Gespeeld: The Crew 2 - Bta

Gespeeld: The Crew 2 - Bta

The Crew 2 komt er binnenkort aan en dan is het natuurlijk tijd om de Ubi-servers eens onder handen te nemen. Lees hier onze eerste ervaringen.

 

In de introductie van The Crew 2 komen we te weten dat we niet enkel de snelwegen van Amerika zullen onveilig maken. Inderdaad, in deze opvolger zal je kunnen bootje varen en euhm ... vliegtuigje vliegen!

Al wat je mag verwachten wordt mooi, tutorial-gewijs uitgelegd. Ook jouw doel wordt duidelijk: volgers en populariteit vergaren om op die manier meer evenementen ter land, ter zee of in de lucht te ontgrendelen. Als newbie neem je deel aan een eerste wedstrijd, onder contract van een televisiestation. Het komt er niet alleen op aan om als eerste te eindigen. Als je hier of daar een stunt of coole move kan uitvoeren, dan zal dit eveneens jouw aantal volgers doen stijgen.
Natuurlijk is er op de Amerikaanse landkaart wat meer te doen dan enkel de verplichte evenementen. Je kan onderweg een verschillende record breken, gaande van snelheids- tot hoogterecord, of je kan zelfs verborgen schatten vinden. Bovendien kan je je bolide, speedboot of vliegtuig opwaarderen met nieuwe onderdelen die je kan winnen, of die je in n van die schatten vindt. Je verplaatsen naar een verafgelegen evenement kan je nu ook simpel doen door dit event op de landkaart te activeren. Zo bevind je je plots aan de andere kant van de VS.

The Crew 2 belooft wel heel wat, waaronder een grote vrijheid, die gekenmerkt wordt in het gaan en staan waar je wil, en doen waar je zelf zin in hebt!


The Crew 2

The Crew 2
Release
vr 29 jun, 2018
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft

Steun playstationclan.be