Reviews

  • 86

    Assassin's Creed Odyssey

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 17 oktober, 2018, 20:21 - 0 Comments
    ps4 Na de Egyptische verrijzenis van de Assassin's Creed-reeks met Origins is het nu tijd om zelf je epos te vertellen. Maak je klaar voor je Griekse Odyssee!
  • 80

    WWE 2K19

    Review geschreven door JohnCena op wo. 17 oktober, 2018, 20:13 - 0 Comments
    ps4 Wat hebben we de afgelopen jaren zitten wenen toen uitgever 2K er maar niet in wist te slagen ontwikkelaar Yuke’s een deftige WWE-game te laten maken. Is dit jaar echter hét moment van de terugkeer? Wij kruisten onze vingers en gingen met een bang hartje met de game aan de slag.
  • 78

    Fast Striker

    Review geschreven door JohnCena op wo. 17 oktober, 2018, 20:13 - 0 Comments
    ps4 De fans van shoot‘em up games kunnen sinds kort terug met een nieuwe iteratie aan de slag namelijk Fast Striker, gebracht door de makers van het beter gekende Gunlord. Staat de titel zijn mannetje op zowel de PlayStation 4 als de Vita? Lees het in onze review.
  • 84

    FIFA 19

    Review geschreven door JohnCena op di. 16 oktober, 2018, 15:24 - 0 Comments
    ps4 Het zijn terug hoogdagen voor de voetbalfans, want wanneer EA Sports een nieuwe FIFA uitbrengt, dan wordt er urenlang gespeeld. Is het deze keer het vervolg op Alex Hunter’s verhaal, het verslavende spelelement Ultimate Team of dan toch de online competitie die voor de nodige opwinding weet te zorgen? Wij zochten het voor jullie uit!
  • 74

    Life is Strange 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 16 oktober, 2018, 11:55 - 0 Comments
    ps4 Na het verhaal van Max gooit DONTNOD het over een andere boeg. De ontwikkelaar van Life is Strange brengt ons, na een spin-off van het eerste deel, een volwaardig tweede deel, bestaande uit vijf episodes.
  • 46

    Downward Spiral: Horus Station

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 02 oktober, 2018, 20:26 - 0 Comments
    ps4 Wie bij het spelen van Prey in zichzelf dacht: “Dit moet ik kunnen spelen in VR”, krijgt met Downward Spiral: Horus Station wél de kans door de ruimte te zweven en zichzelf een virtuele ruimtevaarder te wanen.
  • 68

    My Brother Rabbit

    Review geschreven door JohnCena op zo. 30 september, 2018, 10:29 - 0 Comments
    ps4 Niet enkele AAA-games hebben de mogelijkheid een gevoelige snaar te raken, waar My Brother Rabbit het levende bewijs van hoopt te worden. Een kleurrijke game, maar ook een aanrader?
  • 69

    NBA Live 19

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 30 september, 2018, 10:27 - 0 Comments
    ps4 NBA Live 19 is de nieuwe basketbalgame van EA Sports, waarvan wij het virtuele court betraden.
  • 70

    Transference

    Review geschreven door JohnCena op wo. 26 september, 2018, 20:33 - 0 Comments
    ps4 Wanneer Ubisoft een samenwerking aangaat met een indiegame-ontwikkelaar, weet je dat het eindproduct het proberen waard kan zijn. Met Transference werkt het voor het eerst samen met SpectreVision om (al dan niet in VR) de gamer een psychedelische trip te laten meemaken. Lost men ook de verwachtingen in?
  • 94

    NBA 2K19

    Review geschreven door Vinsanity op di. 25 september, 2018, 21:04 - 0 Comments
    ps4 Met NBA 2K19 viert 2K de 20ste verjaardag van deze serie. Op de cover staat 'The will know your name'. Zal men onze naam gaan kennen?
  • 90

    Yakuza Kiwami 2

    Review geschreven door JohnCena op wo. 19 september, 2018, 14:36 - 0 Comments
    ps4 Nu SEGA jaren na release van de eerste Yakuza-videogame meer en meer succes aan het boeken is in het Westen, wil het graag verder bouwen op dat elan. Dat doet het na een geslaagde release van Yakuza Kiwami met diens vervolg. Opnieuw een succesvol pareltje van Japanse bodem?
  • 84

    Shadow of the Tomb Raider

    Review geschreven door xXiNiXx op wo. 19 september, 2018, 14:34 - 0 Comments
    ps4 De reïncarnatie van Lara Croft zorgde de voorbije jaren voor twee topgames, Tomb Raider en Rise of the Tomb Raiders haalden dan ook hoge scores. Kan Square Enix deze trend verder zetten met Shadow of the Tomb Raider?
  • 86

    V-Rally 4

    Review geschreven door Vinsanity op za. 15 september, 2018, 11:27 - 0 Comments
    ps4 V-Rally 3 dateert alweer van 2002. Kan de komst van V-Rally 4 nieuw leven in deze legendarische serie blazen? Wij zochten het voor je uit.
  • 78

    Strange Brigade

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 15 september, 2018, 11:23 - 0 Comments
    ps4 Rebellion kennen we vooral van titels als Zombie Army Trilogy en Sniper Elite, maar deze atypische ontwikkelaar besloot het deze keer over een andere, rare boeg te gooien. Wat het resultaat daarvan is maak je mee in deze Strange Brigade!
  • 92

    Divinity: Original Sin II

    Review geschreven door Vinsanity op do. 13 september, 2018, 11:59 - 0 Comments
    ps4 Divinity Original Sin II kwam vorig jaar uit op de pc, en werd daar bejubelend onthaald. Of de overstap naar de Playstation 4 net zo succesvol is, zochten wij voor jullie uit.
  • 84

