Reviews

  • 78

    The Witch and the Hundred Knight 2

    Review geschreven door JohnCena op zo. 15 april, 2018, 10:40 - 0 Comments
    ps4 NIS America kent ook in onze contreien heel wat fans van hun franchises en besloot, gelukkig voor ons, na het succes met de eerste The Witch and the Hundred Knight-game het vervolg een jaar na de Japanse release eindelijk bij ons uit te brengen. Wordt het opnieuw een succesverhaal?
  • 63

    Extinction

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 15 april, 2018, 10:03 - 0 Comments
    ps4 Extinction stond al een tijdje op de agenda, en eindelijk mochten we ermee aan de slag. Lees hier hoe wij onze vijanden uitroeiden, of misschien eerder uitgeroeid werden.
  • 76

    Rogue Aces

    Review geschreven door JohnCena op do. 12 april, 2018, 22:14 - 0 Comments
    ps4 Bepaalde genres zijn quasi uit het assortiment aan videogames verdwenen, zoals het shoot ‘em up-genre, en dat kan wel eens aan de evolutie van de gebruikte hardware liggen. Gelukkig voor arcadeliefhebbers zijn er nog ontwikkelaars die af en toe een ouderwetse (indie)titel op de markt brengen, zoals Rogue Aces.
  • 77

    A Way Out

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 12 april, 2018, 11:03 - 0 Comments
    ps4 In A Way Out zoeken twee gevangenen een weg uit de gevangenis. Minder voorbereid dan in Prison Break gingen wij aan de slag!
  • 79

    Batman: The Enemy Within

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 10 april, 2018, 09:23 - 0 Comments
    ps4 Batmans avontuur gaat verder en gaat de controntatie aan met The Pact! Komt hij er zonder kleerscheuren uit of niet? Dat bepaal jij zelf!
  • 58

    Island Time VR

    Review geschreven door JohnCena op di. 10 april, 2018, 09:21 - 0 Comments
    ps4 Ooit krijgen recensenten in de loop van hun carrière wel eens een game te spelen waar je van denkt; waarom? Waarom heeft men zoiets bedacht en waarom wordt dit zelfs gerecenseerd? Met Island Time VR voegen we een game toe aan dat lijstje.
  • 72

    The American Dream

    Review geschreven door JohnCena op ma. 09 april, 2018, 12:26 - 0 Comments
    ps4 Er kunnen maar niet genoeg VR-games voor de PlayStation 4 worden ontwikkeld wat ons betreft en gelukkig zijn kleinere studio’s druk bezig zichzelf aan de hand van kleinere, doch interessante, titels te bewijzen. Samurai Punk doet zo ook een poging en hoopt met The American Dream te scoren.
  • 87

    South Park: The Fractured But Whole - From Dusk Till Casa Bonita

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 07 april, 2018, 09:36 - 0 Comments
    ps4 Casa Bonita kent menig South Park fan als het Mexicaans restaurant waar een dinertje voor Cartman het waard is om opgepakt te worden door de politie. Dit is ook de setting van de eerste verhalende uitbreiding van The Fractured But Whole. Met in het achterhoofd het deuntje 'Casa Bonita, Casa Bonita' starten we met deze DLC!
  • 71

    Titan Quest

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 06 april, 2018, 19:33 - 0 Comments
    ps4 Titan Quest is reeds een tiental jaren beschikbaar op PC en maakt nu, na al die tijd, zijn overstap naar de consoles. Onze mening lees je hier!
  • 92

    Injustice 2 Legendary Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 05 april, 2018, 08:57 - 0 Comments
    ps4 Injustice 2 komt er, net zoals MKX, met een uitgebreide versie die de originele game bevat en alle reeds beschikbare DLC. Tijd om die vechthandschoenen nog eens vanonder het stof te halen?
  • 82

