Nieuwe trailer voor Lost Dimension

Nieuwe trailer voor Lost Dimension

Atlus brengt ons drie nieuwe personages voor Lost Dimension. Ontmoet Agito, Marco en NagiHier is Agito, Marco, en Nagi, drie paragnosten die je kunt kiezen om samen te vechten met u in Lost Dimension. Agito kan zichzelf teleporteren om voordeel te halen in de strijd, eveneens verbazing te brengen door het  teleporteren van bondgenoten en vijanden. Marco aan de andere kant is gebaseerd op pure kracht; zijn telekinetische vaardigheden kunnen zelfs de meest geduchte vijanden verwoesten, of hem beschermen tegen het oplopen van schade. Ten slotte is de veelzijdige Nagi, die rond het slagveld vliegt, dankzij haar meesterschap in levitatie. Haar vermogen om te zweven is niet haar enige troef, ze kan haar lichaam gebruiken als een wapen om met ongelooflijke snelheden op de vijanden in te vliegen om ze te vernietigen.

Deze drie personage hanteren ongelooflijke krachten die alles elimineren wat in hun weg staat. Maar zorg ervoor dat ze je niet verraden zodra je face-to-face staat met je vijand, The End.

Het verhaal


Een terrorist genaamd The End dreigt de wereld te vernietigen. Jij en de leden van het S.E.A.L.E.D. team hebben alles wat nodig is om hem te stoppen. Of het nu over obstakels vliegen is die de weg blokkeren, je vijanden met gemak verpletteren, of teleporteren naar een kritisch gebied, ze staan je bij om de strijd aan te gaan. Sommige van deze teamgenoten zijn echter in het geheim aan de kant van The End ... kunt u uitzoeken wie voordat het te laat is?


Lost Dimension komt naar de PS3 en PS Vita. De game zal zowel digitaal als op disc versie verkrijgbaar zijn vanaf 28 juli.

Lost Dimension

Lost Dimension
Release
vr 28 aug, 2015
Genre
JRPG
Platform
ps3 vita
Uitgever
NIS
Ontwikkelaar
NIS

Steun playstationclan.be