    South Park: The Fractured But Whole - Bring the Crunch

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 12 september, 2018, 21:11 - 0 Comments
    ps4 Met 'Bring The Crunch' rondt South Park: The Fractured But Whole zijn seizoenspas af. Ben je klaar om voor een laatste keer 'The New Kid' te zijn?
  • 74

    Pro Evolution Soccer 2019

    Review geschreven door JohnCena op wo. 12 september, 2018, 20:53 - 0 Comments
    ps4 De Japanners verloren dan wel genadeloos van de Belgen tijdens afgelopen WK, maar weten ze deze keer wel te scoren met Pro Evolution Soccer 2019? Wij zochten het virtuele grasveld op en bezorgen jullie ons verdict!
  • 68

    Naruto To Boruto: Shinobi Strikers

    Review geschreven door Kenneth op di. 11 september, 2018, 17:37 - 0 Comments
    ps4 Naruto is terug voor zijn tweejaarlijkse afspraak op de gameconsoles. Soleil neemt het sinds dit jaar over van CyberConnect2 en brengt hun eigen gamevariant van de aimabele ninja. Of ze het net zo goed doen als hun collega's kom je te weten in Naruto To Boruto: Shinobi Strikers.
  • 70

    Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 03 september, 2018, 20:53 - 0 Comments
    ps4 Sinds kort is er weer een nieuwe Warhammer-game beschikbaar, deze keer eentje van het top down RPG-genre. Dus dan rest er ons als reviewer maar een ding te zeggen: We pass judgment on the mutant, the traitor and the heretic!
  • 62

    Brawlout

    Review geschreven door JohnCena op ma. 03 september, 2018, 20:49 - 0 Comments
    ps4 Wie vaak vrienden over de vloer krijgt en af en toe eens samen op de PS4 wil spelen, heeft er met Brawlout sinds kort een nieuwe vechtgame bij om uit te testen. Of het ook de moeite is en voor plezier zorgt, lees je in onze review.
  • 93

    Dragon Quest XI

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 29 augustus, 2018, 18:48 - 0 Comments
    ps4 Dragon Quest is een game waar menig jRPG-liefhebber naar uitkijkt. Of deze reviewer de game kon smaken kom je hier te weten!
  • 72

    Shenmue I / II

    Review geschreven door JohnCena op ma. 27 augustus, 2018, 19:35 - 0 Comments
    ps4 De eerste twee Shenmue-games verschenen oorspronkelijk exclusief op de SEGA Dreamcast en werden anno 2000 aanzien als de paradepaardjes voor de, helaas geflopte, console. Nu worden de games heruitgebracht op de Playstation 4 en wij gingen na of dit een geslaagde zet is van uitgever SEGA?
  • 85

    F1 2018

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 22 augustus, 2018, 16:55 - 0 Comments
    ps4 De lichten springen langzaam één voor één op rood ... de spanning stijgt. De lichten springen uit waarna je vol gas met 19 andere auto’s afgaat op de eerste bocht. Snel check je jouw spiegels om te controleren wie waar zit. Welkom in de wereld van F1 2018.
  • 74

    Madden NFL 19

    Review geschreven door JohnCena op wo. 22 augustus, 2018, 16:43 - 0 Comments
    ps4 Na een geslaagde overgang van Madden NFL 17 naar Madden NFL 18, kunnen we dit jaar opnieuw met de Amerikaanse sport aan de slag. We waren vooral benieuwd of EA voor de nodige vernieuwing wist te zorgen.
  • 74

    Guacamelee! 2

    Review geschreven door xXiNiXx op wo. 22 augustus, 2018, 16:38 - 0 Comments
    ps4 We moesten er een paar jaar op wachten, maar hier is hij dan, Guacamelee! 2. Is het nog steeds een aangename platformer met een heleboel actie? Dat lees je hier.
  • 72

    State of Mind

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 16 augustus, 2018, 11:21 - 0 Comments
    ps4 Velen onder ons vragen zich misschien af hoe ons leven er zal uitzien binnen drie decennia? Veel films en games helpen ons om over dat onderwerp te fantaseren en met State of Mind krijgen we wederom een indruk van de nabije toekomst. Of Daedalic Entertainment's visie de moeite waard is om te bekijken, lees je hier.
  • 70

    Aces Of The Luftwaffe - Squadron

    Review geschreven door JohnCena op ma. 13 augustus, 2018, 10:33 - 0 Comments
    ps4 We hebben onze voorliefde voor SHMUPS (kort voor shoot-em up games) al meermaals verkondigd en zijn dan ook blij dat kleine indiegame-ontwikkelaars de nodige tijd en fondsen blijven uittrekken om ons nieuwe games voor te schotelen. Nieuw sinds eind vorige maand: Aces of the Luftwaffe – Squadron.
  • 60

    Tempest 4000

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 05 augustus, 2018, 19:52 - 0 Comments
    ps4 Met Tempest 4000 gaan we terug in de tijd en wanen we ons opnieuw in het Ataritijdperk. Is deze Tempest 4000 nog relevant of niet? Dat lees je hier!
  • 82

    LEGO The Incredibles

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 25 juli, 2018, 22:34 - 0 Comments
    ps4 Met de komst van de tweede animatiefilm over de superheldenfamilie kan een LEGO-interpretatie niet uitblijven. Hierbij volgt onze review van LEGO The Incredibles!
  • 74

    MXGP PRO

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 23 juli, 2018, 22:10 - 0 Comments
    ps4 Modder en motoren ... Dat kan maar één ding betekenen. Er is een nieuwe MXGP! Wij gingen aan de slag met MXGP Pro en dit zijn onze bevindingen.

Steun playstationclan.be