and dragons) en er zijn reeds bordspellen van gemaakt. Met Swansong wordt er een digitaal verhaal neergezet in datzelfde universum.
  • 54

    Pretty Girls Rivers

    Review geschreven door JohnCena op zo. 15 mei, 2022, 11:01 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een nieuwe Pretty Girls-game, maar is Pretty Girls Rivers deze keer wel je puzzeltijd waard?
  • 70

    Weird West

    Review geschreven door JohnCena op vr. 13 mei, 2022, 14:44 - 0 Comments
    ps4 Het Wilde Westen dient na al die jaren nog steeds als onuitputtelijke inspiratiebron voor videogames. We waren dan ook benieuwd of Weird West ons zou weten te verrassen.
  • 72

    Rogue Lords

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 13 mei, 2022, 09:37 - 0 Comments
    ps4 ps5 In Rogue Lords kies je de kant van het kwade en help je duivel op zoek naar artefacten doorheen de wereld!
  • 60

    Ayo the Clown

    Review geschreven door JohnCena op za. 07 mei, 2022, 13:40 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een zielig klein clowntje is zijn hondje verloren. Weet Ayo zijn metgezel terug te vinden? Ontdek het in de 2D-platformer: Ayo the Clown.
  • 75

    Z-Warp

    Review geschreven door JohnCena op za. 07 mei, 2022, 13:38 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met Z-Warp krijgen we opnieuw een SHMUP voorgeschoteld die het traditioneel, toch vernieuwend probeert aan te pakken. Een geslaagde ruimtemissie?
  • 90

    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

    Review geschreven door Vinsanity op di. 03 mei, 2022, 15:11 - 0 Comments
    ps4 De eerste Star Wars film verscheen alweer in 1977. Nu 45 jaar later (!) kunnen we aan de slag met LEGO Star Wars The Skywalker Saga. Wij zochten uit of deze game de toevoeging aan je collectie waard is, of dat je hem moet laten in a galaxy far, far away.
  • 78

    Shadow Warrior 3

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 03 mei, 2022, 14:50 - 0 Comments
    ps4 Lo Wang keert terug en verliest zijn mojo! Kan jij hem helpen die terug te halen?
  • 82

    Tiny Tina's Wonderlands

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 08 april, 2022, 09:33 - 0 Comments
    ps4 ps5 Tiny Tina's Wonderlands, een spiritueel tussendoortje na Borderlands 3 is nu beschikbaar!
  • 86

    Ghostwire: Tokyo

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 07 april, 2022, 09:40 - 0 Comments
    ps4 ps5 Ghostwire: Tokyo brengt ons naar 'het met geesten overspoelde'-Tokio. Wij zochten voor jullie uit hoe veilig het was om daar te vertoeven.
  • 80

    Destiny 2 - The Witch Queen

    Review geschreven door JohnCena op wo. 30 maart, 2022, 10:34 - 0 Comments
    ps4 Met Destiny 2: The Witch Queen wil ontwikkelaar Bungie de kers op de taart zetten en tijdens het vijfde loopjaar nog eens flink uitpakken. Is de DLC echter lijvig genoeg om ons van de nodige uurtjes entertainment te voorzien?
  • 65

    Hotel Transylvania: Scary-tale Adventures

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 27 maart, 2022, 08:54 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een vreemde twist op klassieke verhalen voor de jongsten onder ons, dat is Hotel Transylvania: Scary-tale Adventures!
  • 58

    Babylon's Fall

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 26 maart, 2022, 19:59 - 0 Comments
    ps4 ps5 We wisten weinig over Babylon's Fall wanneer we onze reviewcode ontvingen. Staat de toren van Babylon trots recht of werd hij beter omver gegooid? Dat lees je hier!
  • 77

    Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 26 maart, 2022, 19:54 - 0 Comments
    ps4 ps5 Nee niet Final Fantasy XVI maar Stranger of Paradise kruiste ons pad. Benieuwd naar onze mening? Wij ook!
  • 90

    Elden Ring

    Review geschreven door Heisenberg op do. 24 maart, 2022, 15:22 - 0 Comments
    ps4 ps5 From Software’s nieuwe telg, Elden Ring, is gearriveerd. De spirituele opvolger van de Dark Souls reeks belooft dezelfde ervaring in een meer open wereld met inputs van de alombekende auteur George RR Martin. Dit wetende rest er maar één vraag, hoe vaak zal je sterven?
  • 95

