Race voor roem in de eerste GRID Gameplay Trailer

Race voor roem in de eerste GRID Gameplay Trailer

Vonken schieten in het rond, auto's vliegen uit de bocht en rivalen worden gemaakt in de eerste GRID gameplay trailer, uitgebracht door Codemasters. Het licht springt op groen en auto's strijden voor de eerste plek, terwijl ze richting de eerste bocht denderen in deze langverwachte terugkeer van de geliefde racing-franchise die naar de Playstation 4 komt.Met op de achtergrond een aantal nieuwe racelocaties achtervolgt de groep meedogenloos de raceleiders. Vanaf de zinderende hitte op de straten van Havana tot aan het circuit van Brands Hatch, het racen is zowel bekwaam als onvoorspelbaar. Het toont de spanning en drama die spelers ervaren wanneer de game uitkomt op 11 oktober 2019 voor consoles en PC. De verbluffende beelden van San Francisco en Zhejiang Circuit plaatsen de coureur middenin de actie en geven een echt snelheidsgevoel, waar auto's zoeken naar de kleinste inhaalkans door conventionele middelen of door een rivaal in de muur te beuken.

De race komt tot z'n einde met een confrontatie tussen de Pontiac Firebird Modified en Chevrolet Camaro SSX in de laatste bochten en het rechte stuk van San Francisco. En fout kan al het verschil betekenen tussen de zoete smaak van overwinning en bitter verlies. De trailer laat beide de risico's en de beloningen zien van iconische raceauto's tot hun uiterste duwen, met op de achtergrond 'The Light' van Sophie and the Giants.

GRID is een race-ervaring als geen ander. GRID geeft met de inspriatie van de originele franchise een frisse blik op het genre met nieuwe content, nieuwe ervaringen en nieuwe verhalen die staan te popelen om verteld te worden. GRID draait om onvoorspelbaar racen waar alles kan gebeuren wanneer de lichten groen worden. Het is een gloednieuw hoofdstuk in de GRID-franchise; een game die de verwachtingen reset.

Grid Autosport

Grid Autosport
Release
vr 27 jun, 2014
Genre
Race
Platform
ps3
Uitgever
Codemasters
Ontwikkelaar
Codemaster

Steun playstationclan.be