Wolfenstein 2: The New Colossus - The Deeds of Captain Wilkins

Wolfenstein 2 sluit zijn season pass af met de hero´sche daden van kapitein Wilkins. Lees hier hoe dit laatste avontuur hem vergaat.De geteste versie is de PS4 PRO versie.

Verhaal


Kapitein Wilkins was tijdens de oorlog tussen de nazi's en Amerika een stoere kerel om echt schrik van te krijgen. Hij was als het ware een gesel voor zijn vijanden. Zoals welbekend heeft Amerika het onderspit moeten delven, en moest Wilkins het hazenpad kiezen richting Canada. Nu, enkele decennia later, contacteert zijn 'second in command' hem om wat 'nazi scum' om te leggen, en hun operatie met het Sonnengewehr plat te leggen. De op wraak beluste, en nogal gewelddadige kapitein Wilkins doet nog eenmaal zijn soldatenlaarzen aan, en gaat op pad!
Gameplay


Net zoals in de voorgaande uitbreidingen heeft Wilkins ook een hulpmiddel ter beschikking. Dit is de kampfwanderer, een soort steltenloper waarbij hij gemakkelijk enkele hoger gelegen punten kan bereiken, of tactisch voordeel kan uit halen. De aanpak waarop kapitein Wilkins werkt is vrij analoog met die van Gunslinger Joe, eerder de Rambo-aanpak en guns' blazin' de nazi's omver blazen. Voor de rest is de gameplay uiteraard hetzelfde zoals in Wolfenstein 2: The New Colossus.

Conclusie


Wolfenstein 2 sluit zijn DLC-pakket af met deze kapitein Wilkins en doet dat op een grijnzende, gewelddadige manier. Jammer genoeg is deze DLC net wat te kort, want op een tweetal uur zie je de eindgeneriek opnieuw passeren.Reviewer: Heer_Vonck

Score

Verhaal
8/10
Gameplay
8/10
Grafisch
10/10
Geluid
9.5/10
Duur
6/10

Wolfenstein 2: The New Colossus

Release
vr 27 okt, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Bethesda
Ontwikkelaar
Machine Games

Score

Verhaal
8/10
Gameplay
8/10
Grafisch
10/10
Geluid
9.5/10
Duur
6/10