Verken SavathŻnís Throne World in de nieuwste trailer van Destiny 2: The Witch Queen

Verken SavathŻnís Throne World in de nieuwste trailer van Destiny 2: The Witch Queen

Bungie heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin spelers uitgebreid kennis maken met SavathŻnís Throne World, de nieuwe bestemming in Destiny 2: The Witch Queen.In The Witch Queen ontrafelen spelers de waarheid achter SavathŻn en komen ze tegenover vijanden te staan die ze nog nooit eerder zijn tegenkomen. Spelers gaan een gloednieuwe wereld ontdekken in SavathŻnís Throne World en komen oog in oog te staan met de Lucent Brood Ė Hive-vijanden die met hetzelfde Light verbonden zijn die Guardians hun krachten geeft. Ook is het voor het eerst mogelijk om eigen wapens te maken met de nieuwe weapon crafting feature. Daarnaast is er een nieuw wapentype genaamd de Glaive.

Wat er op dit moment gebeurt in Destiny 2:
  • Season of the Lost Ė Destiny's huidige seizoen is klaar voor een epische ontknoping met gebeurtenissen die direct leiden tot de lancering van The Witch Queen. Mara Sov, Queen van de Awoken, staat op het punt SavathŻn te bevrijden.
  • Bungie 30th Anniversary Ė Vier drie decennia aan gaming met een event dat de avonturen uit het verleden herdenkt. De Anniversary bevat een nieuwe dungeon, de nostalgische Exotic Rocket Launcher Gjallarhorn, nieuwe armor sets en een nieuw arsenaal aan wapens, gear en cosmetics geÔnspireerd door het verleden van Bungie.

Destiny 2

Destiny 2
Release
wo 06 sep, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be