Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - JohnCena

 • 1
 • Events / Re: R6 Extraction

  Gepost op do. 20 januari, 2022, 09:26
  Ik kan gerust joinen om 18u mocht iemand afhaken.
 • Films en Series / Star Girl - seizoen 1

  Gepost op vr. 26 maart, 2021, 10:26


  De voorraad superhelden bij DC is onuitputtelijk. Na The Flash, Arrow, DC's Legends of Tomorrow en Supergirl is Stargirl het volgende lid van de DC-familie met een splinternieuwe eigen televisiereeks! Stargirl is het alter ego van de jonge Courtney Whitmore, die het geheim van haar stiefvader achterhaalt en, gewapend met de Kosmische Staf, haar typische tienerleven vanaf nu combineert met een job als misdaadbestrijdster.

  Naast de jonge Brec Bassinger als Stargirl vinden we onder andere ook oude bekenden als Luke Wilson en Amy Smart terug in de cast.

  Het eerste seizoen van Stargirl is vanaf 28 april beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  Terwijl tiener Courtney Whitmore went aan een nieuwe familie, stad en school, ontdekt ze het geheim van haar stiefvader: hij was de rechterhand van Starman, lid van de Justice Society of America. Gewapend met de Kosmische Staf van Starman blaast Courtney de legende van het legendarische superheldenteam nieuw leven in en inspireert ze een nieuwe generatie misdaadbestrijders.
 • 1