Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / No Time To Die

  Gepost op zo. 23 januari, 2022, 09:07


  NO TIME TO DIE, een van de succesvolste films van vorig jaar, kun je nu toevoegen aan jouw collectie. Met meer dan een uur aan bonuscontent voorzien van actie, spektakel en stunts om thuis van te genieten! Met hoogtepunten, zoals een 45 minuten durende 'Being James Bond' retrospectief op 4K Ultra HD en vier exclusieve en spannende features, kunnen kijkers ook een kijkje nemen achter de schermen van de film.
   
  NO TIME TO DIE is vanaf 16 februari beschikbaar op:
  4K Ultra HD (Aston Martin DB5 Editie incl. Steelbook en als losse Steelbook)
  Blu-ray (Filmbook Editie en losse Blu-ray)
  DVD Collector's Edition.

  SYNOPSIS
  In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug als Ian Fleming's James Bond naast OSCAR® winnaar Rami Malek. Bond heeft de actieve dienst verlaten en geniet van een rustig leven op Jamaica. Zijn rust is van korte duur als zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt en om hulp vraagt. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden, blijkt veel verraderlijker dan verwacht, waardoor Bond op het spoor komt van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.
 • Films en Series / Re: Dune

  Gepost op di. 04 januari, 2022, 14:17
  Dune is beschikbaar vanaf 26 januari op:
  EST via iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  VOD via Telenet, Proximus, BE TV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  4K Ultra HD (+ Steelbook), Blu-ray™ en DVD.
 • Films en Series / Reminiscence

  Gepost op vr. 17 december, 2021, 13:47


  Hugh Jackman speelt Nick Bannister, een privédetective van de geest, die navigeert door de verleidelijke wereld van het verleden wanneer zijn leven wordt veranderd door een nieuwe cliënt: Mae. Een eenvoudige zaak wordt een obsessie, nadat ze verdwijnt en hij vecht om de waarheid over haar te achterhalen.

  Reminiscence is vanaf 22 december beschikbaar op:
  EST via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  VOD via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  4K Ultra HD, Blu-ray en DVD.

  SYNOPSIS
  Nick Bannister (Hugh Jackman) is een geheugendetective. Hij leidt zijn cliënten door het duistere, verleidelijke verleden en geeft ze toegang tot verloren herinneringen. Zijn leven aan de rand van de gezonken kust van Miami verandert voorgoed door Mae (Ferguson), een nieuwe cliënt. Maar in het verleden duiken kan een gevaarlijke obsessie worden. Als Bannister probeert te achterhalen hoe Mae is verdwenen, stuit hij op een een gewelddadig complot dat hem uiteindelijk confronteert met de vraag: Hoe ver ga je voor een geliefde?
 • Films en Series / Rick & Morty - seizoen 5

  Gepost op vr. 19 november, 2021, 08:36
  De intergalactische avonturen van de cynische Rick en nerveuze Morty zijn inmiddels klassiekers geworden, die elke liefhebber van animatie gezien moet hebben. In het vijfde seizoen van Rick and Morty volg je wetenschapper Rick Sanchez en zijn kleinzoon Morty Smith in nog eens 10 afleveringen, waarin ze de meest bizarre avonturen beleven.

  Het vijfde seizoen van Rick and Morty is vanaf 8 december beschikbaar op Blu-ray en DVD.
   
  SYNOPSIS
  De serie volgt de bizarre avonturen van de cynische en grillige wetenschapper Rick Sanchez en zijn overdreven nerveuze kleinzoon Morty Smith, die hun tijd verdelen tussen het gezinsleven en interdimensionale avonturen.
 • Films en Series / Young Sheldon - seizoen 3

  Gepost op do. 11 november, 2021, 09:17


  Hoe groter hij wordt, hoe nieuwsgieriger! De kleine Sheldon Cooper begint zich in dit derde seizoen van Young Sheldon meer en meer vragen te stellen over zijn omgeving. Tegelijkertijd zien we de kiem ontstaan van enkele van zijn geliefde hobby's. Zo belandt op een bepaalde dag een boek over een ring en Hobbits in zijn handen...