    Assassin's Creed Rogue Remastered

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 02 april, 2018, 20:50 - 0 Comments
    ps4 Assassin's Creed Rogue is één van de Creed-games die misschien onder jouw radar is gevlogen, omdat het uitkwam in een periode waar de overgang van PS3 naar PS4 volop aan de gang was, en waar Ubisoft twee AC-games tegelijkertijd uitbracht. Loont het de moeite om deze onder de loep te nemen of niet?
  • 83

    Burnout Paradise Remastered

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 02 april, 2018, 11:37 - 0 Comments
    ps4 Burnout Paradise staat in het collectief geheugen gegrift als één van de beste arcaderacers aller tijden. EA brengt een remaster editie naar onze PS4 en hoopt daarmee onze harten opnieuw te winnen. Onze ervaringen lees je hier.
  • 88

    Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

    Review geschreven door Kenneth op za. 31 maart, 2018, 09:17 - 0 Comments
    ps4 Ni No Kuni I: Wrath of the White Witch was misschien niet bij iedereen even bekend, maar deze fantasierijke game bleek uiteindelijk een van de beste JRPGs te zijn die ooit is uitgekomen op de PS3. Ontwikkelaar Level5 probeert dat kunstje nog een keer over te doen en tracht deze keer ook het grote publiek aan te trekken door hun tweede liefdesproject net dat tikkeltje toegankelijker te maken.
  • 86

    Far Cry 5

    Review geschreven door JohnCena op ma. 26 maart, 2018, 12:36 - 0 Comments
    ps4 Welkom in Hope County, een prachtig stukje landschap waar rednecks en extreem gelovigen de plak zwaaien. De ideale setting met andere woorden voor een nieuwe Far Cry-game. Maar is dat ook genoeg voor Ubisoft om te scoren? Wij zochten het met plezier uit!
  • 72

    The Raven Remastered

    Review geschreven door JohnCena op zo. 25 maart, 2018, 10:01 - 0 Comments
    ps4 Mysterie, personages met karakter en een duister verhaal; het zijn slechts enkele elementen die van levensbelang zijn voor een goed boek in het thrillergenre. Een game heeft echter nog wat meer nodig en voor wie fan was van de pc-versie brengt THQ Nordic nu voor iedereen The Raven Remastered uit op PS4.
  • 71

    TT Isle Of Man – Ride on the Edge

    Review geschreven door Vinsanity op za. 24 maart, 2018, 17:25 - 0 Comments
    ps4 In de Ierse zee ligt het kleine eiland Man. Dit zal niet bij iedereen meteen wat zeggen maar dit is de plek waar voor de motoren het heftigste stratencircuit van de wereld ligt. Wij zochten uit of de TT Isle of Man met zijn 37,9 mijl en 264 bochten een paradijs op aarde is of de regelrechte hel.
  • 83

    Wolfenstein 2: The New Colossus - The Deeds of Captain Wilkins

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 20 maart, 2018, 17:26 - 0 Comments
    ps4 Wolfenstein 2 sluit zijn season pass af met de heroïsche daden van kapitein Wilkins. Lees hier hoe dit laatste avontuur hem vergaat.
  • 91

    Assassin's Creed: Origins - Curse of The Pharaohs

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 20 maart, 2018, 17:18 - 0 Comments
    ps4 Wie dacht dat Bayek na zijn avontuur in Sinaï op pensioen ging is er aan voor de moeite. Maak je klaar voor zijn laatste avontuur!
  • 72

    Octahedron

    Review geschreven door JohnCena op di. 20 maart, 2018, 13:11 - 0 Comments
    ps4 Gamen is vaak verstand op nul zetten en urenlang kassen, maar in Zwitserland dachten ze er bij gamestudio Demimonde Games anders over. Het bedacht zo Octahedron, een breinbreker die je op het puntje van je stoel houdt tot het bittere einde.
  • 69

