Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / The Meg

  Gepost op za. 24 november, 2018, 08:20


  In The Meg moet 'The Stath' een reddingsoperatie op poten zetten om een onderzoeksteam van de zeebodem weg te halen. De Megalodon, een reusachtige haai, denkt daar echter anders over en ziet in het team een lekkere snack. Bereid je voor op een spectaculair gevecht op leven en dood!

  The Meg is vanaf 19 december beschikbaar op 3D Blu-ray, Blu-ray , 4K UHD, DVD en Video on Demand. 

  SYNOPSIS
  Nadat hun boot wordt aangevallen door de Megalodon - een prehistorische haai - komt de bemanning van een duikboot vast te zitten op de bodem van de diepste trog van de Grote Oceaan. De reddingsduiker Jonas Taylor (Jason Statham) wordt gerekruteerd door een briljante oceanograaf (Winston Chao) om samen met zijn dochter Suyin (Li Bingbing) iedereen die vastzit te redden.
 • Films en Series / Westworld - seizoen 2

  Gepost op zo. 18 november, 2018, 10:20
  Trailer

  In het tweede seizoen van HBO's Westworld gaat de rebellie van de hosts onverminderd voort. Boegbeeld van de revolutie Dolores en haar aanhang hebben de rollen definitief omgedraaid en zetten de jacht op de mensen in. Wat ooit een mythische wereld was, is nu een levensgevaarlijke plek geworden...

  De cast is ook dit seizoen om duimen en vingers bij af te likken: Evan Rachel Wood, Ed Harris, Thandie Newton, James Marsden, Jeffrey Wright, Jimmi Simpson, ... De première haalde in de Verenigde Staten maar liefst 2,1 miljoen kijkers en de reeks was de eerste HBO - serie die tijdens de voor Amerikanen heilige 'Super Bowl' gepromoot werd.

  Het tweede seizoen van Westworld is vanaf 5 december beschikbaar op 4K UHD, Blu-ray en DVD.

  SYNOPSIS
  De met een Emmy® bekroonde dramaserie van Jonathan Nolan en Lisa Joy, geproduceerd door Bad Robot Productions en Kilter Films, speelt zich af in een wereld waar je kunt toegeven aan al je menselijke verlangens, hoe eervol of verdorven die ook mogen zijn. In seizoen één beseffen de AI-hosts van Westworld nog niet wat de aard van hun realiteit is. Maar in seizoen twee neemt de chaos het over. Een duister avontuur met Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris en vele anderen.
 • Films en Series / Sharp Objects

  Gepost op vr. 09 november, 2018, 09:08


  In Sharp Objects volgen we Camille, een journaliste die na enkele jaren terugkeert naar haar geboortedorp om verslag uit te brengen van de moord op twee lokale tienermeisjes. De confrontatie met haar verleden en vooral haar bazige moeder zorgen ervoor dat oude, destructieve gewoontes opnieuw aan de oppervlakte komen...

  Sharp Objects is gebaseerd op de gelijknamige bestseller-roman van Gillian Flynn, schrijfster van 'Gone Girl'. Jean-Marc Vallée (winnaar van een Emmy award voor 'Big Little Lies') regisseert en vijfvoudig Oscar - nominee Amy Adams schittert in de hoofdrol.

  Sharp Objects is vanaf 28 november beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  Sharp Objects, met vijfvoudig Oscar®-kandidaat Amy Adams in de hoofdrol, is een psychologisch drama over een stadse journaliste die terugkeert naar het dorp waar ze is opgegroeid om de moord op twee tienermeisjes te verslaan. Ze botst met haar bazige moeder (Patricia Clarkson), haar destructieve gewoontes keren terug, en ze identificeert zich iets teveel met de jonge slachtoffers. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller-roman van Gillian Flynn (Gone Girl) en geregisseerd door de Emmy®-winnende Jean-Marc Vallée (Big Little Lies).
 • Sponsors / Re: Bestellingen periode #19

  Gepost op di. 06 november, 2018, 18:17
  Citaat van: Kelthor op di. 06 november, 2018, 18:08

  is er eigenlijk een limiet? want no offence maar de kans dat andere mensen kans maken om wat te winnen wordt nogal eentonig


  Dat is wel waar, het feit is wel dat diegenen die de link gebruiken (en eigenlijk in wezen de site online houden) meer kans hebben om te winnen. Dat is gelijk een lotje kopen in de loterij hé. Er zijn in het verleden wel nog een pak andere winnaars geweest ook hoor ;-).
 • Films en Series / Famous in Love - seizoen 1

  Gepost op za. 03 november, 2018, 09:34


  Paige (Bella Thorne) is een doodgewone studente die na een succesvolle auditie voor een Hollywoodfilm haar hele leven ziet veranderen. Van de ene dag op de andere moet ze zien te wennen aan haar nieuwe supersterrenleven en aan de onbetwistbare chemie met haar twee co-sterren…

  Famous in Love is de nieuwste tienersensatie in de Verenigde Staten. De reeks is gebaseerd op de bestseller van Rebecca Serle en wordt geregisseerd door I. Marlene King, regisseuse van Pretty Little Liars.