  Het derde seizoen van Young Sheldon, en de boxset met de eerste drie seizoenen, is vanaf 1 december beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  Seizoen drie volgt Sheldon terwijl hij het geduld van zijn familie, zijn analytische theorieën en zijn gelimiteerde kennis van de echte wereld op de proef stelt. Je wilt geen nanoseconde missen van de hartverwarmende jeugd van dit wonderkind, of hij nu de wetenschap terzijde legt voor zijn Hobbit-obsessie of zijn eerste bezoek brengt aan de campus van Caltech.
 • Films en Series / The Suicide Squad

  Gepost op do. 11 november, 2021, 09:03


  The Suicide Squad, een van de verrassingen van dit bioscoopjaar, is een doldwaze rit die je aan je stoel gekluisterd houdt. Met onder andere Margot Robbie, John Cena, Idris Elba, Joel Kinnaman en Viola Davis kon regisseur James Gunn rekenen op een ijzersterke cast!

  The Suicide Squad is vanaf 1 december beschikbaar op:
  • EST via iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  • VOD via Telenet, Proximus, BE TV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  • 4K Ultra HD (+ Steelbook), Blu-ray en DVD.

  SYNOPSIS
  Welkom in de hel, oftewel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer van de Verenigde Staten. Hier zitten superschurken die tot alles bereid zijn om eruit te mogen, zelfs lid worden van de supergeheime, superschimmige Task Force X. En wat is de opdracht van vandaag? Verzamel schurken, zoals o.a. Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en Harley Quinn. Bewapen ze tot de tanden en drop ze (letterlijk) op het afgelegen eiland Corto Maltese waar het wemelt van de vijanden.
 • Films en Series / Pennyworth - seizoen 2

  Gepost op do. 11 november, 2021, 08:59


  Een jaar na de explosieve gebeurtenissen van het vorige seizoen is Engeland verwikkeld in een verwoestende burgeroorlog, waarbij de machtige, neofascistische Raven Union, geleid door Lord Harwood, het hele land dreigt te controleren. Noord Londen blijft één van de weinige verzetsgebieden. Hier, in de Neutrale Zone van West End, vinden we Alfred Pennyworth. Samen met zijn SAS-maten Deon "Bazza" Bashford en Wallace "Daveboy" MacDougal is hij op zoek naar een uitweg - voordat Londen en zijn land tot de grond toe afbranden. En hij heeft zijn oog laten vallen op Amerika.
   
  Pennyworth Seizoen 2 is vanaf 1 december beschikbaar op DVD en boxset.

  SYNOPSIS
  Engeland is in de greep van een burgeroorlog tussen de neofascistische Raven Union, onder leiding van Lord Harwood (Jason Flemyng). Met zijn SAS-maten “Bazza” (Hainsley Lloyd Bennett) en “Dave Boy” (Ryan Fletcher) – zoekt Alfred Pennyworth (Jack Bannon) een uitweg… voordat Londen en zijn thuisland, zichzelf in de as leggen.
 • Films en Series / Dune

  Gepost op wo. 27 oktober, 2021, 12:45


  In Dune, een verfilming van de gelijknamige roman van Frank Herbert, speelt Timothée Chalamet Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekend staat als Dune.

  Dune, geregisseerd door Denis Villeneuve, bekend van onder andere Blade Runner 2049 en Sicario, is de eerste van een geplande tweedelige verfilming van de gelijknamige roman van Frank Herbert uit 1965. Dune heeft een ensemblecast met onder andere Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, en Zendaya.

  Dune is vanaf 1 november op PVOD & PEST te bekijken via Telenet, Proximus, BeTV, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.

  SYNOPSIS
  Het mythische en emotioneel geladen heldenepos 'Dune' vertelt het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een grootse lotsbestemming, die naar de gevaarlijkste planeet in het universum moet reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Op de planeet komen kwaadwillende krachten in conflict met elkaar naar aanleiding van de exclusieve voorraad van de kostbaarste grondstof ooit (een middel om het grootste potentieel van de mensheid te ontgrendelen). Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen, zullen overleven.