Releasedatum en nieuwe info aangekondigd voor Dragon Ball FighterZ

Releasedatum en nieuwe info aangekondigd voor Dragon Ball FighterZ

Deze 2D-brawler verschijnt op 26 januari.De verhaalmodus van Dragon Ball FighterZ krijgt ondersteuning van het LINK System dat hen toelaat als verschillende personages te spelen, hun geheugen te delen en zelfs met hen te discussiëren terwijl ze leven in hetzelfde lichaam! De verhaalmodus is opgesplitst in drie verschillende delen, waardoor men uit verschillende perspectieven het verhaal kan meemaken om meer details en geheimen te onthullen. Spelers krijgen eerst de Super Warriors Arc voorgeschoteld uit het perspectief van de Saiyans, daarna de Super Villain Arc uit dat van de vijand en als laatste de Android Arc uit het perspectief van de Androids.
 
Er werden ook nog details omtrent de online modus onthuld. Zo is er de Circle Match mode, waarbij 8 spelers eenzelfde kamer kunnen betreden om tegen elkaar te vechten. De World Match mode laat spelers dan weer toe te kiezen tussen een casual of ranked match.
 
Bandai Namco kondigde ook digitale versies van Dragon Ball FighterZ aan:
  • Dragon Ball FighterZ - FighterZ Edition die naast de game ook de FighterZ Pass bevat die acht nieuwe personages aan het roster toevoegt.
  • Dragon Ball FighterZ - Ultimate Edition bevat naast de game en de FighterZ Pass ook een commentator Voice Pack en Anime Music pack. De Anime Music Pack werd door fans gevraagd en bevat elf liedjes van de anime.

Wie vanaf vandaag een digitale versie pre-ordert ontvangt bij release nog een pre-order bonus: SSGSS Goku, SSGSS Vegeta en 2 exclusieve lobby avatars. Alle Xbox One- en PS4-eigenaars ontvangen ook eerder toegang tot de open bčta in januari.
 
Dragon Ball FighterZ verschijnt op 26 januari 2018.

Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ
Release
vr 26 jan, 2018
Genre
Brawler
Platform
ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Arc System Works

Steun playstationclan.be