    Gran Turismo 7

    Review geschreven door JohnCena op vr. 18 maart, 2022, 17:31 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een nieuwe PlayStation stond destijds garant voor een nieuwe telg in de Gran Turismo-reeks. Na talrijke edities zijn we aan Gran Turismo 7 aanbeland, die niet alleen op PS4, maar ook op PS5 verschijnt. Is die grafische pracht echter voldoende om ons over de streep te trekken?
  • 28

    Beat Souls

    Review geschreven door JohnCena op wo. 16 maart, 2022, 09:18 - 0 Comments
    ps4 ps5 De goeie oude tijd van een Guitar Hero en Rockband ligt al even achter ons, maar gelukkig vindt er af en toe nog eens een games waar een gevoel voor ritme nodig is zijn weg naar onze geliefde PlayStation. Maar is Beat Souls ook je tijd waard?
  • 78

    Voice of Cards: The Forsaken Maiden

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 03 maart, 2022, 08:00 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na ons vorig avontuur in Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, krijgen we nu een nieuwe game met gelijke structuur voorgeschoteld. Wij gingen alvast op zoektocht voor onze Forsaken Maiden!
  • 89

    GRID Legends

    Review geschreven door Vinsanity op do. 03 maart, 2022, 07:58 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met Grid Legends is een nieuwe game aan de franchise toegevoegd. Wij zochten uit of we hier te maken hebben met een legendarisch deel.
  • 98

    Horizon Forbidden West

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 03 maart, 2022, 07:50 - 0 Comments
    ps4 ps5 Aloy keert terug en zet haar zoektocht verder richting het Westen. Hoe het haar verging in The Forbidden West lees je hier!
  • 74

    Dying Light 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 01 maart, 2022, 08:44 - 0 Comments
    ps4 Na het succes van Dead Island (en het overlaten van de franchise) wist Techland zichzelf te overtreffen met Dying Light waar het nu tig jaren later een vervolg aan breit. Weet Dying Light 2 de torenhoge verwachtingen in te lossen?
  • 89

    Sifu

    Review geschreven door JohnCena op za. 26 februari, 2022, 10:30 - 0 Comments
    ps4 ps5 We steken het niet onder stoelen of banken, maar wij zijn fan van het betere kungfu-/karate-werk. Wanneer er dan eens een game in het genre verschijnt, is onze interesse natuurlijk gewekt. Benieuwd wat Sifu ging geven.
  • 84

    OlliOlli World

    Review geschreven door JohnCena op zo. 20 februari, 2022, 19:24 - 0 Comments
    ps4 ps5 Toen we het jaar begonnen met een verrassende, geslaagde eerste kennismaking met OlliOlli World, waren we benieuwd naar het eindresultaat. Eenmaal aan de slag met de finale versie van de game, bleek stoppen zelfs moeilijker dan gedacht.
  • 68

    Demoniaca: Everlasting Night

    Review geschreven door JohnCena op vr. 11 februari, 2022, 18:03 - 0 Comments
    ps5 In Demoniaca: Everlasting Night keren we terug naar onze Castlevania/Metroid-roots, maar weet de game ook te overtuigen?
  • 88

    Uncharted Legacy of Thieves Collection

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 06 februari, 2022, 10:24 - 0 Comments
    ps5 Met de komst van de PS5 upgraden vele ontwikkelaars hun games van de vorige generatie. Wij krijgen nu Uncharted 4 en The Lost Legacy in een Legacy of Thieves Collection voorgeschoteld.
  • 68

    Circuit Superstars

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 06 februari, 2022, 10:23 - 0 Comments
    ps4 ps5 Circuit Superstars is een nieuwe tabletop arcade racer en wij gingen ermee aan de slag!
  • 96

    God of War

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 26 januari, 2022, 20:10 - 0 Comments
    ps4 Het episch verhaal van een Spartaanse demigod die een nieuw leven heeft opgebouwd in het koude Noorden. Heeft deze PC-versie evengoed, als niet beter gesmaakt dan zijn PS4-voorganger? Wij keken het alvast na!

Steun playstationclan.be