Red de digitale wereld met Digimon Story Cyber Sleuth Hackers Memory

Red de digitale wereld met Digimon Story Cyber Sleuth Hackers Memory

Deze nieuw Digimon-game verschijnt vanaf 19 januari voor de PS4 en de PS Vita.Er heerst verwarring sinds de muur tussen de echte en de digitale wereld werd vernietigd. Digimon lopen nu rond in de echte wereld en de Hudie-hackersgroep blijkt te zijn geïnformeerd. Hoe wisten ze van deze gebeurtenis af? Zouden ze er iets mee te maken hebben?

Yuuko Kamishiro en Kyoko Kuremi komen alleszins bij het onderzoek in beeld. Yuuko is de dochter van Satoru Kamishiro, oud-president van Kamishiro Enterprise van EDEN die zelfmoord heeft gepleegd. Ze vertrouwt haar voogd Rie Kishibe niet helemaal, aangezien ze deze verdenkt schuld te hebben aan haar vaders dood en de vreemde gebeurtenissen die er gaande zijn. Ze besluit de Hudie-groep te vervoegen en op onderzoek te gaan. Kyoko is ook mysterieus en als privédetective gespecialiseerd in cyber-gerelateerde cases waar ze al op plaats delict arriveert nog voor de held ter plaatse komt. Verrassend...

Om de waarheid te weten te komen kan "Hacker's Memory" worden verzameld in het hoofdscenario en via sub-quests. Het "Hacker's Memory" zit vol informatie en data.
 
Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory verschijnt zowel fysiek als digitaal voor PlayStation 4 en enkel digitaal voor PlayStation Vita op 19 januari 2018.

Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory

Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory
Release
vr 19 jan, 2018
Genre
RPG
Platform
ps4 vita
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Bandai Namco

Steun playstationclan.be