    Kingdom Come: Deliverance

    Review geschreven door Kenneth op zo. 18 maart, 2018, 16:51 - 0 Comments
    ps4 Kingdom Come: Deliverance had voor de release wel een heel sterk verkoopargument. Gamers zouden de Middeleeuwen op een authentieke en realistische manier kunnen beleven in open-wereld actie-RPG. Of de schildknaap uithangen in de vijftiende eeuw ook echt de moeite waard is, lees je in deze review.
  • 80

    QUBE 2

    Review geschreven door xXiNiXx op za. 17 maart, 2018, 14:50 - 0 Comments
    ps4 Een aantal jaar geleden kwam de eerste Qube uit, en bij velen zal deze ook onder de radar gevlogen hebben. Het spel was een middelmatige Indie-game die weinig impact had. De nieuwe QUBE2 hoopt iets meer indruk te maken.
  • 83

    Moss

    Review geschreven door JohnCena op do. 15 maart, 2018, 11:05 - 0 Comments
    ps4 VR-games kunnen we twee jaar na release ondertussen met hopen in de (vooral digitale) winkel terugvinden, maar echte toppers kunnen we helaas nog steeds op twee handen tellen. Gelukkig brengt het sprookje Moss daar nu verandering in.
  • 78

    Scribblenauts Showdown

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 13 maart, 2018, 08:26 - 0 Comments
    ps4 Scribblenauts Showdown is een game gericht op de jongsten onder ons. Of ons innerlijk kind het leuk vond of niet, kan je hier lezen!
  • 80

    Sword Art Online: Fatal Bullet

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 11 maart, 2018, 19:37 - 0 Comments
    ps4 De nieuwe telg van Sword Art Online breekt met de traditionele fantasysetting en gooit het over een andere boeg. Geslaagd of niet? Dat lees je hier!
  • 77

    Frantics

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 10 maart, 2018, 08:34 - 0 Comments
    ps4 Als er volk over de vloer komt, dan blijft het meestal bij een hapje en een drankje, maar daar probeert Sony PlayStation al even verandering in te brengen dankzij hun PlayLink-games. We waren dan ook benieuwd of Frantics voor het nodige tijdverdrijf zou zorgen met en zonder goed gezelschap.
  • 69

    Metal Gear Survive

    Review geschreven door JohnCena op di. 06 maart, 2018, 09:33 - 0 Comments
    ps4 Toen Konami en Metal Gear Solid-bedenker Kojima elk een andere weg in sloegen, vreesde iedereen het ergste voor hun favoriete reeks. Ontdek samen met ons of Konami erin wist te slagen iedereen met Metal Gear Survive te overtuigen dat er nog een toekomst is voor de franchise.
  • 59

    Fear Effect Sedna

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 06 maart, 2018, 09:16 - 0 Comments
    ps4 Fear Effect was een hit op PlayStation 1. Dankzij Kickstarter krijgen we een vervolg op PlayStation 4. Wordt dit een nieuwe hit of eerder een mis?
  • 68

    Gravel

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 05 maart, 2018, 20:39 - 0 Comments
    ps4 Milestone komt met Gravel, een arcadegame die de wildste show op deze aardbol zou zijn. Wij zochten uit of de Gravel Channel web TV echt zo wild is als men het doet voorkomen.
  • 71

    Secret of Mana

    Review geschreven door Kenneth op di. 27 februari, 2018, 10:36 - 0 Comments
    ps4 vita Secret of Mana is een HD-remaster van de gelijknamige RPG uit het jaar 1993. Van alle remasters die we tot dusver hebben gekregen op de PS4, moet dit dus een van de oudsten zijn. Of deze fossiel uit het Super NES-tijdperk nog kan aarden in het jaar 2018, lees je in deze review.
  • 81

    Little Nightmares: The Residence DLC

    Review geschreven door Kenneth op di. 27 februari, 2018, 10:24 - 0 Comments
    ps4 The Comeback Kid zet zijn ontsnappinspoging verder in het laatste level van Secrets of the Maw. Waar zijn poging strandt, kom je te weten in de nieuwe ‘The Residence’-DLC van Little Nightmares.

Steun playstationclan.be