Game of Thrones episode 5 - A Nest of Vipers

Game of Thrones episode 5 - A Nest of Vipers

In deze voorlaatste aflevering worden de Forresters op hun knieŽn gedwongen. Zullen onze protagonisten nog de moed vinden om verder te gaan?

 

SPOILER ALERT!

Deze gebeurtenissen zijn gebaseerd op de beslissingen van de speler in de voorgaande episodes.

Rodrik vindt Ramsay Snow aan tafel met zijn zus. Diens insinuaties brengen Rodrik van slag, maar nog niet zoveel als wat gaat komen. De alliantie met de Glenmore's wankelt wanneer Arthur vermoordt wordt door de sadistische bastaard. Asher is er in geslaagd om in de gunst te komen van Daenarys, maar zij beloont hem niet met de beloofde soldaten, maar met een schat van goud. Hij kan hiermee echter weinig doen en tracht op een andere manier aan een leger te komen. In Koningslanding ontmoet Mira Cersei, die haar een aanbod geeft dat Mira niet kan weigeren... In het hoge Noorden probeert Gared het vertrouwen van Connor's zus te winnen, want blijkbaar weet zij iets meer over de North Grove.
Het einde van de reeks nadert, en dat voel je in deze aflevering. Alles komt tot een summum en sommige hoofdrolspelers ontmoeten elkaar. Op het einde van deze aflevering zal je ook enkele zeer belangrijke keuzes moeten maken, maar dat zal je zelf moeten ondervinden...


Game of Thrones: A Telltale Games Series

Game of Thrones: A Telltale Games Series
Release
za 06 dec, 2014
Genre
Point and Click
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Telltale Games
Ontwikkelaar
Telltale Games

Steun playstationclan.be