Bekijk de nieuwe gameplay-video van Rugby 22

Bekijk de nieuwe gameplay-video van Rugby 22

NACON en Eko Software presenteren met plezier een nieuwe gameplay-video van Rugby 22!Rugby 22 is voorzien van een nieuw besturingssysteem voor een nog beter reagerende en intuÔtievere spelervaring. Speel touches, rucks en mauls als een ware rugby-professional!

Voor een nog betere simulatie-ervaring hebben de EKO Software-teams de AI geoptimaliseerd. Daardoor reageren computergestuurde spelers nog beter op de tactische keuzes die spelers maken. De spelers van je eigen team zullen zichzelf beter positioneren en realistischer reageren, terwijl je tegenstanders slimmere keuzes zullen maken.

Ten slotte is voor geoefende spelers een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd die voorziet in sterkere tegenstanders en een hogere uitdaging.
 
Rugby 22 laat spelers genieten van alle elementen van modern rugby: de officiŽle teams, tactische aanpassingen voor en tijdens de wedstrijd, pod-play-opties, direct passen na contact en het uitvoeren van combinaties. Alle rugbyfans zullen genieten van de manier waarop ze hun sport in deze game kunnen beleven.

Rugby 22

Release
do 27 jan, 2022
Genre
Sport
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Nakon
Ontwikkelaar
Eko Software

Steun playstationclan.be