Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Godzilla

  Gepost op wo. 05 mei, 2021, 09:24


  Laat de brute natuurkrachten uit Godzilla (2014) nog meer tot leven komen in de kwaliteit van 4K Ultra HD wanneer 's werelds beruchtste monster het opneemt tegen de kwaadaardige wezens die het voortbestaan van de mensheid bedreigen. Herbeleef deze topfilm binnenkort thuis.

  Godzilla (2014) - de moderne uitvoering van het bekende monsterepos - is vanaf 26 mei beschikbaar op 4K Ultra HD.
   
  SYNOPSIS
  In dit spectaculaire avontuur neemt het bekendste monster ter wereld, Godzilla, het op tegen kwaadaardige wezens die als gevolg van de wetenschappelijke arrogantie van de mensheid ons bestaan bedreigen.
 • Films en Series / Supernatural - seizoen 15

  Gepost op za. 01 mei, 2021, 08:56


  Na 15 seizoenen mag de '67 Chevy Impala van de broers Winchester de garage in. Vooraleer ze definitief met pensioen mogen moeten Sam en Dean de ultieme confrontatie aangaan: na tal van demonen, mythische wezens, monsters en engelen komen ze nu tegenover God zelf te staan...

  Het vijftiende seizoen van Supernatural is vanaf 26 mei beschikbaar op DVD. Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van de bovennatuurlijke avonturen van de broers is er de boxset, die maar liefst alle 327 afleveringen bundelt! Een absolute must-have voor de fans!
   
  SYNOPSIS
  In hun eindeloze zoektocht om de wereld te redden, hebben Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles) samen met de engel Castiel (Mischa Collins) goden, demonen, mythische wezens en monsters getrotseerd. In een onheilspellende eindstrijd namen ze het op tegen niemand minder dan God zelf. Dit doet Hem besluiten hun wereld voorgoed te vernietigen. In de laatste 20 afleveringen van dit seizoen komt er een eind aan de lange, zware roadtrip die Sam en Dean hebben afgelegd, nadat ze hun hele leven hebben gewijd aan het beschermen van mensen tegen allerlei kwaadaardige wezens.
 • Events / Outriders

  Gepost op zo. 11 april, 2021, 11:24
  Outriders online, wat helpen levelen en verder gaan met het verhaal
 • Events / Outriders online

  Gepost op ma. 05 april, 2021, 13:01
  Outriders online

  Ik speel wel op de PS4, dus lange laadtijden (als je PS5 hebt kan dit mss enerverend zijn)
 • Events / Outriders online

  Gepost op ma. 05 april, 2021, 13:00
  Outriders online

  Ik speel wel op de PS4, dus lange laadtijden (als je PS5 hebt kan dit mss enerverend zijn)
 • Films en Series / The Little Things

  Gepost op di. 30 maart, 2021, 08:52


  Bij sommige films is één blik op de cast voldoende om te weten dat je vuurwerk mag verwachten. The Little Things - met Oscar-winnaars als Denzel Washington, Rami Malek en Jared Leto in de hoofdrollen en John Lee Hancock als regisseur - past zeker in dat rijtje!

  De film vertelt het verhaal van voormalig-rechercheur en hulpsheriff Joe "Deke" Deacon (Washington) die naar Los Angeles wordt gestuurd voor een routineklus. Aldaar wordt hij door de jonge rechercheur Jim Baxter (Malek) betrokken bij de speurtocht naar een seriemoordenaar die verband lijkt te hebben met een door Deacon onopgeloste zaak.

  SYNOPSIS
  Kern County Sheriff Deke (Denzel Washington) moet samenwerken met rechercheur Baxter (Rami Malek) om een seriemoordenaar op te sporen. Deke is even intuïtief als rebels tegen autoriteit, het tegenovergestelde van Baxter. Terwijl ze een verdachte (Jared Leto) opsporen, ziet de hulpsherif een vreselijk geheim uit zijn verleden weer naar boven komen.
 • Films en Series / Zack Snyder's Justice League

  Gepost op zo. 14 maart, 2021, 08:29


  Na de release van Justice League in 2017 klonk de roep van de fans om de versie van de oorspronkelijke regisseur Zack Snyder, die het project initieel moest verlaten en indertijd overliet aan Joss Whedon, steeds harder en harder. #ReleaseTheSnyderCut werd met ontelbare mentions, posts en artikels een globale online community van cinefielen en superheldenfans, wiens roep om de alternatieve versie steeds luider klonk.

  Binnenkort is het eindelijk zover, dan kunnen fans in België Zack Snyder's Justice League ontdekken op:
  • 18/3/2021 - EST via iTunes & Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.
  • 8/4/2021 – VOD via Telenet, Proximus, BeTV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.

  Sluit ramen en deuren, schakel je smartphone uit en laat je meeslepen door dit weergaloze superheldenepos, met nooit eerder geziene beelden en exclusieve scènes!
   
  SYNOPSIS
  In Zack Snyder’s Justice League zien we hoe Bruce Wayne (Ben Affleck), vastberaden om te zorgen dat Superman’s (Henry Cavill) ultieme zelfopoffering niet zinloos was, de handen in elkaar slaat met Diana Prince (Gal Gadot) om samen een team van metahumans te vormen dat de wereld kan beschermen tegen een aankomende bedreiging van catastrofale proporties. De opdracht blijkt zwaarder dan gedacht voor Bruce, want elk lid moet afrekenen met zijn eigen demonen vooraleer ze samen een ongeëvenaard team van helden kunnen vormen. Verenigd zijn Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller) mogelijk niet opgewassen om de planeet te redden van de wrede plannen van Steppenwolf, DeSaad en Darkseid...
 • Films en Series / Wonder Woman 1984

  Gepost op zo. 14 maart, 2021, 08:27


  Het geduld van de fans wordt beloond! Na de grensverleggende superheldinnenfilm uit 2017 is daar nu eindelijk Wonder Woman 1984 waarin je opnieuw kunt bewonderen hoe Diana Prince als Wonder Woman de wereld probeert te redden. Reis terug in de tijd naar de jaren 80 waar de superheldin wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en oog in oog komt te staan met de levensgevaarlijke 'Cheetah' en de geflopte zakenman Max Lord.

  Gal Gadot kruipt wederom in de huid van de powervrouw en Kristen Wiig neemt de rol van Cheetah op zich. Daarnaast zorgt de regie in de bekwame handen van Patty Jenkins voor een ijzersterk visueel spektakel.
   
  SYNOPSIS
  Op naar de jaren 80 waar Diana Prince als Wonder Woman, het opneemt tegen twee nieuwe gevreesde vijanden: Max Lord en Cheetah.