Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Vinsanity

 • Events / Re: BFV

  Gepost op vr. 23 november, 2018, 17:10
  Zal er iets later zijn (18:00 uur)
 • Events / Re: BFV

  Gepost op do. 22 november, 2018, 13:44
  Helaas kan ik niet. Zaterdag?
 • Events / Battlefield V

  Gepost op do. 15 november, 2018, 08:28
  Battlefield V

  Los gaan in de MP😜
 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op za. 10 november, 2018, 08:41
  Op dit moment bezig met Red Dead Redemption 2. Toffe game. Waar ik me wel aan “erger” is het “nutteloos” rondrijden naar en tijdens missies (soms kan een wereld net iets te groot zijn). Voorbeeld van “nutteloos” is de missie met betrekking tot de bizons begin Chapter 3.
 • Algemeen / Re: Loot boxes moeten verdwijnen van kansspelautoriteit!

  Gepost op vr. 07 september, 2018, 17:23
  2K Nederland heeft een verklaring afgegeven omtrent NBA 2K19. 2K geeftaan dat ze niet met de Kansspelautoriteit eens zijn maar zich wel willen voldoen aan de huidige interpretatie van de Nederlandse wetgeving. Als gevolg hiervan heeft 2K een aantal lokale aanpassingen gedaan aan het speltype MyTeam. Deze aanpassingen zijn noodzakelijk om te voldoen aan de interpretatie van de Wet op de kansspelen door de Kansseplautoriteit. Specifiek zal 2K de toegang tot het Auction House afsluiten. MyTeam-packs kunnen nog steeds op de gebruikelijke wijze worden gekocht. 2K geeft aan dat ze in gesprek blijven met de Kansspelautoriteit om uit te leggen hoe NBA 2K en het Auction House al voldoen aan de nationale wetgeving.

  2K geeft verder aan dat als je het hier mee eens bent, ze je aanraden om contact op te nemen met de lokale overheid om je standpunt duidelijk te maken. 2K zal de community op de hoogte blijven houden van verdere ontwikkelingen en zij beiden hun excuses aan voor het ongemak.

  Dit is dus van toepassing in Nederland. Ik weet niet wat men gedaan heeft voor België. Maar interessant is het wel (met het oog op onder andere FIFA).