Reviews

  • 55

    Spike Volleybal

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 18 februari, 2019, 19:42 - 0 Comments
    ps4 Met Spike Volleyball verwelkomen wij de eerste indoor volleybalgame voor de Playstation 4. Wij zochten uit of we serveren voor een set of toch voor de match.
  • 63

    Jump Force

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 18 februari, 2019, 19:37 - 0 Comments
    ps4 Jump Force, een ode aan de meest legendarische animepersonages. De vonken spatten van het scherm, het Japans geschreeuw zorgt ervoor dat je de volumeknop een tikje lager moet zetten. Maar wat als de eerste rush uitgewerkt is? Valt er dan nog wat te beleven in Jump Force? Kom het te weten in deze review!
  • 85

    Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 11 februari, 2019, 18:33 - 0 Comments
    ps4 Milestone komt met Monster Energy Supercross 2 – The Official Videogame, en wij gingen ermee aan de slag.
  • 82

    Kingdom Hearts III

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 03 februari, 2019, 18:48 - 0 Comments
    ps4 Na 13 jaar is hij er dan: Kingdom Hearts 3. Talrijke fans zitten hier al jaren op te wachten, maar leeft deze actie-RPG op naar de hype? Kom het te weten in deze review!
  • 56

    Vane

    Review geschreven door JohnCena op di. 29 januari, 2019, 09:08 - 0 Comments
    ps4 Wanneer ex-medewerkers van Team ICO hun eigen project opstarten en dat eindelijk lanceren, kan je bijna niet anders dan nieuwsgierig (en tevens blindelings) tot een aankoop overgaan. Maar wat ze met Vane voorschotelen, hadden we helaas niet verwacht.
  • 94

    Ace Combat 7: Skies Unknown

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 28 januari, 2019, 19:53 - 0 Comments
    ps4 Bandai Namco komt met Ace Combat 7 Skies Unknown, de eerste Ace Combat die op de Playstation 4 verschijnt. Wij zochten uit of we met deze actievolle vluchtsimulator te maken hebben met een hoogvlieger.
  • 67

    Hitman HD Enhanced Collection

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 28 januari, 2019, 19:26 - 0 Comments
    ps4 Hitman: Blood Money en Absolution - respectievelijk deel 4 en 5 uit de reeks - krijgen een upgrade en komen naar PS4. Zijn games uit 2006 en 2012 nog in trek? Dat lees je hier!
  • 73

    Tales of Vesperia: Definitive Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 23 januari, 2019, 08:04 - 0 Comments
    ps4 Tales of Vesperia is een tien jaar oude game die nu met een definitive edition naar onze PS4 komt.
  • 79

    Assassin's Creed Odyssey: Legacy Of The First Blade - Episode 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 21 januari, 2019, 18:18 - 0 Comments
    ps4 Alexios blijft hetzelfde pad bewandelen als Darius en Neema in deze tweede episode van Legacy Of The First Blade.
  • 70

    Onimusha: Warlords

    Review geschreven door JohnCena op di. 15 januari, 2019, 09:22 - 0 Comments
    ps4 Onimusha is een van de vele gamereeksen waar Capcom in het PlayStation 2-tijdperk mee wist te scoren en met de release van Onimusha: Warlords op PlayStation 4 hoopt het nieuwe fans voor zich te scoren. Een geslaagde zet?
  • 46

    Gungrave VR

    Review geschreven door JohnCena op za. 12 januari, 2019, 08:47 - 0 Comments
    ps4 Gungrave, een minder gekende videogamereeks die ten tijde van de PlayStation 2 uit het verre Japan kwam overgevlogen, is klaar voor diens terugkeer. Met Gungrave VR (en de standalone uitbreiding U.N.) probeert XSEED Games nu de menigte alvast op te warmen voor ze het volwaardige Gungrave G.O.R.E. lanceren.
  • 81

    Warhammer: Vermintide 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 05 januari, 2019, 19:51 - 0 Comments
    ps4 Na de release op de PC hebben we nog een jaar lang moeten wachten op het vervolg van Warhammer: Vermintide. Nu maakt deze avonturengame zijn opmars naar de PS4. Zijn wij in staat om de Skaven af te slaan?
  • 60

    Taiko no Tatsujin: Drum Session!

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 05 januari, 2019, 08:44 - 0 Comments
    Is het Westen klaar voor deze Taiko no Tatsujin: Drum Session? Dat lees je hier!
  • 58

    Jagged Alliance: Rage!

