Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Ocean's Eight

  Gepost op di. 11 september, 2018, 17:42


  De ene Ocean is de andere niet. Of toch wel? Debbie Ocean, zus van Danny, is nog maar pas uit de gevangenis of ze heeft al haar zinnen gezet op een nieuwe heist, en wat voor een. Tijdens het bekende MET gala in New York, onder de ogen van de verzamelde gasten en wereldpers, wil ze een kostbaar juweel stelen. Een onmogelijke klus alleen, dus gaat ze volgens de familietraditie op zoek naar de geschikte crew...

  De cast is oogverblindend: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Rihanna en tal van andere Hollywoodsterren passeren de revue, in een strakke regie van Gary Ross ('The Hunger Games', 'Free State of Jones').

  Ocean's Eight, een van dé blockbusters van het filmjaar, is vanaf 17 oktober beschikbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD en Video on Demand.

  SYNOPSIS
  Vijf jaar, acht maanden en twaalf dagen. Zo lang heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) zitten broeden op de grootste overval uit haar carrière. Om haar plan te laten slagen, moet ze samenwerken met de allerbeste criminelen, onder wie haar voormalige partner in crime Lou (Cate Blanchett), en een team van specialisten. Hun doel: 150 miljoen dollar aan diamanten, die zullen schitteren om de hals van een wereldberoemde actrice (Anne Hathaway) tijdens hét event van het jaar, het Met Gala. Het plan is uitgewerkt tot in de kleinste details, maar de dames mogen geen enkele steek laten vallen – en dat terwijl de hele wereld toekijkt.
 • Destiny 2 / Re: Info

  Gepost op wo. 05 september, 2018, 13:18
  edit: heb vdbeld ook admin gemaakt, dus nu kan hij ook invites sturen
 • Destiny 2 / Re: Info

  Gepost op wo. 05 september, 2018, 13:16
  Je moet hier ff je bungienaam doorgeven, want ik vind hem niet direct
 • Destiny 2 / Re: Info

  Gepost op di. 04 september, 2018, 23:35
  Ik doe mijn best om het morgen in orde te krijgen
 • Destiny 2 / Re: Info

  Gepost op ma. 03 september, 2018, 16:58
  Ik check het eens als ik nog op de pc raak
 • Films en Series / Rampage

  Gepost op do. 09 augustus, 2018, 09:15


  Dwayne Johnson, een gigantische zilverruggorilla en tal van andere genetisch gemanipuleerde reuzenbeesten die het op Chicago gemunt hebben: dat zijn de juiste ingrediënten voor een geslaagde filmavond!

  'Rampage' is een spectaculaire actiefilm, die naast Johnson met Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan en Malin Akerman kan rekenen op een topcast.

  Rampage is vanaf 12 september beschikbaar op 4K Ultra HD, 3D Blu-ray, Blu-ray, DVD en Video on Demand. Een must voor actieliefhebbers!

  SYNOPSIS
  Primatoloog Davis (Dwayne Johnson) heeft een diepe band met George, een intelligente zilverruggorilla. Wanneer een genetisch experiment van een bedrijf George en andere dieren in agressieve superwezens verandert, moet hij op zoek naar een tegengif. Alleen zo kan Davis een wereldwijde ramp voorkomen, en het afschrikwekkende beest redden dat ooit zijn vriend was.
 • Films en Series / Here and Now

  Gepost op wo. 25 juli, 2018, 18:59


  Here and Now is een splinternieuwe HBO - reeks ontstaan uit de koker van Alan Ball, de man achter reeksen zoals Six Feet Under en True Blood. In de serie volgen we een op het eerste gezicht doodgewone familie uit Portland, Oregon. Vader Greg (een geweldige Tim Robbins) en zijn vrouw Audrey (Holly Hunter) hebben drie geadopteerde kinderen met verschillende achtergronden en een biologische dochter. Wanneer een van de zoons vreemde visioenen krijgt en toenadering zoekt tot een psycholoog, dreigt het rustige leven van de familie Bayer - Boatwright overhoop gehaald te worden...

  Here and Now is vanaf 22 augustus beschikbaar op DVD.

  SYNOPSIS
  Op het eerste gezicht is de familie Bayer-Boatwright uit Portland, Oregon, het toonbeeld van een progressieve, etnisch diverse familie. Greg (Oscar®- en Golden Globe®-winnaar Tim Robbins) en zijn vrouw, Audrey (Oscar®-, Emmy®- en Golden Globe®-winnaar Holly Hunter) hebben drie geadopteerde kinderen uit verschillende landen en een biologische dochter. Maar we zien al gauw dat er barsten zitten in de façade van familiegeluk. Wanneer een van de zoons visioenen krijgt en een mystieke verbinding aangaat met een islamitische psycholoog die met zijn eigen demonen worstelt, dreigt het hele leven van de familie op zijn kop gezet te worden. Een serie van Oscar- en Emmy-winnaar Alan Ball.
 • Films en Series / Game Night

  Gepost op do. 19 juli, 2018, 16:36


  Iedereen kent ze wel: die iets té fanatieke spelers voor wie een gezelschapsspelletje of een quiz winnen een kwestie van leven en dood is. Max en Annie zijn zo'n koppel en samen met hun vrienden organiseren ze elke week een spelletjesavond. Wanneer Brooks, de succesvolle broer van Max, hen uitnodigt op zijn eigen moordspel vervaagt de grens tussen spel en werkelijkheid al snel...

  Jason Bateman, Rachel McAdams, Kyle Chandler en Jesse Plemons zijn de pionnen van dienst, in een regie van quizmasters John Francis Daley en Jonathan Goldstein (​Vacation). Game Night is vanaf 22 augustus beschikbaar op Blu-ray , DVD en Video on Demand. 

  SYNOPSIS
  Jason ­Bateman en Rachel ­McAdams spelen Max en Annie, wiens wekelijkse spelletjesavond extra spannend wordt als de broer van Max (Kyle ­Chandler) een moordspel organiseert dat een stuk echter wordt dan gepland.