Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Vinsanity

 • Algemeen / Re: Loot boxes moeten verdwijnen van kansspelautoriteit!

  Gepost op vr. 07 september, 2018, 17:23
  2K Nederland heeft een verklaring afgegeven omtrent NBA 2K19. 2K geeftaan dat ze niet met de Kansspelautoriteit eens zijn maar zich wel willen voldoen aan de huidige interpretatie van de Nederlandse wetgeving. Als gevolg hiervan heeft 2K een aantal lokale aanpassingen gedaan aan het speltype MyTeam. Deze aanpassingen zijn noodzakelijk om te voldoen aan de interpretatie van de Wet op de kansspelen door de Kansseplautoriteit. Specifiek zal 2K de toegang tot het Auction House afsluiten. MyTeam-packs kunnen nog steeds op de gebruikelijke wijze worden gekocht. 2K geeft aan dat ze in gesprek blijven met de Kansspelautoriteit om uit te leggen hoe NBA 2K en het Auction House al voldoen aan de nationale wetgeving.

  2K geeft verder aan dat als je het hier mee eens bent, ze je aanraden om contact op te nemen met de lokale overheid om je standpunt duidelijk te maken. 2K zal de community op de hoogte blijven houden van verdere ontwikkelingen en zij beiden hun excuses aan voor het ongemak.

  Dit is dus van toepassing in Nederland. Ik weet niet wat men gedaan heeft voor België. Maar interessant is het wel (met het oog op onder andere FIFA).
 • Afgelopen / [X] Laten we een Crew vormen

  Gepost op zo. 01 juli, 2018, 21:59
  Laten we een Crew vormen

  Samen races doen.
  Mocht de tijd niet uitkomen, geef dan in de reactie een alternatief :)
 • Afgelopen / [X] Crew 2

  Gepost op di. 26 juni, 2018, 20:45
  Crew 2

  Samen toeren en missies doen.
 • Algemeen / Re: Loot boxes moeten verdwijnen van kansspelautoriteit!

  Gepost op vr. 22 juni, 2018, 07:02
  Citaat van: BartolomeusD op do. 21 juni, 2018, 11:16

  Zoals ik al eerder zei... ik ben absoluut geen fan van lootboxes.
  Maar als gamer vind ik het wel 'gevaarlijk' als een overheid game producenten boetes gaan opleggen of zelfs verkoop van bepaalde games verbieden.
  Ik bedoel, ik heb liever dat EA 400 miljoen investeert in het maken van games dan dat ze de staatskas spekken.

  Het gaat denk ik om dat geld. De staat ruikt dat en probeert er een slaatje uit te slaan. Het zal mij niet verbazen als er straks (op sommige) games één of andere belastingtoeslag komt. Net als met alcohol en sigaretten. Want dan is het blijkbaar wel oké  :|


  Denk dat je het iets breder moet trekken. Bij ons, Nederland, is het bekend dat steeds meer jongeren vanwege het gamen verslaafd raken en, door onder andere lootboxen, in de schuldsanering terecht komen. Het is misschien ook wel een manier om de “huidige” generatie te “redden” (al kan ik me dat niet voorstelllen met dit kabinet maar dat is een ander verhaal😉). Gezondheidszorg en schuldsanering zijn helaas niet goedkoop plus je hebt dan ook een “gat” op bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling of de arbeidsmarkt (je bent immers een tijdje uit de running geweest).

  Maar dat is mijn, bescheiden, mening 😁