Game of Thrones episode 4 - Sons of Winter

Game of Thrones episode 4 - Sons of Winter

Hoe vergaat het onze vier vrienden in Westeros in deze vierde aflevering van Game of Thrones?

 

SPOILER ALERT!

Deze gebeurtenissen zijn gebaseerd op de beslissingen van de speler in de voorgaande episodes.

Na de destructieve gebeurtenissen in Castle Black moet Gared verantwoording afleggen voor zijn daden. Na zijn opsluiting in de gevangenis kan hij echter rekenen op zijn vrienden, Cotter en Finn, om hem hieruit te helpen ontsnappen, om zo op zoek te gaan naar de North Grove.
Ondertussen krijgt Rodrick de kans van zijn leven om zich eindelijk te ontdoen van de heerschappij van de Whitehills, zal hij hiervan gebruik maken of niet?
In Meereen zoekt Asher de steun van de drakenkoningin. De vraag is niet of ze hem zou willen helpen, maar wat hij haar te bieden heeft, en wie hij hiervoor moet verraden.
Na de dood van koning Joffrey gaat Mira op zoek naar de medeplichtige van de Whitehills, dit zonder de expliciete toestemming van Lady Margaery.
Deze aflevering legt vooral de nadruk op het politieke spel in Game of Thrones. Zo moet je gebruik maken van de zwaktes van de tegenstander, hier en daar een bondgenoot verraden, maar vooral trouw zijn aan je familie. Loopt het goed af met de Forresters of niet, dat weten we (misschien) de volgende keer.

Game of Thrones: A Telltale Games Series

Game of Thrones: A Telltale Games Series
Release
za 06 dec, 2014
Genre
Point and Click
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Telltale Games
Ontwikkelaar
Telltale Games

Steun playstationclan.be