Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Rick & Morty - seizoen 5

  Gepost op vr. 19 november, 2021, 08:36
  De intergalactische avonturen van de cynische Rick en nerveuze Morty zijn inmiddels klassiekers geworden, die elke liefhebber van animatie gezien moet hebben. In het vijfde seizoen van Rick and Morty volg je wetenschapper Rick Sanchez en zijn kleinzoon Morty Smith in nog eens 10 afleveringen, waarin ze de meest bizarre avonturen beleven.

  Het vijfde seizoen van Rick and Morty is vanaf 8 december beschikbaar op Blu-ray en DVD.
   
  SYNOPSIS
  De serie volgt de bizarre avonturen van de cynische en grillige wetenschapper Rick Sanchez en zijn overdreven nerveuze kleinzoon Morty Smith, die hun tijd verdelen tussen het gezinsleven en interdimensionale avonturen.
 • Films en Series / Young Sheldon - seizoen 3

  Gepost op do. 11 november, 2021, 09:17


  Hoe groter hij wordt, hoe nieuwsgieriger! De kleine Sheldon Cooper begint zich in dit derde seizoen van Young Sheldon meer en meer vragen te stellen over zijn omgeving. Tegelijkertijd zien we de kiem ontstaan van enkele van zijn geliefde hobby's. Zo belandt op een bepaalde dag een boek over een ring en Hobbits in zijn handen...

  Het derde seizoen van Young Sheldon, en de boxset met de eerste drie seizoenen, is vanaf 1 december beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  Seizoen drie volgt Sheldon terwijl hij het geduld van zijn familie, zijn analytische theorieën en zijn gelimiteerde kennis van de echte wereld op de proef stelt. Je wilt geen nanoseconde missen van de hartverwarmende jeugd van dit wonderkind, of hij nu de wetenschap terzijde legt voor zijn Hobbit-obsessie of zijn eerste bezoek brengt aan de campus van Caltech.
 • Films en Series / The Suicide Squad

  Gepost op do. 11 november, 2021, 09:03


  The Suicide Squad, een van de verrassingen van dit bioscoopjaar, is een doldwaze rit die je aan je stoel gekluisterd houdt. Met onder andere Margot Robbie, John Cena, Idris Elba, Joel Kinnaman en Viola Davis kon regisseur James Gunn rekenen op een ijzersterke cast!

  The Suicide Squad is vanaf 1 december beschikbaar op:
  • EST via iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  • VOD via Telenet, Proximus, BE TV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  • 4K Ultra HD (+ Steelbook), Blu-ray en DVD.

  SYNOPSIS
  Welkom in de hel, oftewel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer van de Verenigde Staten. Hier zitten superschurken die tot alles bereid zijn om eruit te mogen, zelfs lid worden van de supergeheime, superschimmige Task Force X. En wat is de opdracht van vandaag? Verzamel schurken, zoals o.a. Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en Harley Quinn. Bewapen ze tot de tanden en drop ze (letterlijk) op het afgelegen eiland Corto Maltese waar het wemelt van de vijanden.
 • Films en Series / Pennyworth - seizoen 2

  Gepost op do. 11 november, 2021, 08:59


  Een jaar na de explosieve gebeurtenissen van het vorige seizoen is Engeland verwikkeld in een verwoestende burgeroorlog, waarbij de machtige, neofascistische Raven Union, geleid door Lord Harwood, het hele land dreigt te controleren. Noord Londen blijft één van de weinige verzetsgebieden. Hier, in de Neutrale Zone van West End, vinden we Alfred Pennyworth. Samen met zijn SAS-maten Deon "Bazza" Bashford en Wallace "Daveboy" MacDougal is hij op zoek naar een uitweg - voordat Londen en zijn land tot de grond toe afbranden. En hij heeft zijn oog laten vallen op Amerika.
   
  Pennyworth Seizoen 2 is vanaf 1 december beschikbaar op DVD en boxset.

  SYNOPSIS
  Engeland is in de greep van een burgeroorlog tussen de neofascistische Raven Union, onder leiding van Lord Harwood (Jason Flemyng). Met zijn SAS-maten “Bazza” (Hainsley Lloyd Bennett) en “Dave Boy” (Ryan Fletcher) – zoekt Alfred Pennyworth (Jack Bannon) een uitweg… voordat Londen en zijn thuisland, zichzelf in de as leggen.
 • Films en Series / Dune

  Gepost op wo. 27 oktober, 2021, 12:45


  In Dune, een verfilming van de gelijknamige roman van Frank Herbert, speelt Timothée Chalamet Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekend staat als Dune.

  Dune, geregisseerd door Denis Villeneuve, bekend van onder andere Blade Runner 2049 en Sicario, is de eerste van een geplande tweedelige verfilming van de gelijknamige roman van Frank Herbert uit 1965. Dune heeft een ensemblecast met onder andere Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, en Zendaya.

  Dune is vanaf 1 november op PVOD & PEST te bekijken via Telenet, Proximus, BeTV, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.

  SYNOPSIS
  Het mythische en emotioneel geladen heldenepos 'Dune' vertelt het verhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman met een grootse lotsbestemming, die naar de gevaarlijkste planeet in het universum moet reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Op de planeet komen kwaadwillende krachten in conflict met elkaar naar aanleiding van de exclusieve voorraad van de kostbaarste grondstof ooit (een middel om het grootste potentieel van de mensheid te ontgrendelen). Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen, zullen overleven.
 • Events / Back for Blood

  Gepost op za. 23 oktober, 2021, 08:59
  Back for Blood, ik heb wel nog geen ervaring met headset/PS5
 • Films en Series / Reminiscence

  Gepost op za. 02 oktober, 2021, 12:04


  Hugh Jackman speelt Nick Bannister, een privédetective van de geest, die navigeert door de verleidelijke wereld van het verleden wanneer zijn leven wordt veranderd door een nieuwe cliënt: Mae. Een eenvoudige zaak wordt een obsessie, nadat ze verdwijnt en hij vecht om de waarheid over haar te achterhalen.