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 04 januari, 2019, 08:13 - 0 Comments
    ps4 Jagged Alliance is een reeks die reeds het levenslicht zag in 1995. Deze Rage! editie is eigenlijk de spirituele opvolger van Jagged Alliance 2, die uitgebracht werd in 1999. Is deze reeks na twee decennia nog steeds relevant?
  • 56

    Just Cause 4

    Review geschreven door JohnCena op do. 03 januari, 2019, 12:05 - 0 Comments
    ps4 Just Cause was twee consolegeneraties geleden een verborgen pareltje die, mede door een groeiende community, uit is gegroeid tot een 'open world'-franchise. Weet deel vier echter voor de nodige verrassingen te zorgen? Wij gingen nogmaals met Rico Rodriguez op pad om het uit te vogelen.
  • 87

    The Council - Complete Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 27 december, 2018, 21:13 - 0 Comments
    ps4 The Council is tegenwoordig beschikbaar als een complete editie van maar liefst vijf episodes waarin hoofdpersonage Louis het lot van zijn moeder onderzoekt. Zoek jij met hem mee?
  • 84

    Mutant Year Zero: Road to Eden

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 14 december, 2018, 20:53 - 0 Comments
    ps4 Mutant Year Zero was destijds een populaire RPG. Hoe is zijn ontvangst op het digitale platform?
  • 82

    Assassin's Creed Odyssey: Legacy Of The First Blade - episode 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 13 december, 2018, 20:58 - 0 Comments
    ps4 Het verhaal van Alexios neemt een nieuwe wending in Legacy Of The First Blade!
  • 84

    Spyro Reignited Trilogy

    Review geschreven door JohnCena op do. 13 december, 2018, 20:48 - 0 Comments
    ps4 Nadat de fans schreeuwden om een remaster van de Crash Bandicoot-trilogie, en ze die vorig jaar ook kregen, was Spyro als volgende aan de beurt. Na een paar kleine teasers, kwam Activision dan ook met Spyro Reignited Trilogy op de proppen. Een geslaagde remaster?
  • 85

    Ride 3

    Review geschreven door Vinsanity op di. 11 december, 2018, 08:38 - 0 Comments
    ps4 Milestone kwam in 2016 met Ride 2. Nu, twee jaar later, komt men met de opvolger, Ride 3. Wij zochten uit of de nieuwste telg in deze serie zich stand kan houden tussen al het andere racegeweld.
  • 80

    Grip: Combat Racing

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 10 december, 2018, 08:22 - 0 Comments
    ps4 Grip is een nieuw type racer die een heus driedimensionaal gedeelte toevoegt aan het genre. Lees hier hoe wij over het plafond scheurden!
  • 71

    Achtung! Cthulhu Tactics

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 04 december, 2018, 18:16 - 0 Comments
    ps4 Deze turn-based game is het tweede Mythos-spel dat we in korte tijd mogen reviewen. Hoe bevalt deze Achtung! Cthulhu Tactics?
  • 53

    Fallout 76

    Review geschreven door Kenneth op do. 29 november, 2018, 20:10 - 0 Comments
    ps4 Met Fallout 76 besloot Bethesda om hun populaire, post-apocalyptische RPG te verhuizen van de meer gesloten, intiemere singleplayer-ervaring naar de socialere habitat van de online multiplayer. Een logische keuze denk je dan, aangezien multiplayergames de maatstaf der dingen zijn geworden, maar is het ook een succesvolle keuze geworden?
  • 71

    Omen of Sorrow

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 29 november, 2018, 18:29 - 0 Comments
    ps4 Omen of Sorrow is een nieuwe IP/brawler die zijn opkomst maakt. Mogen Mortal Kombat, Tekken en dergelijke op hun lauweren rusten of niet? Dat kan je hier lezen!
  • 86

    Battlefield V

    Review geschreven door Vinsanity op di. 27 november, 2018, 10:00 - 0 Comments
    ps4 Na Battlefield 1 is nu Battlefield 5 verschenen. Wij zochten uit wat je van deze Tweede Wereldoorlog-game kan verwachten.
  • 83

    Hitman 2

    Review geschreven door xXiNiXx op zo. 25 november, 2018, 19:13 - 0 Comments
    ps4 Agent 47 is terug in deze achtste Hitman-game. Deze keer wordt het geheel niet onderverdeeld in verschillende episodes waar je een tijdje moet op wachten, maar krijg je alles in één keer. Is het de moeite? Dat lees je hier.
  • 80

    11-11: Memories Retold

    Review geschreven door Vinsanity op do. 22 november, 2018, 19:57 - 0 Comments
    ps4 Afgelopen 11 november was het honderd jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog tot een eind is gekomen, en 11-11: Memories Retold gaat dieper in op die gebeurtenissen. Kan deze 'Point and Click'-game die waanzin van destijds geloofwaardig laten overkomen?
  • 77

    SoulCalibur VI

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 18 november, 2018, 17:25 - 0 Comments
    ps4 We hebben er enige tijd op moeten wachten, maar hier hebben we eindelijk de nieuwe editie van SoulCalibur!
  • 67

    My Hero One's Justice

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 11 november, 2018, 16:56 - 0 Comments
    ps4 My Hero One's Justice is gebaseerd op de mangareeks My Hero Academia. Onbekend? Dat was het voor ons ook!
  • 74

    Space Hulk Tactics

    Review geschreven door xXiNiXx op di. 06 november, 2018, 18:13 - 0 Comments
    ps4 Space Hulk bestaat al sinds 1989 als een bordspel van Games Workshop. Er zijn al enkele pogingen geweest om hier een videogame van te maken, niet altijd met het beste resultaat. Space Hulk Tactics is de nieuwste poging die veel inspiratie haalt uit het bordspel.

Steun playstationclan.be