Tom Clancy's Rainbow Six Siege heeft 30 miljoen spelers!

Tom Clancy's Rainbow Six Siege heeft 30 miljoen spelers!

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege heeft de mijlpijl van 30 miljoen geregistreerde spelers overtroffen!Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is sinds december 2015 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC en is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle multiplayershooters. In het derde jaar zijn er regelmatig updates geweest, zo zijn Operation Chimera, Outbreak en talloze extra game-updates gelanceerd. Dit jaar bekeek ook een recordaantal van 321.000 gelijktijdige kijkers de Six Invitational 2018, het eSports-toernooi van het jaar binnen de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege eSports-scene. In totaal werd het evenement meer dan 6,2 miljoen uur bekeken via verschillende streamingkanalen.

Citaat van: Alexandre Remy, Brand Director van Rainbow Six Siege

Namens het hele team willen we elk lid van onze diverse, wereldwijde community bedanken voor de steun. Onze spelers zijn het meest waardevolle element binnen onze game. In de afgelopen drie jaar hebben we geprobeerd een solide community te creëren die is gebaseerd op transparantie, terwijl we de steeds groter wordende wereld van Rainbow Six Siege blijven ontwikkelen.


In lijn met de voortdurende toewijding om nieuwe kwalitatieve content te bieden, is het de visie van het Rainbow Six Siege-ontwikkelteam om de komende jaren in totaal 100 operators naar de game te brengen.

Tom Clancy's: Rainbow Six Siege

Tom Clancy's: Rainbow Six Siege
Release
di 01 dec, 2015
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft

Tom Clancy's: Rainbow Six Siege kopen?