Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Actie / Avontuur / Re: God of War

  Gepost op zo. 22 april, 2018, 17:42
  Zeer goede game! Ben aan het genieten van 4k met HDR.

  Speelt inderdaad wel anders dan de voorlopers. Het is niet de god of war van vroeger, andere besturing en wat minder bruut, vind ik toch, tot nu toe.
 • Films en Series / Game of Thrones - seizoen 1

  Gepost op vr. 20 april, 2018, 14:24
  Game of Thrones heeft geen introductie meer nodig. De serie is HBO's meest succesvolle reeks en is met maar liefst 38 beeldjes tot op vandaag de best bekroonde dramareeks uit de Emmy-geschiedenis.

  Dankzij deze prachtige uitgave is Game of Thrones deze zomer voor het eerst te zien in spetterende 4K Ultra HD! Herbeleef de kennismaking met iconische personages zoals Lord Eddard Stark, Robert Baratheon en Tyrion Lannister en geniet van de spannende afleveringen en vele bonusmaterialen in haarscherpe beeldkwaliteit.

  Het eerste seizoen van Game of Thrones is vanaf 6 juni beschikbaar op 4K UHD. Het perfecte geschenk voor Vaderdag!

  SYNOPSIS
  Ge´nspireerd op de sage van de succesvolle fantasieboeken Een Lied van IJs en Vuur van George R.R. Martin, speelt deze nieuwe HBO« dramaserie zich af in een fantasiewereld waar zomers jaren kunnen duren en winters zelfs een heel leven lang. Dwars door de intrigerende aarden van het zuiden, de wilde gronden van het oosten, het bevroren noorden en tot aan de oude Muur die het rijk beschermt tegen het mysterieuze obscure van hierboven, vechten de machtige families van het Zeven Koninkrijken om de Troon van Westeros te veroveren. Het is een verhaal van bedrog en verraad, van adelheid en eer, van overwinningen en triomf. In Game of Thrones is het winnen of sterven.
 • Events / Burnout Paradise

  Gepost op di. 13 maart, 2018, 10:34
  Ik weet niet of ik hem dan al binnen heb, maar ik maak alvast een event aan voor diegenen die hem wel gaan hebben
 • Events / Re: Monster Hunteren

  Gepost op za. 10 maart, 2018, 08:47
  Bericht niet meer gezien.

  Mss is er tegen volgende week vrijdag iets anders dat we willen spelen ;-)
 • JRPG / Re: Sword Art Online: Fatal Bullet

  Gepost op wo. 07 maart, 2018, 18:33
  Vind het op zich wel een leuke game, zeker iets voor fans van de reeks, maar toch anders genoeg om vernieuwend genoeg over te komen
 • Films en Series / iZombie - seizoen 3

  Gepost op do. 01 maart, 2018, 11:37


  Liv en Clive gaan in het derde seizoen verder met het onderzoeken van verse lijken, waarbij Liv zich maar al te graag tegoed doet aan de hersenen van de persoon in kwestie. iZombie, gebaseerd op het gelijknamige stripverhaal van DC Entertainment, wordt geprezen omwille van de authentieke humor en is de serie waarmee hoofdrolspeelster Rose McIver zich mee op de kaart zet.

  Het derde seizoen van IZombie, vanaf 4 april beschikbaar op DVD!

  SYNOPSIS
  Als Team Z in Seattle een zombieleger ontdekt, vindt Major er de acceptatie die hij zocht. Liv en Clive onderzoeken de moord op een zombiefamilie. Na haar niet te versmaden feestmalen van verse hersenen neemt Liv, onder anderen, dominante en complotterende trekjes over. Deze 13 nieuwe heelijk gestoorde avonturen uit de koker van de uitvoerend producenten van Veronica Mars zijn gebaseerd op Vertigo Imprint van DC Entertainment.