Maak kennis met de wereld van Lost Sphear in de gloednieuwe gameplay trailer

Maak kennis met de wereld van Lost Sphear in de gloednieuwe gameplay trailer

Square Enix biedt fans vandaag een diepgaand overzicht van de gameplay die ze kunnen verwachten in het komende Lost Sphear. Deze RPG verschijnt op 23 januari 2018 voor PlayStation 4, Nintendo Switch en STEAM.De nieuwe gameplay-trailer getiteld Welcome to the World of Lost Sphear laat spelers kennismaken met de wereld van Lost Sphear.  Fans kunnen onder andere kennismaken met het door nostalgie geïnspireerde en voor deze tijd aangepaste vechtsysteem en het machtige Vulcosuit, een mechanisch pantser dat de vaardigheden en kracht van Kanata en zijn vrienden zowel tijdens gevechten als erbuiten versterkt. Het Vulcosuit laat spelers ook gebruikmaken van de Paradigm Drive – een speciale functie waarmee de drager van het pak een vernietigende kracht op zijn vijanden kan loslaten!

Lost Sphear is de tweede titel van de studio achter I AM SETSUNA en verplaatst spelers naar een nieuwe wereld waarin een onheilspellende kracht de bouwstenen van de werkelijkheid zelf bedreigt. Tijdens een avontuur dat is geïnspireerd door klassieke JRPG’s gaan spelers op reis met Kanata en zijn vrienden om met hun geheugenkracht de verdwijnende wereld rondom hen te herstellen.

Lost Sphear komt op 23 januari 2018 digitaal beschikbaar in de PlayStation Store, de Nintendo eShop van de Nintendo Switch en op Steam. Spelers die de game pre-orderen in de PlayStation Store ontvangen het dynamische PlayStation 4-thema “Memoirs of the Moon” en twee muziektracks. Wie de game pre-ordert op STEAM ontvangt een custom Lost Sphear-bureaubladachtergrond en twee muziektracks.

De game komt ook fysiek beschikbaar voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch, exclusief in de Square Enix Online Store. Fans die de game pre-orderen in de Square Enix Online Store ontvangen bij de lancering twee muziektracks. is de tweede titel van de studio achter I AM SETSUNA™ en verplaatst spelers naar een nieuwe wereld waarin een onheilspellende kracht de bouwstenen van de werkelijkheid zelf bedreigt. Tijdens een avontuur dat is geïnspireerd door klassieke JRPG’s gaan spelers op reis met Kanata en zijn vrienden om met hun geheugenkracht de verdwijnende wereld rondom hen te herstellen.

Lost Sphear komt op 23 januari 2018 digitaal beschikbaar in de PlayStation®Store, de Nintendo eShop van de Nintendo Switch en op STEAM. Spelers die de game pre-orderen in de PlayStation Store ontvangen het dynamische PlayStation 4-thema “Memoirs of the Moon” en twee muziektracks. Wie de game pre-ordert op STEAM ontvangt een custom Lost Sphear-bureaubladachtergrond en twee muziektracks.

De game komt ook fysiek beschikbaar voor de PlayStation®4 en Nintendo Switch, exclusief in de Square Enix Online Store. Fans die de game pre-orderen in de Square Enix Online Store ontvangen bij de lancering twee muziektracks.

Lost Sphear

Lost Sphear
Release
di 23 jan, 2018
Genre
RPG
Platform
ps4
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
Tokyo RPG Factory

Steun playstationclan.be