Lost Sphear demo nu beschikbaar

Lost Sphear demo nu beschikbaar

Square Enix Ltd. maakt vandaag bekend dat spelers de kracht van herinneringen kunnen ervaren in een gloednieuwe demo van LOST SPHEAR, de tweede titel van Tokyo RPG Factory.De gratis demo is nu beschikbaar in de de PlayStation Store van PlayStation 4.

In de demo gaan spelers met Kanata en zijn vrienden op avontuur, waarbij ze een eerste impressie krijgen van enkele van de spannende nieuwe functies in LOST SPHEAR, inclusief:
  • Het Artefacts-system waarmee spelers herstelde herinneringen kunnen gebruiken om hun gebruikersinterface aan te passen, bonussen te ontvangen en vooruitgang te boeken in het mysterieuze verhaal
  • Vulcosuit-pantser mechs die spelers nieuwe mogelijkheden bieden zich te verplaatsen en de wereld te verkennen
  • Krachtige en speciale Paradigm Drive-aanvallen die uniek zijn voor elk personage

LOST SPHEAR is vanaf 23 januari 2018 beschikbaar in de PlayStation Store. Wie de game pre-ordert ontvangt het dynamische “Memoirs of the Moon”-thema en twee muziektracks.

Voor PlayStation 4 zal de game ook fysiek verkrijgbaar zijn in de SQUARE ENIX Online Store en bij een select aantal retailers. Fans die de game pre-orderen in de SQUARE ENIX Online Store ontvangen bij de lancering als extraatje twee muziektracks.

Lost Sphear

Lost Sphear
Release
di 23 jan, 2018
Genre
RPG
Platform
ps4
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
Tokyo RPG Factory

Steun playstationclan.be