  Reminiscence is vanaf 4 oktober op PVOD & PEST te bekijken via Telenet, Proximus, BeTV, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.

  SYNOPSIS
  Nick Bannister (Hugh Jackman) is een geheugendetective. Hij leidt zijn cliënten door het duistere, verleidelijke verleden en geeft ze toegang tot verloren herinneringen. Zijn leven aan de rand van de gezonken kust van Miami verandert voorgoed door Mae (Ferguson), een nieuwe cliënt. Maar in het verleden duiken kan een gevaarlijke obsessie worden. Als Bannister probeert te achterhalen hoe Mae is verdwenen, stuit hij op een een gewelddadig complot dat hem uiteindelijk confronteert met de vraag: Hoe ver ga je voor een geliefde?
 • Films en Series / Malignant

  Gepost op za. 02 oktober, 2021, 11:04


  Malignant is een originele horrorthriller van James Wan, bedenker van onder andere de Conjuring Universe. In deze 'new vision of terror' valt het leven van de hoogzwangere Madison in duigen als ze zowel haar echtgenoot als haar ongeboren kind door een onverklaarbare aanval verliest en visioenen van soortgelijke moordpartijen krijgt.

  Malignant is vanaf 4 oktober op PVOD & PEST te bekijken via Telenet, Proximus, BeTV, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.

  SYNOPSIS
  In deze film wordt Madison gekweld door schokkende visioenen van gruwelijke moorden, waarna ook nog eens blijkt dat deze angstaanjagende beelden daadwerkelijk plaatsvinden. Malignant is de nieuwste film van regisseur James Wan, de schepper van de Conjuring Universe. Met deze originele horrorthriller keert Wan terug naar zijn roots.
 • Films en Series / The Nevers - seizoen 1

  Gepost op za. 02 oktober, 2021, 10:49


  In deze, voor een Emmy genomineerde, serie van Joss Whedon schudt het Victoriaanse Londen op z’n grondvesten als door een bovennatuurnatuurlijk verschijnsel bepaalde mensen – voornamelijk vrouwen – van de ene op de andere dag beschikken over bijzondere gaven, variërend van wonderbaarlijk tot verontrustend.
   
  The Nevers Seizoen 1 - Deel 1 is vanaf 6 oktober beschikbaar op Blu-ray & DVD

  SYNOPSIS
  In de laatste jaren van het Victoriaanse tijdperk wordt de stad Londen geteisterd door de "Touched": mensen (voornamelijk vrouwen) die plotseling buitengewone gaven krijgen. Sommige zijn charmant, andere zeer verontrustend. Amalia True, een mysterieuze weduwe met een vlotte babbel, en Penance Adair, een briljante jonge uitvinder, zijn de twee leiders van deze elitegroep. Zij creëren een thuis voor de "Touched", terwijl zij de krachten van het kwaad bestrijden, om plaats te maken voor hen die de geschiedenis, zoals wij die kennen, zou willen vergeten.
 • Films en Series / The Conjuring: The Devil Made Me Do It

  Gepost op zo. 26 september, 2021, 08:30


  In The Conjuring: The Devil Made Me Do It volgen we het huiveringwekkende onderzoek van Ed en Lorraine naar de waarheid. Vera Farmiga en Patrick Wilson schitteren opnieuw in dit derde Conjuring-deel geregisseerd door Michael Chaves ('The Curse of La Llorona').

  The Conjuring: The Devil Made Me Do It is binnenkort beschikbaar:
  29/9/2021 - EST via iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  13/10/2021 - VOD via Telenet, Proximus, BE TV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV
  13/10/2021  - Blu-ray™ & DVD

  SYNOPSIS
  'The Conjuring: The Devil Made Me Do It' onthult een beklemmend verhaal vol angst, moord en ongekend kwaad, en schokte zelfs ervaren paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Een van de meest sensationele zaken uit hun archieven begint met een gevecht om de ziel van een jongen en voert ze naar nooit eerder geziene plekken. De zaak markeert de eerste keer in de Amerikaanse geschiedenis dat een moordverdachte bezit door demonen aanvoert als verdediging.
 • Films en Series / The Suicide Squad

  Gepost op wo. 08 september, 2021, 14:59


  The Suicide Squad, een van de verrassingen van dit bioscoopjaar, is een doldwaze rit die je aan je stoel gekluisterd houdt. Met onder andere Margot Robbie, John Cena, Idris Elba, Joel Kinnaman en Viola Davis kon regisseur James Gunn rekenen op een ijzersterke cast!

  The Suicide Squad is vanaf 13 september thuis te bekijken via Telenet, Proximus, BeTV, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.
   
  SYNOPSIS
  Welkom in de hel, oftewel Belle Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer van de Verenigde Staten. Hier zitten superschurken die tot alles bereid zijn om eruit te mogen, zelfs lid worden van de supergeheime, superschimmige Task Force X. En wat is de opdracht van vandaag? Verzamel schurken, zoals o.a. Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en Harley Quinn. Bewapen ze tot de tanden en drop ze (letterlijk) op het afgelegen eiland Corto Maltese waar het wemelt van de vijanden.