Game of Thrones epsiode 2 - The Lost Lords

Game of Thrones epsiode 2 - The Lost Lords

Ben jij klaar voor de tweede episode van deze zesdelige reeks?

Opgelet, deze bespreking bevat spoilers!


 

Episode 2 - The Lost Lords


We ontmoeten Asher (Forrester) in Yunkai, net na de slavenopstand. Hij is een huurling die voormalige slavenhouders zoekt en transporteert voor een prijs. Na een hevige schermutseling met 'The Lost Legion' ontmoet hij zijn oom Malcolm. Deze is naar hem op zoek om hem terug naar huis te brengen, en dit samen met een leger. Asher staat hier vrij argwanend tegenover, maar besluit om op het voorstel in te gaan.

In Ironrath, ten huize van de Forresters, staat alles, na de gruwelijke dood van Ethan, in rep en roer. Zeker wanneer een man met paard en kar naar deze plaats komt en beweert de lichamen te hebben van Gregor en Rodrick Forrester. Deze laatste blijkt echter nog in leven te zijn, maar heeft heel wat zorgen nodig om hem nog te kunnen redden. Rodrick besluit om de touwtjes in handen te nemen en zijn verantwoordelijkheid als Heer op te nemen.

Gared komt aan bij Castle Black, de basis van de rangers. Hier ontmoet hij een hoop dubieuze figuren: dieven, moordenaars, ... Dit zowel onder de recruten, als bij de leidinggevenden. Mira is nog steeds de dienstmaagd in King's Landing, waar zij een kwetsbare overeenkomst heeft met Tyrion Lannister. Ook tracht zij nog steeds Lady Margaery te overtuigen haar te helpen.
Conclusie


Deze episode volbreng je op een kleine twee uur. Hoewel deze episode minder spannend is, voel je de opbouw die we kennen uit de reeks. Alle gebeurtenissen zullen weldra tot een summum komen. Zullen de Forresters hun wraak kennen, of worden zij genadeloos afgeslacht? Dat komen we te weten in de volgende afleveringen.


Game of Thrones: A Telltale Games Series

Game of Thrones: A Telltale Games Series
Release
za 06 dec, 2014
Genre
Point and Click
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Telltale Games
Ontwikkelaar
Telltale Games

Steun playstationclan.be