Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Vinsanity

 • Actie / Avontuur / New Gundam Breaker

  Gepost op di. 16 januari, 2018, 18:53
  Een nieuwe NEW GUNDAM BREAKER verschijnt in 2018 op PlayStation 4.
   
  NEW GUNDAM BREAKER biedt spelers de kans vijandige Gunplas te vernietigen, eigen onderdelen te verzamelen en een Gundam te bouwen!  Wat vinden jullie van deze korte teaser trailer?
 • Race / Re: Dakar 18

  Gepost op ma. 15 januari, 2018, 12:58
  Ik kijk echt wel uit naar deze game.

  Ben ook zeer benieuwend hoe ze het gaan inkleden aangezien de etappes natuurlijk de nodige kilometers bevatten.
 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op do. 14 december, 2017, 16:13
  Een paar jaar geleden heb ik wat tegen het tijdsgebrek proberen te doen. We kregen op het werk een gebedsruimte (dit is tevens de kolfkamer). Ik heb toen een verzoek ingediend om er een Playstation neer te zetten in verband met mijn Playstation geloof. Deze “geloofsovertuiging” werd, helaas, niet geaccepteerd 😂😂
 • Algemeen / Re: Game of the Year 2017

  Gepost op wo. 13 december, 2017, 16:38
  Citaat van: qrobinez op wo. 13 december, 2017, 10:40

  dat hoeft niet per se hoor,
  ik ben van de pong generatie (dat is daar nog ver voor dus). Ik heb dat totaal niet, ik vind het ongelooflijk wat ze tegenwoordig in games kunnen realiseren. Dat heeft ook veel met belevingswereld te maken natuurlijk want de game concepten zijn over het algemeen hetzelfde, 30 jaar geleden was een shooter ook een centraal puntje op je scherm waar een blokje voor langs ging en je op een knopje moet drukken. Natuurlijk is dat nu nog steeds zo. Maar de vormgeving, de interactie, de vloeiendheid, de verhalen die verteld worden, het is allemaal zo veel beter dan vroeger dat ik daar nog elk moment van kan genieten.

  Eerlijk gezegd heb ik het nog nooit zo goed gezien als de afgelopen 2 jaar, games als final fantasy, Horizon Dawn, Assassins Creed Origins en vele anderen zitten zo enorm goed in elkaar als je daar gewoon onbevangen in mee gaat dat je echt een top ervaring hebt naar mijn mening.

  Natuurlijk is het wel zo dat je smaak en interesses veranderen als je ouder wordt. Ik vind alleen wel dat als je zelf echt nergens meer plezier in kan vinden binnen het game genre dat je dan een andere hobby moet zoeken waar je wel plezier in hebt. Gamen is behoorlijk prijzig als je meerdere games koopt en als je daar alleen maar negatieve gevoelens bij krijgt dan is dat gewoon doodzone van je geld en je humeur en je levensvreugde.

  Ik vermaak me er prima mee, of dat nu VR is of het magistrale Final Fantasy epos. Uiteraard zijn er wel games die ik niets aan vind, maar dat zul je altijd houden, iedereen heeft een eigen smaak, maar als ik zelf echt bijna geen 1 game meer kan waarderen dan zou ik er echt mee stoppen.


  Ik denk dat je mijn opmerking niet begrijpt. Ik reageer op de opmerking van diknmuis dat ik wel het been-there-done-that  gevoel herken, niet dat ik een afkeer tegen het gamen heb of dat ik klaag dat het een dure hobby of dat ik het gamen niet meer waardeer (dat staat namelijk niet in mijn reactie).

  Ik zal het even nader toelichten. Je weet zelf welke games ik voornamelijk speel (sport, race met zo links en recht een uitstapje naar Battlefield, Assassins Creed, Far Cry enz.). Als ik nu bijvoorbeeld kijk naar Project Cars 2 dan zie ik een geweldige game met, voor mij, een beetje teleurstellende careermode. Geen verhaallijn alleen, heel plat gezegd, een race aanklikken en gas erop. Aan de ene kant heb ik het "wauw-gevoel" zoals met het effect van de wagen op door het rijden door plassen maar aan de andere kant een kleine teleurstelling omdat men niets met een career doet, terwijl daar wel mogelijkheden voor liggen. Waardoor ik, na een tientallen uren later toch een klein gevoel heb dat ik, op dat gebied, Project Cars 1 aan het spelen ben.

  Battlefield 1 daarin tegen ben ik na 150 uur nog steeds niet moe en knal er nog elke week een avondje erop los.

  Voor mezelf heb ik het gamen wel een andere draai gegeven dan pakweg 10 jaar geleden. Komt inderdaad omdat je ouder wordt en minder tijd hebt (sociale verplichtingen/werk).

  Hoop dat ik het zo wat heb kunnen toelichten, anders moeten we het op PSN maar met een shooter gaan uitvechten ;) ;) ;) ;)

 • Algemeen / Re: Game of the Year 2017

  Gepost op zo. 10 december, 2017, 09:41
  Citaat van: diknmuis op za. 09 december, 2017, 18:22

  Ik kan me sws niet lang meer bezig houden met de zogenaamde triple A titels, het boeit me niet meer en heb constant het been-there-done-that gevoel, crossplatform titels speel ik meestal ook op pc. Ik vond hel eigenlijk (weeral) een zwak jaar, games die het totaal anders aanpakken of als vernieuwend de geschiedenisboeken ingaan maken ze blijkbaar niet meer, om nog maar te zwijgen van het lootbox debacle. Nier Automata was blijkbaar de enigste die wat anders deed.

  Als arpg/loothoer fan leek destiny 2 wel wat te worden, hun aanpak is imo heel verkeerd.
  AC heeft een enorm prachtig open wereld maar lijdt weeral aan ubisoft-itis, na 30u had ik het wel gezien.
  Wolfenstein 2 is een zeer goede solide sp shooter, niks baanbrekend echter.

  Op enkele pc-only titels na zal het voor mij Project Cars 2 worden. De game is zeker niet perfect maar heb er nu toch al een kleine 200u sinds de release inzitten, in combinatie met vr is het een zeer complete (sim)racegame geworden.

  Gran Turismo Facebook.. euh Sport is voor mij één vd slechtste titels.


  Wat je zegt met betrekking tot vernieuwing is best herkenbaar. Ik denk dat het komt omdat wij van een generatie zijn die alles al gezien hebben  (van commandor 64 naar de huidige PS4). Daar zit “ons”, als in generatie, probleem.