  Het eerste seizoen van Famous in Love, genomineerd voor 3 Teen Choice Awards, is vanaf 28 november beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  Paige Townsen (Bella Thorne) is een doorsnee studente Bedrijfskunde die heel graag acteert. Wanneer er voor een grote bioscoopfilm een nieuwe it-girl wordt gezocht, halen Paige’s huisgenoten Cassie (Georgie Flores) en Jake (Charlie DePew) haar over om naar de auditie te gaan. Zelfs in haar stoutste dromen durft ze niet te geloven dat ze de rol zal krijgen, maar na een stomende auditie met Hollywoodhunk Rainer Devon (Carter Jenkins) krijgt ze de kans van haar leven.

  Ze wordt gekozen en haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Ondertussen wil elke acteur in Hollywood een rol in de nieuwe Locked-film, met alle intriges van dien. Nu moet ze zich zien te redden in haar nieuwe glamourleven – de chemie tussen haar en haar medespelers valt niet te ontkennen – en tegelijkertijd achterhalen wat er met een vermiste popster is gebeurd. Gebaseerd op het boek door Rebecca Serle.
 • Films en Series / Succession - seizoen 1

  Gepost op za. 03 november, 2018, 09:33


  Macht. Intriges. Strategie. Het zijn de kernwoorden binnen de invloedrijke familie Roy, die aan het hoofd staat van een wereldwijd media- en entertainmentimperium. Wanneer de patriarch Logan Roy een stap achteruit besluit te zetten, barst de interne strijd om de macht los.

  Succession werd bijzonder lovend onthaald in de Verenigde Staten en is de nieuwe parel aan de HBO-kroon. De reeks werd geschreven door Oscar®-nominee Jesse Armstrong, die eerder als schrijver aan het werk was voor 'Black Mirror' en 'In The Loop'.

  De serie is vanaf 28 november beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  Macht, politiek, geld... van je familie moet je het hebben in deze prikkelende dramaserie vol scherpe humor. We volgen een disfunctionele dynastie met aan het hoofd de niet meer zo kwieke Logan Roy (Brian Cox), wiens vier volwassen kinderen (Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook en Alan Ruck) zijn zwakker wordende machtspositie op de proef stellen. Ondertussen maken anderen in hun kringen zich op voor de situatie na Logans dood. Gecreëerd door Oscar®-genomineerde Jesse Armstrong (In the Loop).
 • Films en Series / Fahrenheit 451

  Gepost op vr. 19 oktober, 2018, 17:19
  Trailer

  451 graden Fahrenheit is de temperatuur waarop boekpapier vlam vat en verbrandt. In deze dystopische maatschapij hebben brandweermannen het bevel gekregen om alle boeken te verbranden, dit om te voorkomen dat de mensen zich intellectueel ontwikkelen. Een van hen begint te twijfelen en sluit zich aan bij een ondergrondse verzetsgroep. Samen met een jonge informante moet hij alles op alles zetten om aan de regerende machten te ontsnappen.

  Hollywoodsterren Michael B. Jordan ('Creed', 'Black Panther'), Michael Shannon ('The Shape of Water,' 'Nocturnal Animals') en Sofia Boutella ('The Mummy', 'Atomic Blonde') maken hun opwachting in deze fascinerende HBO-film.

  Fahrenheit 451 is vanaf 14 november beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  Een duizelingwekkende high-tech thriller, gebaseerd op het gelijknamige boek van Ray Bradbury. Deze HBO-film schetst een Amerikaans toekomstbeeld waar de waarheid is uitgebannen, en waar beroemde “firemen” voor het oog van de camera boeken verbranden en kunst, cultuur en geschiedenis verwoesten.

  In deze paranoïde wereld wordt een geestdriftige brandweerman (Michael B. Jordan) klaargestoomd om zijn kapitein (Michael Shannon) op te volgen. Hij ontmoet een jonge informant (Sofia Boutella), en stemt toe om een ondergrondse verzetsgroep te helpen bij een dapper plan om duizenden klassieke werken te behouden. Dat plan kan alleen slagen als ze de alziende machten te slim af kunnen zijn die de werken willen vernietigen.
 • Films en Series / The Looming Tower

  Gepost op vr. 19 oktober, 2018, 11:59


  Deze geweldige miniserie, gebaseerd op het met een Pulitzer Prize bekroonde boek van Lawrence Right, schetst hoe de interne rivaliteit tussen FBI en CIA de opkomst van Al Qaeda, Osama Bin Laden en de gebeurtenissen van 11 september mogelijk onrechtstreeks in gang zette. Jeff Daniels vertolkt de rol van John O'Neill, chef bij de FBI 'I-49' divisie. Voor zijn rol werd Daniels genomineerd voor een Emmy in de categorie 'Outstanding Lead Actor in a Limited Series or Movie'. In totaal werd 'The Looming Tower' genomineerd voor vier Emmy's.
   
  The Looming Tower is vanaf 14 november beschikbaar op Blu-ray en DVD.

  SYNOPSIS
  The Looming Tower volgt de groeiende dreiging van Osama bin Laden en Al-Qaeda eind jaren negentig, en laat zien hoe de rivaliteit tussen de FBI en de CIA in die tijd onbedoeld de weg vrijmaakte voor de tragische gebeurtenissen op 11 september 2001. Deze nieuwe dramaserie is gebaseerd op het non-fictiewerk van Lawrence Wright, dat een Pullitzer Prize won.
 • Sponsors / Re: Bestellingen periode #18

  Gepost op vr. 19 oktober, 2018, 11:39
  Hey,
  Is aankoop van vorige maand maar vergeten om bestel nr. door te sturen...dus bij deze (als het nog van tel is tenminste)
  Bestelnr.: 4894628200