Game of Thrones episode 6 - The Ice Dragon

Game of Thrones episode 6 - The Ice Dragon

Alles, en iedereen, komt tot een einde, vooral in een seizoensfinale van Game of Thrones.

 

Garred vindt eindelijk de North Grove, maar wat hij hier vindt, had hij zeker niet verwacht... Een groep mysterieuze mannen delen hier de lakens uit onder leiding van een sinistere broer en zus. In King's Landing moet Mira zich ondertussen verantwoorden voor haar gedrag. Ze heeft meer dan eens buiten de lijntjes gekleurd, en dit onder de verantwoordelijkheid van Lady Margeary, die nu zelf in nauwe schoentjes komt te staan.
Het grootste deel van deze aflevering speelt zich uiteraard af in Ironrath, waar het verhaal oppikt waar jij de vorige keer een gruwelijke beslissing moest nemen. In mijn geval ging je verder als Ethan om de Whitehills in de pan te hakken, maar of deze tactische zet wel zo succesvol zal zijn, hangt meer af van jouw keuzes.

Het moge duidelijk zijn, in deze laatste aflevering komen alle beslissingen die je tijdens de voorgaande afleveringen hebt genomen recht op je af, en dit kan in goede, maar zal meer in kwade zin zijn. Tijdens deze aflevering zal je ook voor hartverscheurende keuzes komen te staan en zal je je meermaals afvragen wat er zou gebeurd zijn als je de andere optie had genomen. Hierdoor vergoot de herspeelbaarheid aanzienlijk.

Jammer genoeg heeft deze episode wel wat last van framerate drops en lange laadtijden, dit door het verwerken van de vele keuzes die je doorheen de game gemaakt hebt.


Game of Thrones: A Telltale Games Series

Game of Thrones: A Telltale Games Series
Release
za 06 dec, 2014
Genre
Point and Click
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Telltale Games
Ontwikkelaar
Telltale Games

Steun playstationclan.be