Het wachten is gedaan, Warner Bros. Interactive Entertainment lanceert Mortal Kombat X

Het wachten is gedaan, Warner Bros. Interactive Entertainment lanceert Mortal Kombat X

Ervaar de nieuwe generatie vechtcompetities van NetherRealm Studios op PlayStation 4Maak je klaar om te vechten! Vandaag kondigt Warner Bros. Interactive Entertainment aan dat Mortal Kombat X, de laatste toevoeging aan de legendarische vechtgame franchise van de NetherRealm Studios, nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4. De game voor PlayStation 3 zijn deze zomer verkrijgbaar.

Mortal Kombat X introduceert een cinematisch verhaal vol verbazingwekkende graphics en gloednieuwe gameplay voor de meest gruwelijke Kombat ervaring ooit. De competitie is naar een heel nieuw niveau gebracht met over-the-top gevechten en een selectie aan personages, bestaande uit legendarische strijders als Scorpion, Sub-Sero en Raiden en nieuwe generatie strijders als Cassie Cage, Jacqui Briggs en Takeda Takahashi. Ieder personage heeft drie unieke variaties voor spelers om speciale vaardigheden af te wisselen en eigen te maken tijdens het spelen met hun favoriete strijder. Spelers krijgen de vrijheid om hun tegenstanders te overwinnen op een manier die bij hun speelstijl past, voordat zij de wedstrijd beŽindigen met de dramatische, over-the-top Fatalities.

Citaat

NetherRealm Studios heeft een ongelofelijk track record op het gebied van aansprekende, door de fans geliefde games en met Mortal Kombat X zetten ze deze traditie voort met geweldige gameplay, die Mortal Kombat X de afgelopen 20 jaar populair heeft gemaakt. De Mortal Kombat franchise is heel belangrijk voor Warner Bros. en met meer dan 35 miljoen verkochte exemplaren tot nu toe en de mobiele game die de ranglijsten aanvoert, is Mortal Kombat X bestemd tot groot succes. In de eerste week na lancering staat Mortal Kombat X voor mobiele apparaten op de eerste plaats in de Top Free Games Download voor zowel iPhone als iPad in de App store.


aldus David Haddad, Excutive Vice President en General Manager, Warner Bros. Interactive Entertainment

Citaat

We hebben onvermoeibaar doorgewerkt aan Mortal Kombat X om de fans een nieuwe ervaring te geven, vol eigenschappen waar zowel de casual spelers als de hardcore vechtgame spelers van zullen genieten. Het is een intense rit geweest en wij zijn blij dat de spelers eindelijk met de game aan de slag kunnen!


aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios

Mortal Kombat X toont de nieuwe single player online mode, Living Towers. De Living Towers zijn regelmatig geŁpdatete uitdagingen die spelers kunnen veroveren. Mortal Kombat X brengt ook Klassic modi terug, waaronder Test Your Might en Test Your Luck. Daarnaast keert Krypt terug voor spelers, waarmee ze verschillende items in de game kunnen ontdekken en ontgrendelen, waaronder nieuwe kostuums, Fatalities, Brutalities en meer.  

Mortal Kombat X introduceert ook Faction Wars, een gloednieuwe metagame die spelers over de hele wereld met elkaar verbindt. Alles wat online verbonden spelers doen in de console, PC en mobiele games draagt bij aan hun Faction War inspanning. Zo worden wekelijks punten toegekend voor het uitreiken van prijzen, het ontgrendelen van persoonlijke beloningen en zijn er prijzen voor de winnende Factie.

Daarnaast is de Mortal Kombat X Kombat Pack beschikbaar, de ultieme pas waarmee spelers toegang krijgen tot vier speelbare personages, waaronder het horroricoon uit de Friday the 13th films, Jason Voorhees, en twee Klassic Mortal Kombat Kombatants, Tanya en Tremor, en Predator van de gelijknamige films. Fans die deze pack kopen, ontvangen ook de Samurai Pack, met daarin drie nieuwe character skins: Ronin Kenshi, Samurai Shinnok en Jingu Kitana, net als een bijbehorende skin pack bij ieder speelbaar karakter. Als extra bonus krijgen de bezitters van de Kombat Pack vroege toegang tot de toekomstige DLC content voor deze beschikbaar is via verkoop. De Kombat Pack is beschikbaar voor Ä 29,99.

Spelers kunnen ook Mortal Kombat X voor mobiele apparaten ervaren. De mobiele game is nu beschikbaar als gratis download in de App Store en is binnenkort beschikbaar voor Google Play. Mortal Kombat X voor mobiel combineert vechten en kaarten verzamelen in een geheel nieuwe ervaring van de legendarische Mortal Kombat franchise en sluit naadloos aan op het cross-platform ecosystem. Spelers die de console - of PC - versie van de game bezitten, kunnen content ontgrendelen in de mobiele game en vice versa door inschrijving van een WB Play account en door voltooiing van taken en achievements binnen elke versie.

Mortal Kombat X

Mortal Kombat X
Release
di 14 apr, 2015
Genre
Beat-em-up
Platform
ps4
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
Netherrealm Studios

Mortal Kombat X kopen?